De beste MacBook-stativene i 2020

Et MacBook-stativ kan være veldig nyttig for å jobbe på den bærbare datamaskinen på en mer komfortabel og praktisk måte. Noen ganger, når du bøyer deg for å få tilgang til filer på den bærbare datamaskinen, kan det være ganske smertefullt for ryggen. Den beste utveien ville være å heve den bærbare datamaskinnivået til en behagelig eller praktisk høyde ved hjelp av en bærbar stativ. Et stativ kan også hjelpe ved å beskytte MacBook og forhindre at den blir overopphetet. Det er forskjellige tribuner tilgjengelig, slik at du kan velge den beste du kan bruke på skrivebordet eller til og med når du er på farten. Et stativ er mye mer enn bare et verktøy som viser MacBook-en din. Et stativ er også nyttig for å optimalisere plass og redusere rot på disken. Den beskytter den bærbare datamaskinen din mot søl og kan til og med fungere som en lagring eller bare øke kontoretes estetikk hvis du velger en stilig. Det er mange gode alternativer, så her er de beste MacBook-stativene for å gjøre utvalget enklere for deg.

Se også: Topp beste stasjonære PC-høyttalere

Liste over de beste Macbook-stativene

Lett, kompakt, stabilt og bærbart

Roost bærbar stativ

Det er et av de første bærbare stativene, som ble lansert helt tilbake i 2013, og har blitt et veldig populært "on the go" bærbar stativ. Dimensjonene er 1, 3 x 1, 3 x 13 tommer når de er brettet sammen. Den er laget av karbonfiber, et slitesterkt materiale og er lett og kompakt, og veier bare 6, 05 gram. Det er et stativ som kan passe til alle MacBook-er, også de eldre versjonene.

Gummien passer til den bærbare datamaskinen er solid og holder den bærbare datamaskinen på plass. Alle punkter består av myk gummi, slik at den bærbare datamaskinen ikke blir skadet. Den leveres med 3 høydejusteringer, og du kan bruke de hvite klemmene på sokkelen for å justere høyden. Høyden er justerbar opp til 12 tommer, og gir deg en heis fra 6 tommer til 12 tommer og gir en god syn på øynene.

Hvem er det til:

 • Passer for en bag reisende som vil jobbe på veien.
 • De som leter etter et godt bygget, solid og funksjonelt bærbart stativ som er bærbart.
 • De som ønsker et stativ som lett kan gli i en ryggsekk.
 • Passer selv for gamle og tykkere bærbare datamaskiner, for eksempel MacBook Air.
 • De som ikke har noe imot å betale en heftig pris for en lett og kompakt bærbar stativ.

Se det på Amazon

Et rimelig, robust bærbar stativ til Apple Notebook

iQunix

Dette er en solid bærbar stativ av aluminium med en ønsket vekt. Innsiden har et dempende interiør som forhindrer friksjonsmerker, med myke puder til stede på alle de tre kontaktflatene. Det er en metallknott for å gjøre breddejusteringer, for eksempel å skyve den fremover eller bakover, for å få plass til den bærbare datamaskinen. Den gummierte overflaten på bunnen forhindrer at den glir og forankrer den bærbare datamaskinen på en sikker måte. Den kommer i en honningkakedesign som forbedrer vedheftet mellom skrivebordet og holderen. så det er ingen sjanse for å kollidere. Det har også mindre areal og tilbyr god utnyttelse av skrivebordet. Finishen er behagelig for øyet også.

Tilgang til Magsafe eller USB C er enkel. Den kommer i et behagelig elegant, sølvfarget metallisk utseende og sandblåsende tekstur, som matcher MacBook-serien med bærbare datamaskiner. Den passer for alle MacBook-maskiner fra 0, 4 tommer til 1, 18 tommer. Siden den er laget av anodisert aluminium, er den holdbar og ripebestandig.

