Vanlige Moto G4-problemer og deres rettelser

Moto G4 er en av de beste Android-telefonene du kan kjøpe til en budsjettert pris. Telefonen ble lansert i fjor og har noen anstendige spesifikasjoner. Den drives av 1, 5 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 617-prosessor med en 2 GB RAM og en intern lagring på 16 GB, som videre kan utvides til 128 GB. Smarttelefonen fungerer bra, men det er noen vanlige problemer som brukerne møtte. Her er en liste over noen vanlige Moto G4-problemer og deres rettelser.

Les også - Slik løser du Moto G4 batterilevetid

Moto G4-problemer og deres rettelser

Moto G4 Ghost Touch-problem

Under lading - Et problem er at telefonen ikke svarer på berøringen din når du prøver å svare på anrop, når skjermen slås av automatisk og varslingsskjermen slår seg ned. Det rapporteres også om forsinkelse ved berøringer. Du kan prøve noen rettelser:

 • Unngå å bruke enheten mens telefonen lader.
 • Det er stor sjanse for at enheten din kan ta betalt som er høyere enn det som faktisk kreves for telefonen din. En annen mulighet kan være fordi stikkontakten ikke er jordet, noe som vanligvis forårsaker statisk og forstyrrelser.

Problemer med overoppheting

Et annet problem som brukerne av Moto G4 står overfor er overoppheting, spesielt når du bruker kameraet til å spille inn videoer, lade telefonen eller spille spill. Dette er hva Motorola råder sine kunder:

 • Ikke spill spill eller lag en video mens telefonen lader.
 • Hvis du bruker en sak for telefonen din, kan du prøve å fjerne den og deretter bruke telefonen.
 • Hvis klimaet er for varmt, unngå å bruke turboladeren. Når telefonen er i Turbo-lademodus, har den en tendens til å skape mer varme.
 • Det er tider når tredjepartsapper forårsaker problemer med overoppheting på enheten din. Trykk på av / på-knappen og trykk deretter på og hold den av og klikk på OK når du ser omstart til sikker modus. Enheten vil starte på nytt, og du vil se Safe Mode nederst til venstre. Hvis problemet med overoppheting ikke lenger eksisterer, er en tredjepart ansvarlig for dette problemet. Du må avinstallere apper om gangen og sjekke problemet.
 • Du kan også prøve å tømme hurtigbufferen som kan forårsake overopphetingsproblemet på telefonen. Gå til Innstillinger> Lagring og USB> Bufrede data> OK. Hold på / av-tasten i 15 sekunder, og start telefonen på nytt.

Disse løsningene vil trolig løse problemet med overoppheting.

Moto G4 Display Problem med gul farge på skjermen

I denne utgaven ser de hvite på skjermen vanligvis ut til å være gule. De som står overfor et problem med gul fargetone på skjermen, kan bruke løsningen nedenfor:

Prøv å endre fargemetningen som du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger> Skjerm> Fargemodus.

Plutselige appkrasj og telefonstarter på nytt

Et annet problem som brukerne står overfor, er at deres Moto G4 starter på nytt automatisk og noen apper plutselig krasjer.

Start enheten til sikkermodus som du lenge trenger å trykke på av / på-knappen til du ser strømmen av. Fortsett å trykke på av / på-knappen til du ser alternativet Reboot to Safe Mode. Trykk på OK for å starte opp i sikkermodus. Når telefonen starter i sikkermodus, er alle tredjepartsappene deaktivert, og du kan se om problemet er med en app eller med operativsystemet. Hvis det ikke er noen omstarter, skyldes problemet en tredjepartsapp. Avinstaller appene én om gangen til problemet er løst eller utfør en fabrikkdata tilbakestilling.

For en fabrikknullstilling må du gå til Innstilling> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling> Slå av automatisk gjenoppretting> Tilbakestilling av fabrikkdata> Tilbakestill

Kan ikke laste ned apper fra Play Store

Hvis du ikke kan laste ned spill og apper eller ikke klarer å oppdatere appene fra Google Play Store, kan du gjøre dette for å løse problemet:

 • Det kan hjelpe deg å tømme hurtigbufferen. Men først går du til Innstillinger> Apper> Google Play Store> Tvungestopp og deretter går over til Lagring og Tøm hurtigbuffer.
 • Problemet kan også være med Android Nougat, og nedlastinger kan være blokkert fordi du går rundt og bruker mobildataene. Du må koble til WiFi for å stoppe dette problemet.

