Hvordan fikse SIM-kort ikke satt inn feil på Galaxy S4

Hver smarttelefon har noen vanlige feil, og hvis du blir konfrontert med en slik feil når telefonen ikke lar deg ringe på grunn av SIM-kortet, blir situasjonen patetisk. Dette er en feil som brukerne av Samsung Galaxy S4 bruker for å møte veldig ofte. Andre feil kan håndteres på en eller annen måte, men når du ikke er i stand til å ringe eller sende meldinger fra telefonen din, blir den ubrukelig ettersom Smartphone kan brukes til mange flere formål, men det er det viktigste av alle å ringe, maile, sende meldinger. Denne feilen blir møtt på grunn av forskjellige årsaker, og når du prøver å ringe eller bruke Internett står det at “SIM-kort ikke er satt inn” eller “Ikke registrert på nettverk”. Men ikke bli spent, da det er flere måter å fikse SIM-kortet som ikke er satt inn feil på Galaxy S4. Jeg forklarer her alle mulige løsninger én etter én.

Se også - Slik løser du Galaxy S4 4.4.2 KitKat-feil

Hvordan fikse SIM-kort ikke satt inn feil på Galaxy S4

Måter å fikse SIM-kortet ikke er satt inn feil på Galaxy S4

Før du går til noen metode, må du først slå av telefonen og deretter slå den på etter noen sekunder. Noen ganger kan dette løse problemet. Men hvis problemet ikke er løst, kan du gå til metodene nedenfor.

Metode 1

> Gå først til Innstillinger.

> Du vil legge merke til forskjellige alternativer der. Klikk på alternativet 'Trådløst og nettverk'.

> Trykk deretter på mobilnettverket.

> Nå trykker du lenge og holder nede på / av-knappen og Hjem-knappen i noen sekunder, så ser du at telefonen din begynner å blinke, og at en svart skjerm kommer på telefonen. La knappene ligge.

> Samsung Galaxy S4 starter automatisk omstart. Når omstartingen er fullført, må du sjekke telefonen igjen. Problemet vil være løst nå.

Men hvis du fremdeles står overfor problemet, kan du gå videre med metodene nedenfor én etter én for å fikse SIM-kortet som ikke er satt inn feil på Galaxy S4.

Metode 2

Noen ganger kan den mangelfulle eller skitne SIM-kortsporet skape dette problemet. Sjansen er mindre, men fortsatt kan det være en av årsakene bak dette problemet. Så når du står overfor problemet med "SIM-kortet er ikke satt inn", kan du vurdere dette som en sterk årsak til problemet og ta handlinger i henhold til det. Du må rense SIM-kortsporet ved å ta SIM-kortet ut og deretter blåse luft på stedet slik at alt støvet kommer ut. Men hvis du observerer feil eller feil i sensoren, må du kontakte servicesenteret og fikse det av dem.

Se også - Hvordan Galaxy S4 ikke lader grått batteriproblem

Metode 3

Når telefonen din er låst til en bestemt operatør, kan ikke SIM-kortet oppdages hvis dette kommer fra en annen transportør som ikke støttes av den bestemte transportøren som telefonen din er låst i. Hvis dette er grunnen, må du gå til teknikeren for å låse opp telefonen. Noen ganger kan du gjøre det på egen hånd ved hjelp av et unlock-up produkt som du enkelt kan få på nettet.

Metode 4

Feil 'SIM-kort eller innsatt' kan også være et resultat av noe programvareproblem. Noen apper kan forårsake dette problemet. For å være sikker på å starte opp telefonen din i sikker modus og se om oppgaven er utført på riktig måte. Følg trinnene nedenfor for å starte opp telefonen i sikker modus.

> Trykk først på og hold på / av-knappen på din Samsung Galaxy S4, den vil få opp Telefonalternativet.

> Pop-up vises med flere alternativer på skjermen nå, trykk på Slå av og bekreft det.

> Når telefonen begynner å starte opp, trykker du på Meny-tasten som du finner på venstre side av Hjem-knappen og fortsetter å trykke.

> Fortsett å berøre menytasten til du ser startskjermbildet vises, og du finner sikkermodus nederst til venstre på skjermen. Logg inn på telefonen din nå.

Prosessen er ferdig. Oppstart i sikker modus kan gjenkjenne forskjellige problemer, og det kan iverksettes tiltak for å fikse problemene. Den deaktiverer alle tredjepartsapper og -tjenester og utfører deretter oppgavene. Hvis en oppstart i sikker modus utføres uten avbrudd, og problemet ikke oppstår i denne modusen, oppretter en tredjepart-app problemet. Du må kjenne igjen appen som lager problemet, og slette den.

Men hvis problemet også eksisterer i sikker modus, forårsaker maskinvare problemet, og det kan løses ved å gå til en tekniker eller til servicesenteret.

Metode 5

Hvis du har prøvd alle de ovennevnte metodene og fremdeles står overfor problemet, er en tilbakestilling fra fabrikken det endelige alternativet for å fikse SIM-kort som ikke er satt inn på Galaxy S4. Men denne prosessen sletter alle dataene og filene fra telefonen, så det er bedre å ta en sikkerhetskopi av dokumentene før du starter prosessen.

> For å starte med tilbakestilling av fabrikk først klikker du på appikonet på telefonen og går til innstillinger.

> Gå ned for å se delen Brukere og sikkerhetskopiere og velg alternativet Sikkerhetskopiering og tilbakestilling der.

> Hvis du vil fjerne avmerkingsboksen, trykker du på automatisk gjenoppretting og sikkerhetskopierer dataene mine.

> Trykk på tilbakestilling av fabrikkdata.

> Neste klikk på Tilbakestill enhet.

> Du blir bedt om å sette PIN-koden eller passordet hvis telefonskjermen er låst, avhengig av konfigurasjonen.

> Skriv inn passordet for å fortsette.

> Klikk 'Slett alle' for å bekrefte, og alt blir slettet fra telefonen din.

Nå kan du sjekke telefonen; alt problemet skal løses.

 

Legg Igjen Din Kommentar