Hvem er det til:

 • De som leter etter et solid aluminiumsstativ til en lav pris, for MacBook
 • Stabil for å forankre selv tunge 15-tommers MacBook Pro-bærbare datamaskiner uten å velte
 • De som vil ha et justerbart stativ, slik at det passer til hvilken som helst MacBook de har Egnet for slanke bærbare PC-er som MacBook med retina-skjerm eller MacBook Air og for tykkere skjermer som MacBook Pro
 • Brukere av Dell XPS-serien og bærbare datamaskiner av HP Envy Series

Se det på Amazon

Et sammenleggbart design uten frills

TaoTronics sammenleggbar bærbar bordstativ

Det er et bærbart bord, i stedet for et stativ, og kan brukes til å øke MacBook-maskinen din til en bedre høyde. Du kan bruke den på sengen eller på sofaen og til og med plassere den over fanget. Høydenivået kan justeres, og du kan også brette det flatt opp. Den er lett og leveres med en vippebrettdesign.

Målingene er 24 tommer x 13 tommer, noe som er mer enn nok for MacBook din i tillegg til tilleggsapparater, mus osv. Justeringen varierer fra 9, 5 tommer til 12, 5 tommer; så det gir deg god frihet til å tilpasse den til en behagelig høyde.

Hvem er det til:

 • De som foretrekker et bordbord, tilbyr en større arbeidsflate
 • De som leter etter et rimelig, enkelt bærbart bordbord for bærbare datamaskiner, uten frills eller andre spesielle tillegg.

Se det på Amazon

Smart utformet og fullt bærbar

Tiny Tower bærbar stativ

Det kommer med justerbar høydefleksibilitet. Du kan heve MacBook fra 7 tommer til 10, 2 tommer fra skrivebordets overflate. Den er konstruert med holdbar aluminiumslegering i topp kvalitet kombinert med ingeniørkvalitet plast som gjør den lett. Du kan heve høyden bare ved å trykke på en knapp på stativet. Den har totalt 17 nivåer for å justere høyden.

Den kan enkelt brettes sammen og er sammenleggbar, noe som gjør det praktisk å bruke mens du er på farten. Den leveres også med en slitesterk beskyttelseshylse. Alle hovedkonstruksjonsdelene er konstruert i aluminium. De er også anodiserte og tilbyr en vakker finish. Du kan administrere kablene dine pent, da det gjør at du kan holde 4 kabler pene ved å klippe dem til stativet, med kablene som beveger seg sammen med stativet, opp eller ned, slik at de ikke blir trukket fra hverandre.

Hvem er det til:

 • De som vil ha bærbare datamaskiner står solid nok til å støtte bærbare datamaskiner som er 11 kilo eller mindre.
 • De som leter etter et fleksibelt stativ for bærbare datamaskiner med en bredde på 11 tommer til 15 tommer.
 • De som leter etter en kompakt og bærbar bærbar stativ.

Se det på Amazon

Sammenleggbar, bærbar bærbar stativ for MacBook

Vogek

Den bærbare stativet er laget av aluminium og kommer med silisiumføtter, som gir stabilitet og stabilitet. Den kan enkelt brettes og veier bare 1, 8 pund; det er derfor veldig praktisk å ta med seg rundt. Den har en liten plass i sentrum, som gir god ventilasjon. Det er en vippbar bærbar stativ, og høyden kan justeres.

De 10 putene på stativet er laget av silikon av topp kvalitet og er plassert strategisk for å unngå riper på den bærbare datamaskinen. Designet er ergonomisk og bringer MacBook til øyehøyde, noe som resulterer i god kroppsholdning. Den er kompatibel med alle størrelser bærbare datamaskiner fra 0, 59 tommer tykkelse til 0, 94 inches tykkelse, som MacBook Air; Macbook Pro; Dell XPS samt HP Envy og Samsung Notebook 9, etc. Det er tre nivåer for å justere høyden, noe som er mer enn nok. Du kan spare mye skrivebord med dette stativet, da du kan holde den bærbare datamaskinen i en vertikal og oppreist stilling og holde bordet fritt.

