De beste beste Mac-tilbehør som kan kjøpes i 2020

Apple har jobbet med dingsene sine i veldig lang tid for å øke og styrke kraften og skjønnheten til din MAC med forskjellige tilbehør. Det er også mange tredjepartsprodusenter som selger fantastiske ting. Det er veldig tøft å velge det beste MAC-tilbehøret, fordi vi har vårt skap med mange ekstreme stilige, nyttige og anvendelige gjenstander som enkelt snapper brukerens oppmerksomhet. Denne gangen fremhever vi produkter på grunnlag av deres pris, effektivitet, holdbarhet og brukernes anmeldelser.

Se også: Dette er de beste Mac-tastaturene du kan kjøpe i 2019

Liste over de beste Mac-tilbehør du kan kjøpe i 2019

Beste kjøleenheter for Mac

Når du bruker en datamaskin for intense applikasjoner, i tillegg til å spille og se på videoer i flere timer, kan det hende datamaskinen din blir varm. Når det skjer, går ytelsen ned, og over en periode kan det føre til varige skader. En kjøleplate hjelper deg med å forhindre dette problemet ved å gi økt luftstrøm til datamaskinen. De fleste av kjøleputene har kraftige vifter som presser en strøm av luft konstant gjennom systemet ditt. Dette hjelper MacBook-enheten din med å holde seg kjølig og øker også den bærbare datamaskinens levetid. Laptop-kjøleenheter fokuserer på kjøling, og sikrer komfort for brukerne ved å tilby justeringsmuligheter og støyen som viftene skaper for å kjøle enheten. En god kjøleenhet vil være mindre støyende og mer effektiv.

TECKNET - 15 tommers bærbar kjøling

Mens en USB-vifte er bra, kan en kjøleplate være enda mer nyttig hvis du bruker en Apple bærbar PC. TECKNET-kjøleputen har kraftige doble vifter som hjelper deg med å holde maskinen kjølig. Det gode med denne kjøleputen er at den kan justeres til seks forskjellige nivåer som sikrer at du får den beste og mest komfortable seeropplevelsen. Hvis du bruker MacBook i lange timer eller hvis du er en entusiast for spill, kan TECKNET-kjøleplaten være til hjelp. Den er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Se det på Amazon

Mini USB Fleksibel vifte

Mini USB Fleksibel vifte er et veldig genialt og nyttig element som kommer til en veldig rimelig pris på $ 19 USD. Med ekstremt lite strømforbruk på bare 1, 2W og brukbarhet med nesten alle PCer og bærbare datamaskiner eller andre USB-drevne enheter, har det sin plass i markedet. Det er ganske anvendelig og produktivt når Mac-en blir varm og det hjelper med å generere mindre fuktige omgivelser rundt MAC-en din, noe som gjør det praktisk for prosessoren å fungere.

Se det på Amazon

Beste Mac-dekaler

Alle liker å legge til noen swag på datamaskinen sin ved å forbedre utseendet på en eller annen måte. Mens de fleste av gangene bare forbedrer Mac-skjønnheten, vil vi også dekke å bevare det originale utseendet til MacBook. Dekaler kommer i en rekke design og former. Du kan velge hvilken som helst merket som passer din personlighet og hjelper MacBook-en din til å bli en mer personlig enhet. MacBook-en din kan deretter identifiseres som en ting du velger, fordi den gjenspeiler personaen din. Mens de fleste av dekalene er bra for bærbare datamaskiner, kan du også bruke dem på stasjonære maskiner. Vi har også valgt å snakke om en vakt som hjelper deg med å beholde den bærbare datamaskinens originale utseende.

Moshi Palm Guard

Hvis du ønsker å beskytte håndledsstøtten på MacBook-en din mot støv, smuss og fett og bevare utseendet, kan Moshi Palm Guard hjelpe deg med å gjøre det. Det hjelper med å bevare det originale utseendet til MacBook over lengre tid og sikrer at plutselig søling av mat og væsker på håndledsstøtten ikke får det til å virke rotete. Den halvstive Moshi Palm Guard-filmen er designet for å utfylle utseendet og følelsen på MacBook-en din. Du får også en styreflatevern som vil øke levetiden til styreflaten også. Det gode med å bruke denne Palm Guard er at du kan fjerne den uten rotete rester.