Hvem er det til:

 • De som vil ha et sammenleggbart og bærbart, solid stativ som kan brukes til nettbrett og MacBook.
 • Eiere av MacBook Air; Macbook Pro; iPad osv.
 • De som bruker bærbare datamaskiner i en lengre periode.

Se det på Amazon

Minimalistisk design i børstet aluminium

Griffin Elevator Desktop Stand

Den er kompatibel med de fleste MacBook-maskiner, så vel som de fleste bærbare datamaskiner og PC-er. Stativet kommer i en aluminiumsramme og opprettholder høye ergonomiske standarder, og gir sikker og komfortabel visning gjennom dagen.

Stativet kan heve den bærbare datamaskinens skjerm med 5, 5 tommer og gir deg ledig plass på skrivebordet for å holde musen, tastaturet og annet tilbehør. Den er i stand til å holde den bærbare datamaskinen kjøligere på grunn av 360 grader av luftsirkulasjonen rundt. Du kan demontere stativet enkelt mens du er på farten.

Hvem er det til:

 • De som vil ha en solid bærbar aluminiumsstativ for MacBooks eller PC-er
 • De som ønsker en universelt kompatibel stand.

Se det på Amazon

Transform arbeidsbordet ditt til et dynamisk, stilig

Rain Design 12031 iLevel 2

Dimensjonene er 10, 1 x 8, 8 x 5, 4 tommer WDH og vekten er 3, 53 pund. Den er laget av anodisert aluminium og er kompatibel med alle MacBook-er. Den har en unik glidemekanisme for å justere vinkelen slik at du kan få de beste visningsvinklene ganske enkelt. Aluminiumsbunnen sørger for at den bærbare datamaskinen forblir kjølig, da den fungerer som en kjøleribbe. Den tilbyr en vippdesign for å bringe skjermbildet nærmere øyet og forbedrer luftstrømmen i den bærbare PC-en.

Den anodiserte aluminiumsfinishen passer perfekt til MacBook. Det er et kabeluttak som hjelper deg med å holde arbeidsstasjonen organisert. Det er også plass til stash-tastaturet. Du kan justere skjermhøyden ved å bruke skyveknappen foran. Gummiputer er plassert på stativet som beskytter den bærbare datamaskinen og skrivebordet mot riper. Den er kompatibel med MacBooks så vel som alle andre bærbare datamaskiner.

Hvem er det til:

 • De som ønsker et høykvalitets stativ for MacBook-ene, hvor det er enkelt å justere høyden.
 • De som leter etter en dynamisk så vel som stilig bærbar datamaskin på arbeidsstasjonen.

Se det på Amazon

Blanding av bærbarhet og funksjonalitet

Acko bærbar aluminiumsstativ for MacBook

Det er et perfekt bærbar stativ som er designet for sammenkobling med Apple-produktutvalget. Det er konstruert med aluminium av førsteklasses luftfartskvalitet med en tykkelse på 3 mm og gir stabilitet og tilbyr et solid bygg i unibody-design. Overflaten er perfekt egnet både for iPad og MacBook. Overflatebehandlingen er den samme som på Apple bærbare datamaskiner og mobiltelefoner. Utformingen er i form av en hul tilt, da den gir den optimale luftstrømmen og forbedrer varmespredningen.

Høyden er justerbar, og den kommer i en kompakt profil, med en enkel installasjonsprosedyre. Den er designet for å passe til MacBooks fra 11 tommer til 15 tommer. Antislippfunksjonene og fleksibiliteten er plusspoengene til denne bærbare stativet. Den vippede nakken tillater justering av skjermhøyden i henhold til brukerens komfort. Det er silikonputer plassert i stativbunnen for å forhindre skli og for å holde den bærbare datamaskinen på en sikker måte. Den kommer med hull bak for å administrere kabler og organisere dem.

Når du kjøper dette bærbare stativet, får du et gratis mobiltelefonstativ, som kommer til en verdi av $ 9.

Hvem er det til:

 • De som leter etter en bærbar datamaskin som er estetisk og solid.
 • De som leter etter en MacBook, står i tillegg til andre bærbare datamaskiner som Acer; Dell; Lenovo; HP; Sony osv.

Se det på Amazon

Perfekt måte å heve MacBook på

Tolv sør HiRise

Det er et solid bærbar stativ laget av børstet metall med gummilister i bunnen for å holde det godt på plass. Plattformen som den bærbare datamaskinen hviler på kommer med klebrig gummi, og forhindrer at den glir ned. Plattformen har to metallarmer for forbedret luftstrøm. Den løfter MacBook-skjermen til optimal visningshøyde. Du kan også justere høyden til 6 stillinger. Det er også en lagringsplass for harddisker og andre personlige ting på standplassen.

Den er kompatibel med alle Apple MacBooks, så vel som Apple Thunderbolt-skjerm og Cinema-skjerm. Den bruker en fjærbelastet stilk som muliggjør enkel senking eller heving av høyden for best mulig synsposisjon. Den passer for alle MacBook-er fra 11 tommer til 15 tommer. De 'V'-formede armene har silikongrep som holder den bærbare datamaskinbasen. De sikrer at maksimal luftstrøm er mulig rundt MacBook. Nederst på stativet er det Teflon-skinner som gjør det mulig å snurre stativet fra den ene siden til den andre uten å etterlate noen ripemerker på arbeidsbordet ditt.

Hvem er det til:

 • Selv om det markedsføres for MacBooks, fungerer det for de fleste andre bærbare datamaskiner på markedet.
 • De som er klare til å betale prisen for en utmerket bærbar stativ.

Se det på Amazon

Slank og godt bygd for å gjøre jobben perfekt

Lention bærbar stativ

Dette bærbare stativet er kompatibelt med MacBook Air og Pro 13 tommer og 15 tommer. Den kan brukes med iPad Pro 12, 9 inches også, sammen med andre bærbare merkevarer som Dell; HP; Lenovo: Acer; Surface og Chromebook fra 11 tommer til 15 tommer.

Ved å bruke dette bærbare stativet kan du heve skjermen til en høyde på 3 tommer og tilby god ergonomi. Det er laget av et enkelt stykke aluminiumspanel og tilbyr en kjøleribbe som kjøler den bærbare datamaskinen effektivt. Bygget er et sølvanodisert som sandblåst og passer godt med MacBooks og andre populære bærbare datamaskiner.

Den passer til den bærbare datamaskinen, føles solid og kommer mesteparten av veien tilbake. Den har sklisikre overflater, slik at den bærbare datamaskinen ikke glir. Den er godt designet og elegant. Vinkelen er godt egnet for håndleddet og underarmene.

Hvem er det til:

 • De som leter etter et minimalistisk design som er priset rimelig og fungerer effektivt.
 • De som leter etter en bærbar datamaskin av høy kvalitet, tilgjengelig til en anstendig pris.

Se det på Amazon

Flott kvalitet med svingbart priset rimelig

UPERGO bærbar aluminiumsstativ av aluminium med svivel

Det kommer med en svingbar base som gjør det enkelt å dele skjermen med andre og også for å få tilgang til portene enkelt. Den har en vippet design som gir en praktisk og komfortabel posisjon for håndleddene mens du skriver. Det er et tastaturstativ som hjelper deg med å ta minst mulig plass når du ikke bruker den bærbare datamaskinstativet.

Dimensjonene til bærbar stativ er 10 x 6, 6 x 6, 6 tommer, og den veier 2, 66 kilo. Aluminiumet matcher med den bærbare datamaskinen og gir det et sømløst utseende. Det er gummi støtfangere bygget i stativet, som holder den bærbare datamaskinen sikkert.