Se det på Amazon

Iron Man-dekal

Er Avengers din favorittfilm? Da er Iron Man Decal det riktige valget for deg. Med sine iøynefallende farger og stilige dekaler gir brukerne sin særegne og spesielle luftfluktteknologi som lar enhver fanget luft slippe ut gjennom fiksativ. Det er meget klebende og kan lett beskytte apparatet i tilfelle kontakt med det harde slipematerialet. Det spesielle materialet av høy kvalitet hjelper det å vare i minst 7 år. Dekselet lyser opp i sterkt sollys og kan også enkelt fjernes uten å skade overflaten ved behov. Merket er kun tilgjengelig til en rimelig pris på $ 5USD.

Se det på Amazon

De beste beste stativene for Mac

Enten det er for skrivebordet eller den bærbare datamaskinen din, kan et stativ være veldig nyttig. Stativer er veldig nyttige for Macen din fordi de tillater en komfortabel visningsposisjon. Ved hjelp av et stativ kan du øke høyden som datamaskinen er plassert på, noe som vil sikre at du får riktig utsikt. Når det gjelder den bærbare datamaskinen din, kan en god stand gi deg den rette komforten når du bruker den bærbare datamaskinen. Vi har plukket ut det rette stativet for din Mac så vel som MacBook, slik at du får mest mulig ut av stativet for å gjøre det til mer enn bare et stativ, men et godt verktøystilbehør.

Skuffmonitor Stand by Just Mobile

Hvis du trenger ekstra plass på skrivebordet ditt, kan dette skuffmonteringsstativet være akkurat tingen for deg. I tillegg til å løfte skjermen din til en bedre høyde, gir skuffens monitorstativ også en ekstra skuff designet i stativet. Dette betyr at du får et bedre visningsnivå for Macen din, og at du også har mer plass der du kan plassere ekstra skrivebordselementer som du lett får tilgang til mens du jobber.

Det sikrer at skrivebordet ditt forblir så rent som mulig med den store lagringsmengden du har. Den har nok plass til å passe nettbrettet ditt i det, og det har lett plass til smarttelefonen, penner, skrivesaker og andre dingser. Baksiden av stativet har en spalte som lar deg koble kabler til dingsene inne i stativet uten å gjøre skrivebordet ditt rotete.

Se det på Amazon

Rain Design mStand bærbar stativ

Listen over beste tilbehør til MAC-bokprover kan aldri fullføres uten dette flotte bærbare stativet. Rain Design mStand bærbar stativ gir solid stabilitet takket være det enkle aluminiumsdesignet. Med dette stativet vil du enkelt kunne heve skjermen til øyehøyde og jobbe på Mac-en. Den har en vakker og stilig design. Dette stativet er kompatibelt med alle bærbare datamaskiner med dybder mindre enn 10, 4 tommer, inkludert MacBook Pro og MacBook Air. Du kan kjøpe det på Amazon. Prisen starter fra 43 dollar.

Se det på Amazon

Beste Mac-tastaturer og mus

Tastaturer og mus er en veldig viktig del av datamaskinen. Et godt tastatur og mus vil hjelpe deg å bruke Mac-en din komfortabelt selv i lange timer. Tastaturer har kontinuerlig utviklet seg for å sikre at plassering av tastene og måten tastaturet opprettes på, gir brukerne den beste komforten. Det samme gjelder musa også. Vi har dekket en styreflate som også er behagelig for deg. Med musa blir stadig mer ubehagelig for mennesker som lider av leddsmerter og de som bruker musen i veldig lange perioder.

Photoshop-snarveier Tastaturskinn

Photoshop-tastaturdeksel designet av KB-deksler er et essensielt for Photoshop-entusiaster. Hvis du ikke er grundig med Photoshop-snarveiene, vil dette tastaturdekselet hjelpe deg med å redusere problemene med å finne riktig snarveistast. Dette betyr at du kan fullføre Photoshop-produktene dine raskere. Du trenger ikke å bruke tid lenger på å huske tastene for Photoshop-snarveier fordi Photoshop-snarveier tastaturdeksel vil hjelpe deg med å identifisere dem enkelt. Tastaturet gir snarveier som fungerer på de fleste versjonene av Photoshop fra CS2 til CS6.

Det fargerike tastaturet er fargekodet for å gjøre ting enklere for deg. Det klare silikonmaterialet som brukes til tastaturet sikrer holdbarhet mens utskriftene varmesmeltes på silikonet for å sikre at de ikke kommer av med regelmessig bruk.