Hvem er det til:

 • Den passer for MacBooks og andre populære bærbare datamaskiner opptil 17 tommer, for eksempel MacBook Pro; Luft; HP; Dell: Sony: Samsung og mange andre.
 • De som ønsker å bruke den bærbare datamaskinen i forskjellige vinkler, ved å bruke svivelfunksjonen.

Se det på Amazon

Elegant og elegant design for å matche MacBook

Mount-It Tilted Laptop stativ

Den er laget av et unibody aluminium av topp kvalitet og gir et elegant utseende, og er også bærbart og lett. Basen er stor og solid og gir god stabilitet. Den er designet i sølvanodisert overflate og er sandblåst, og matcher alle MacBook-er og andre populære bærbare datamaskiner. På toppen er det sklisikre silikonputer som holder MacBook-maskinen din på plass. Det er en annen antislip polstring under basen for å forhindre at datamaskinen glir og riper. Det skråstilte designet er veldig behagelig for håndleddene når du skriver. Den har en forhøyet design som forbedrer luftstrømmen for bedre kjøleeffekt. I tillegg er det en kabeladministrasjonsfunksjon som hjelper deg med å holde kablene godt organisert.

Hvem er det til:

 • Den er designet spesielt for MacBook Air; Pro; og jobber også med alle andre store merkevarer.
 • Passer for deg som vil ha stativ for iPad Pro 12, 9 tommer.

Se det på Amazon

Vertikal bærbar stativ Seenda Justerbar bærbar PC

MTWhirldy Universalstativ for MacBooks

Det er laget av bambusved og kommer i dimensjoner på 24, 5 x 21 x 12 cm eller 9, 65 x 8, 26 x 4, 72 inches, og det veier 1, 05 pund. Den er egnet for MacBook-er og andre bærbare datamaskiner, så vel som stasjonære datamaskiner med skjermdimensjoner fra 11 til 15 tommer. Den kan heve den bærbare datamaskinen med omtrent 5 centimeter fra bakken og 18 grader, noe som gir god ergonomi. Trestativet er glatt og er håndlaget. Den er lett, men holdbar og jevn. Stativet har en trestang som passer godt i hullene, og gir større stabilitet til MacBook.

Det fungerer bra for de som ønsker en bærbar PC-stativ når de spiller spill, jobber eller for andre kontorbehov.

Hvem er det til:

 • De som ønsker et estetisk og enkelt design for sin bærbare stativ som tilbyr stabil posisjonering.
 • De som ønsker en bærbar stativ som er enkel å installere eller demontere, lett og bærbar for lett å bære rundt, alt tilgjengelig til en fornuftig pris.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste MacBook-stativ med sandblåst anodisert finish

Rain Design mStand bærbar stativ

Dette stativet hever MacBook-en til øynene dine. MacBook kan løftes opp til 5, 9 tommer. Stativet har en aluminiumsdel som er lett og gir også stabilitet til den bærbare datamaskinen. Kroppen fungerer som en varmeavleder for MacBook. Den mest effektive funksjonen er back-kabel-ledelsen som har en diameter på 2 tommer der alle kablene kan organiseres pent. Dette stativet er kompatibelt med MacBook Pro, MacBook Air og også en rekke andre bærbare datamaskiner. Den sandblåste anodiserte finishen på den bærbare datamaskinen samsvarer med appellen til MacBook og gir den et godt utseende. Den er tilgjengelig i en rekke farger fra sølv, gull og plassgrå. Så du kan velge hvilken som helst farge som passer best med MacBook.

Se det på Amazon

Flerbruks MacBook-stativ

AmazonBasics Ventilert justerbar bærbar stativ

Denne bærbare stativet serverer flere formål. Det hjelper med å ventilere varmen som er distribuert fra den bærbare datamaskinen og gir bedre termisk ytelse. Metallnettplattformen fungerer som en vask og gir kjøling til MacBook-en din. Denne funksjonen hjelper deg med å unngå krasjer, som ofte er det mest irriterende problemet en bruker går gjennom. Den andre effektive egenskapen til dette stativet er den justerbare høyden. Du kan justere høyden i henhold til din bruk og krav. Det gir komfort når du leser eller skriver. Høyden kan justeres fra 12 grader til 35 grader. Bakkablene kan være pent organisert.

Se det på Amazon

Plassbesparende MacBook-stativ

Tolv South BookArc for MacBook

Dette er det mest effektive MacBook-stativet når det gjelder plassbesparing. Den bærbare datamaskinen din kan holdes opp på dette stativet som sparer mye plass på arbeidsstasjonen din. Du kan plassere den bærbare datamaskinen på stativet og koble til et tastatur eller en mus i henhold til dine behov.

Den integrerte kabelfangsten og det forhøyede stativet holder forbindelsene dine stabile og forhindrer at kablene faller når de kobles fra. Karosseriet er laget av aluminium og har stilige avfasede kanter som synkroniserer godt med MacBook og hvilken som helst innredning. Dette stativet er designet og optimalisert eksklusivt for MacBook (12-tommers), MacBook Pro (2016-Current), MacBook Air (2010-Current) og MacBook Pro med retina-skjerm (2012-2015). Den kommer i flere farger.

Se det på Amazon

Lett beste MacBook-stativer

Steklo - X-stativ for MacBook og PC bærbar PC

Denne bærbare stativet fungerer best for reiseformål. Stativets aluminiumsdel gjør det lett, slik at du kan ta det med deg. Den kan enkelt brettes som gjør det lettere å pakke inn bagasjen når du er på farten. Perfekt kompatibel med MacBook, stativets aluminiumsdel og anodisert finish matcher med MacBooks appell. Det forbedrer luftstrømmen til MacBook og hjelper til med å kjøle seg ned. Aluminiumskroppen gir også stabilitet til den bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

De beste MacBook-stativene med moderne design

Belkin Aluminium stativ og loft for bærbare datamaskiner og bærbare datamaskiner

Dette stativet fungerer som et loft som løfter den bærbare datamaskinen eller en hvilken som helst annen bærbar PC til et høyere nivå, noe som gjør den egnet for lesing eller arbeid eller andre formål. Høyden gir den mest effektive synsvinkelen og komforten mens du jobber med den. Hele stativet er enklere å montere også. En veldig forenklet, men likevel moderne design, med sin midtre del åpen, gir luftkjøling og effektiv luftstrøm. Gummiputen på stativet gir stabilitet og forhindrer at den bærbare datamaskinen faller.

Se det på Amazon

Beste MacBook-stativer med tilbøyelig design

Tolv South ParcSlope for MacBook

Dette MacBook-stativet er perfekt når det kommer til komfort takket være den høye skrå designen. Det er et absolutt rart. Den åpne kileutformingen øker kjølevirkningen ved å øke luftstrømmen og opprettholde den termiske ytelsen på optimale nivåer. Kabeladministrasjonen er effektiv for å holde tilkoblinger tilgjengelige. Den er tilgjengelig i sort og sølvfarge.

Se det på Amazon

Effektiv og enkel MacBook-stativ

Bare mobil lat sofa for iPad / MacBook

Dette stativet er det enkleste i design og likevel veldig effektivt i sin funksjon. For en person som leter etter et godt standpunkt for sin MacBook, som også er budsjettvennlig, bør gå uten dette. Stativet er laget av høykvalitets aluminium som gir den bærbare datamaskinen en stabilitet. Den skrå høyden på stativet er perfekt for skriveformål ved å gi en mer behagelig skrivevinkel. Dette stativet kompletterer din arbeidsstil og er den rimeligste løsningen for MacBook.