Se det på Amazon

Apple Wireless Magic Trackpad

Hvis Mac-en din fulgte med en mus, kan du tenke på å bytte til en styreflate på grunn av bekvemmeligheten du kan jobbe på Mac-en din ved å bruke styreflaten. Det er bra for deg som jobber veldig lange timer og lider av smerter i håndleddet fordi de bruker musen over lengre tid. Med den magiske styreflaten vil du kunne flytte markøren til Mac-en din slik du bruker en styreflate på en bærbar datamaskin. Det er kompatibelt med skrivebordet ditt og Macbook Pro. Kraftbrukere vil finne at styreflaten er mer praktisk og enkel å bruke enn den vanlige musen eller styreflaten som kommer på Macbook Pro. Det koster 92, 99 dollar og er et flott tilbehør for deg som bruker mye tid foran Mac-ene.

Se det på Amazon

Topp beste ladere for Mac

Tastaturet ditt, så vel som musen din, krever ofte batterier. De som bruker datamaskinen regelmessig ender opp med å bytte batterier veldig ofte. I tillegg til dette, kan det hende at din MacBook også krever lading mens du er på farten. Alt dette bringer oss til et viktig Mac-tilbehør som er laderen. Enten det er for tastaturet, musen eller MacBook-en din, en lader kan bidra til å gjøre ting enklere. Vi vil snakke om ladere som kan hjelpe tastaturet og musa med å lade slik at de kan kjøre uten å bruke batterier. I tillegg til dette har vi også funnet opp ladealternativer for MacBook som hjelper deg med å holde MacBook i gang mens du er på veien og ikke har tilgang til et ladepunkt.

GBatteries Energy's batteriboks

Batteriboksen er et eksternt batteri for MacBook-maskinen mens du er på farten. Hvis du vet at du ikke kommer til å ha tilgang til en stikkontakt på lenge, kan du ta batteriboksen med deg, så kan batteribehovene dine imøtekomme. Den tilbyr 5 til 13 timers strøm til MacBook-en din, avhengig av hvilken MacBook-modell du bruker. En ting du kanskje vil være forsiktig med, er at den boxy formen ikke har det mest tiltalende utseendet, og den tykke størrelsen på batteriboksen krever en romslig laptop-veske for det. Med dette i bakhodet, hvis du kan takle en tøff batterikasse, vil den forlenge batterilevetiden på MacBook-en din i en betydelig periode. Det vil sette deg tilbake med $ 220, men hvis du var en vanlig reisende er det verdt beløpet du bruker.

Se det på Amazon

Trådløs trådløs lader fra Mobee Technology

Hvis du er lei av å vrake og demontere enhetene dine for å skifte batteri, er dette det rette for deg. Med sin installasjonstid på ett minutt og en fornuftig pris på $ 9USD, er den trådløse Magic bar-laderen fra Mobee Technology verdens første induktive lader for Apple-tastatur som enkelt faller på listen over best kjøpende MAC-tilbehør. Å lade Apple Bluetooth-tastaturet og den magiske styreflaten din vil være like vanlig som å skyve enheten din i magifeltet. Magic Bar fungerer med apple Bluetooth-tastaturet og Apple magic trackpad. Koble basestasjonen til en hvilken som helst USB-port for å starte ladingen uten behov for ekstern strømforsyning.

Se det på Amazon

Beste Mac bærbare deksler

Bærbare datamaskiner ser bra ut i et godt deksel. Det finnes en rekke bærbare deksler fra lær til fargerike. Avhengig av valg og personlighet, kan du se etter et tilfelle eller et deksel som passer til MacBook. Du kan også finne deksler i forskjellige størrelser. Omslag er hovedsakelig fokusert på design og komfort. Et bærbar PC-deksel som ser bra ut kan bæres hvor som helst med stolthet. En annen ting du må huske på når du kjøper et deksel er tilbehøret du vil ha sammen med den bærbare datamaskinen. Hvis tilbehøret er begrenset, vil du foretrekke et elegant utseende deksel, men hvis du har med deg mye ekstra tilbehør spesielt klumpete, vil et bærbart deksel som lett kan romme slikt tilbehør være mer passende for deg.

Incipio fjærveske

Når det gjelder et minimalistisk utseende etter MacBook-saken din, så har Incipio laget en som kan passe deg veldig godt. De tette Incipio-sakene er veldig tynne og lette. Fjæretui opprettet av Incipio har til hensikt å legge beskyttelsesbelegget på MacBook-en din, slik at den kan være sikker mot uønskede riper og vanlig slitasje. Vesken passer tett på MacBook-en din, og den gir åpninger for porter slik at bruken av MacBook ikke blir skadet når du bruker Incipio Feather-saken. Til en pris på $ 50, er disse gjennomsiktige sakene bare tingen for regelmessig bruk av MacBook.

Se det på Amazon

Topp beste eksterne stasjoner for Mac

Veldig ofte er ikke mengden plass som er gitt av datamaskinens innebygde harddisk. Dette er spesielt tilfelle for folk som lagrer et stort antall bilder og videoer på datamaskinene sine. Det er her en ekstern stasjon trer inn. For å hjelpe deg med å løse lagringsproblemene hjelper en ekstern stasjon deg med ekstra plass der du kan lagre dataene dine. Eksterne stasjoner kommer i forskjellige lagringsplasser. Mens noen harddisker fokuserer på utseende, er andre mer fokuserte på å gi muligheten til å motstå trykk og forskjellige mengder feilbehandling. Ekstra lagring kan sikre at du har ledig plass på datamaskinen din.

Apple Time Capsule

I tillegg til å hjelpe deg med å sikkerhetskopiere alle dataene dine via en Wi-Fi-forbindelse, fungerer Time Capsule også som en Wi-Fi-basestasjon. Lagringsplassen varierer og sikkerhetskopiering blir mye enklere med Time Capsule. Hvis du har en rekke Apple-produkter i huset ditt, kan alle disse enhetene sikkerhetskopieres på Time Capsule. Du kan velge mellom 2 til 3 TB lagringsplass, som vanligvis er ideell for sikkerhetskopiering av data.

Se det på Amazon

Seagate Seven

Den slanke og bærbare Seagate Seven er en 500 GB harddisk som anses å være den minste i sitt slag. Men gjør ingen feil å tro at det slanke utseendet gjør det upålitelig. Det er en solid harddisk som lett tåler noen få støt hit og dit hvis du reiser med denne harddisken. Det koster 89, 99 dollar og er et flott tilbehør å ha til Macen din hvis du trenger ekstra lagringsplass.

Se det på Amazon

G-Tech G-Drive ATC

Hvis du reiser mye og er tilbøyelig til å ta den bærbare datamaskinen og tilbehøret til steder der det kan bli utsatt for mye straff, er ATC - All-Terrain-saken blitt designet spesielt for et slikt formål. Den har evnen til å ta mye sjokk, trykk og fall uten skade på stasjonen inni. Alt dette er mulig på grunn av All-Terrain Case som huser den eksterne stasjonen. Og for de som er nysgjerrige nok, kan du ta ut stasjonen og bruke den uten saken også, men det vil ikke garantere robustheten som du får med saken. Det kan også slippes i vann i 30 sekunder uten å skade stasjonen. Saken er laget av slikt materiale at når du senker den i vann, flyter den automatisk opp. Stasjonen tilbyr en lagringskapasitet på 1 TB og den koster $ 179, 95.

Se det på Amazon

Bet Mac Flash-stasjoner

Flash-stasjoner hjelper deg på mange måter. De kan brukes til å overføre data fra en enhet til en annen eller til å lagre en viss datamengde. Den lille størrelsen deres gjør det veldig enkelt å montere og det krever ikke mye plass.

SanDisk Cruzer Fit

Til rundt 20 dollar er SanDisk Cruzer Fit en flash-stasjon som ikke lar deg få følelsen av et tykt stykke flash-stasjon som stikker ut av Mac-en. Den er designet for å være liten og kraftig. Velg en lagringsstørrelse som du er komfortabel med, og du vil finne SanDisk Cruzer Fit som en hendig enhet for Mac-en.

Se det på Amazon

SanDisk 64 GB Dual Drive USB-C Flash Drive

Denne flash-stasjonen er laget av SanDisk utelukkende for Apple-brukere. Den drar fordel av USB-C-stasjonen som tilbyr fantastiske hastigheter. Dette betyr at filer raskt kan overføres fra Mac til flash-stasjonen. Designet ser elegant ut og samtidig kan det kobles til via USB C, eller du kan bruke de ofte brukte USB 3.0, 3.1 og 2.0-portene. Til $ 79, 95 kan denne lille enheten være svært nyttig for din Mac.