Se det på Amazon

Beste MacBook vertikale stativ

Rain Design 10037 mTower Vertical Laptop Stand

Dette MacBook-stativet er forskjellig fra de andre stativene, fordi i motsetning til andre stativer som er dominerende horisontalt, er dette et vertikalt stativ. Det sparer plass på arbeidsstasjonen din. Den vertikale designen sørger for forbedret luftstrøm og at den bærbare datamaskinen også holder seg kjølig. Aluminiumslegemet er solid som gir den bærbare datamaskinen stabilitet og forhindrer at den sklir eller faller. Den sandblåste aluminiumsdelen og anodisert finish matcher MacBook-en din og passer godt sammen med enhver innredning. Den er kompatibel med alle versjonene av MacBook.

Se det på Amazon

Kompakte og robuste beste MacBook-stativer

UPPERCASE KRADL Air Liten profil Aluminium vertikalt stativ for MacBook Air

Dette stativet er et tillegg til ligaen for vertikale bærbare stativer. Den er enda mer kompakt og solid. Aluminiumslegemet gir stabilitet og silikongummiputene festet nederst på stativet beskytter skrivebordet og den bærbare datamaskinen ved å begrense bevegelser og gi stabilitet. Dette stativet er en solid løsning på den bærbare datamaskinens lidelse. Den kompakte designen gjør det perfekt å bli med mens du er på farten. Det er en ekte plassbesparende og holder skrivebordet fritt. Bortsett fra å spare plass, gir MacBooks stående stilling bedre luftmengde og kjøling.

Se det på Amazon

De beste MacBook-stativene til all bruk

Executive Office Solutions Bærbar, justerbar bærbar stativ i aluminium for MacBook

Dette stativet er designet for bruk til alle formål. Det justerbare brettet gjør det enkelt å bruke i forskjellige modus. Den justerbare høyden på stativet kan settes i henhold til ditt arbeid. Det fungerer best når du leser, jobber, ser på noe eller til og med gir en liten presentasjon på MacBook, og gjør det til et altomfattende standpunkt. Aluminiumsbrettet er høy styrke, og allikevel er hele stativet lett. Stativets sammenleggbare funksjon gjør det bærbart og enkelt å ta det med seg. Benene på stativet er fullt justerbare. Du kan rotere stativet for en 360-graders bevegelse og låse bena på plass for forskjellige vinkler etter ditt ønske.

Se det på Amazon

Beste MacBook-stativer

JUBOR Justerbar bærbar stativ for MacBook

Denne bærbare datamaskinen er best for folk som alltid er på farten. Den sammenleggbare funksjonen hjelper deg med å kose stativet i bagasjen med letthet. Stativet er holdbart og stabilt med de fire sklisikre putene som begrenser bevegelser og opprettholder stabiliteten. Det kan justeres fra 26 grader til 30 grader. Den er kompatibel med alle MacBook-bærbare datamaskiner og ganske allsidig takket være sin universelle passformdesign som kan passe til bærbare datamaskiner i alle størrelser. Jubor gir et stativ med ett års garanti.

Se det på Amazon

Konklusjon

Når du velger et stativ for MacBook, må du vurdere faktorer som vekt, bærbarhet og allsidighet. Sjekk om stativet har justerbare ben, om det er sammenleggbart slik at du kan stikke det ut av veien når du ikke bruker det, om det er en svingbar base og om den passer til din estetiske smak. Ovennevnte bærbare stativ er rimelig og kan hjelpe deg med å holde skrivebordet organisert og kan til og med forlenge MacBook-levetiden. Alle av dem har fantastiske funksjoner og er lette, egnet for enhver individuell stil og formål.

Faktorene du må ta i betraktning når du velger en bærbar stativ er den ergonomiske designen. en kompakt profil; konstruksjonsmaterialet, da det påvirker vekten så vel som kjøleeffekten; og byggekvaliteten eller stabiliteten. Forhåpentligvis vil ikke de lange timene du bruker på MacBook, trette øynene lenger eller gi deg vondt i ryggen når du har fått et passende MacBook-stativ.