Se det på Amazon

De beste DVD-opptaksstasjonene for Mac

DVD-opptaksstasjoner fikk betydning da Apple sluttet å legge en DVD-stasjon til enhetene sine for å gjøre dem slankere og slankere. Selv om designet absolutt er en av de beste delene av Apple-produkter, betyr det at du ikke har en DVD-stasjon i noen av produktene. Ved hjelp av en ekstern DVD-opptaksstasjon vil du kunne oppnå mye mer med Mac-en. De er bra for installasjon av programvare som kommer i DVD-stasjoner, og hvis du trenger å brenne en CD eller DVD, kan du gjøre det uten å lete etter hjelp andre steder.

Apple USB Superdrive

Det ble introdusert da Apple begynte å lage MacBooks som ikke hadde en optisk stasjon lenger. USB Superdrive er en liten DVD-opptaker som lar deg lese og spille inn CD- og DVD-optiske disker. Superdrive bruker en USB-tilkobling for å koble til Mac-en og drives av den samme tilkoblingen. Det er nyttig å ha en av disse når du trenger å installere programvare ved hjelp av en DVD eller en CD. For en kostnad på 65 dollar er Apple USB Superdrive bra for enkle lese-skriveoppgaver.

Se det på Amazon

Samsung Slim Retail ekstern 3D Blu-Ray Writer

Hvis du foretrekker å se Blu-Ray-filmer, vil du finne at Samsung Slim Retail External 3D Blu-Ray Writer er et bedre tilbehør for deg. Det vil sette deg tilbake med $ 77, 88 og kan være nyttig i å lage store skalaer av bilder og videoer også.

Se det på Amazon

Beste Mac-hodetelefoner

Hodetelefoner er en nødvendighet, spesielt hvis du spiller oppslukende spill eller ser på videoer når andre i huset ikke vil bli forstyrret. De er også flotte for å glede seg over musikk. Det er en rekke hodetelefoner i markedet som du kan velge mellom, og vi skal snakke om noen av de beste.

Slår Solo 2 trådløse øretelefoner

Solo 2 er et ypperlig alternativ som gir mye naturlig klarhet til musikken du lytter til. Lydene er balanserte og støy utvendig minimeres ved hjelp av ørepynt polstring. Den sammenleggbare utformingen av denne hodetelefonen gjør det enkelt å ta den med seg uansett hvor du går, mens det 12 timers oppladbare batteriet sikrer at du har nok batteri til å gå på for dagen uten å måtte lade hodetelefonene. Den trådløse tilkoblingen gjør det enda bedre uten rotete ledninger å håndtere. Til 299, 95 dollar er prisen bratt, men Beats sikrer at det er verdt pengene.

Se det på Amazon

JBL Reflect Mini BT

Disse hodetelefonene passer for deg som elsker å trene mens du lytter til musikk eller gjør de vanlige oppgavene sine uten å ha en tykk bit av enheten over hodet. JBL Reflect Mini BT er en fantastisk hodetelefon som leverer kraftig musikk gjennom en Bluetooth-tilkobling. Den er svettebestandig og den sikre beslaget gjør det til et av de beste valgene for deg som liker minimalistisk utseende for hodetelefonene. Til $ 99, 95 leverer hodetelefonene en kraftig lydytelse og er et fantastisk tilbehør du kan bruke sammen med Mac-en.

Se det på Amazon

Beste rengjøringssett for Mac

Tilbehør til Mac-maskinen blir ansett som ufullstendig uten et godt rengjøringssett. Det er mange rengjøringssett i markedet, og vi har prøvd å avrunde det beste som gir total rengjøring for datamaskinen din. Det være seg en MacBook eller en Mac med et godt rengjøringssett, du kan holde datamaskinen din ny og sikre at den forblir støv- og smussfri. Når du ikke rengjør datamaskinen regelmessig, vil du ende opp med en skummel skjerm og et støvet tastatur. På den annen side kan et godt rengjøringssett sikre at datamaskinen ser ut som ny hele tiden.

iKlear Komplett Rengjøringssett

Det alkohol- og ammoniakkfrie iKlear Cleaning Kit er en god måte å holde Mac-skjermen og kroppen ren. Når du kjøper dette settet, får du to flasker rengjøringsløsning og en mikro-kamusduk. Det anbefales at du sprayer rengjøringsløsningen på kluten i stedet for å sprøyte den direkte på Mac-skjermen. Settet har også en mikrofiber frottéduk som hjelper deg med å gi et polert utseende på Mac-skjermen, og en antimikrobiell klut kommer med settet som kan brukes til en vanlig dusting av Mac-en. Du får også 12 reisedisker i settet. Totalt sett er settet din komplette løsning for å holde Mac-en ren og smussfri. For en pris på $ 20 oppfyller den alle rengjøringsbehovene til Mac-en din.

Se det på Amazon

Mikrofiber skjermbeskytter og renere

Veiviser for skjermrens gir en mikrofiber skjermbeskytter som fungerer som en beskytter på MacBook-skjermen når den bærbare datamaskinen er lukket, og den renser også skjermen når den er skitten. Den er opprettet på en slik måte at du kan rengjøre skjermen med den tørre kluten og fjerne støv og smuss effektivt. Du trenger ikke en ekstra skjermrens for det. Pakken har fire forskjellige omslagsstørrelser for forskjellige Mac-enheter. Det starter på 11 inches og går opp til 15 inches.

Se det på Amazon

Topp beste tilleggsutstyr for Mac

Det er noen ekstra tilbehør som det er vanskelig å sette inn i en spesiell kategori, men kravet og funksjonaliteten gjør dem absolutt nyttige for Mac-brukere.

Powercurl

Vi liker lengden på ladekabelen som følger med MacBook. Det gjør det enkelt å bruke en stikkontakt som ligger langt borte. Imidlertid, hvis du har en stikkontakt i nærheten av der du bruker den bærbare datamaskinen eller hvis du er ute og reiser, kan denne lange ladekabelen bli sammenfiltret. For 9, 99 dollar kan du kjøpe Powercurl, som er en enkel ting, men en veldig effektiv enhet for å løse problemene med ladekabelens lengde. Den kommer i blå eller grå farge, og den fungerer ved å holde strømkabelen i midten mens du avvikler den. Den er kompatibel med gamle så vel som nye modeller av MacBook.

Se det på Amazon

Apple Thunderbolt Ethernet-adapter

Hvis du kjøpte MacBook for sin elegante og stilige design, kan du knapt klage på Gigabit Ethernet-porten som ikke finnes på den bærbare datamaskinen. Selv om Wi-Fi-tilkoblinger er tilgjengelige nesten overalt, og du kanskje ikke føler behov for et Ethernet hele tiden, er det imidlertid visse tider når du bruker en kablet tilkobling. Med Apple Thunderbolt Ethernet-adapter trenger du ikke å bekymre deg for tilkoblingen. Adapteren er liten og tar ikke mye plass slik at du kan putte den i laptop-vesken din, og den er der for deg når du trenger den.

Se det på Amazon

Tolv South Plug Bug

Hvis du eier mange dingser, og du føler behov for å lade dem på samme tid, vil Twelve South Plug Bug være et nyttig tilbehør for deg. Hvis du ikke har for mange vegguttak i samme rom og ønsker å lade MacBook og iPad gjennom samme vegguttak, vil Plug Bug hjelpe deg med å kombinere MacBook-laderen med en 2.1A USB-lader. Dette betyr at du ikke trenger å lete etter ekstra vegguttak, og at du også kan ta med Plug Bug som enkelt festes til MacBook-laderen. For 34, 99 dollar er denne laderen nyttig, spesielt hvis du har å gjøre med mangel på vegguttak.

Se det på Amazon

Sugru

Sist, men ikke minst, har vi Sugru på listen over beste MAC mini-tilbehør passende ansett som "The Ultimate Gadget enhancer." Med sin evne til å bli lett støpt fungerer dette klistrematerialet som et superlim og kan feste seg til nesten hele partiet . Fra reparasjon av kabler til montering av komponentene, fra ryddende ledninger til beskyttelse av telefoner, fra reparasjon av øretelefoner til midlertidig skadekontroll, er dette vidunderlige materialet et utmerket viktig stykke sett for en rekke formål. Det er super nyttig, og det kommer til en veldig rimelig pris på $ 12 USD.

Se det på Amazon

Du kan alltid forbedre opplevelsen når du bruker datamaskinen. Derfor har vi listet opp de beste Mac-tilbehøret du kan kjøpe i 2019. Du vil helt sikkert finne noe interessant og nyttig.