Signaltap eller kan ikke oppdage SIM

Det ser ut til at mange Moto G4-brukere har problemer i nettverket. For noen oppdages ikke SIM-kortet i det hele tatt, mens det for noen er en ustabil tilkobling. Dette fører til datatap og signaltap, og det kan ikke ringes, eller de gjør ikke via nettverket. Dette er hva du trenger å gjøre hvis du står overfor dette problemet.

 • Den enkleste utveien er å starte enheten på nytt ved å holde strømknappen nede i 10 sekunder.
 • Det blir observert at SIM-kort som er kuttet for å passe inn i sporene, vanligvis møter nettverksproblemer. Du bør få en ny, da det sannsynligvis vil løse problemet.
 • For brukerne som bruker et nytt SIM, må du forsikre deg om at SIM-kortet er blitt aktivert og autorisert.
 • En tilbakestilling av fabrikken kan sette ting tilbake på plass. Trinnene er blitt nevnt ovenfor - du kan følge dem og utføre tilbakestillingen.

Feil i kameraet

'Kamerafeil, vennligst start kameraet på nytt' eller 'Kameraet har stoppet' er feilmeldingene du kan få til tider. I slike situasjoner kan du bruke fikseringen nedenfor:

 • Gå til Innstillinger> Apper> Kamera-app, og tvang deretter Stopp den, og gå deretter over til Lagring> Tøm cache. Nå holder du på Power-knappen og velger Power Off (Slå av) og vri den med Power-knappen. Dette løser vanligvis problemet.
 • En annen løsning vil være å starte på nytt til sikkermodus. Du kan følge trinnene som er nevnt ovenfor. Hvis kameraet ditt fungerer i sikkermodus, er problemet med en tredjeparts-app. Prøv å avinstallere tredjepartsappene som bruker kameraet, og start deretter telefonen på nytt for å teste om meldingene vises igjen.

Høretelefoner som gir problemer

Et annet problem som brukere har klaget på, er at hodetelefonene deres ikke virker som de skal når de er koblet til Moto G4-enheten. Lyden kommer bare i venstre øre. Dette er hva du skal gjøre:

 • Start Moto G4-enheten på nytt for å se om problemet er borte
 • Test øretelefonene dine med en annen enhet for å sjekke om problemet fremdeles er der. Det kan være et problem med merket av øretelefoner som du bruker, slik at du kan prøve å skifte øretelefoner for å sjekke om du får det samme problemet.
 • Sjekk om det sitter fast partikler i enhetens port og blåse den forsiktig bort.
 • En endelig løsning er en Safe Mode. Du vet hvordan du går til sikkermodus på G4-enheten din nå. Gå over og prøv å lytte til noe med øretelefonene dine i sikkermodus. Hvis det ikke er noe problem, kan det hende at en tredjepartsapp forstyrrer riktig funksjon. Se etter apper som har lydkomponenter, fordi det er de som kan være til hinder for lyden på enheten din.

Problemer med batterilevetid

Selv om Moto G4 har vært kjent for å ha en stor batterilevetid ut av esken og kan vare deg i 9 eller 10 timer når den er fulladet helt, kan det være tider hvor du vil merke et uvanlig batteriløp. Her er noen rettelser:

 • Lyse skjermer spiser opp ganske mye av batteriet, slik at du bedre kan sjekke lysstyrken på skjermen. Du kan også deaktivere Moto Actions for å forhåndsvise varsler - dette medfører en forskjell i batteriets levetid.
 • Gå til Innstillinger> Batterisjekk hvilken app som spiser i batteriet, og prøv å isolere dem.
 • Aktiver batterisparemodus for å forlenge batteriets levetid.

Skjerm innbrenning

Du vil svakt se skyggen av den forrige appen du så, selv om du nå har endret til en annen app. Dette er hva du kan gjøre:

 • Skjermen din er sannsynligvis for lys, og tidsavbrudd på skjermen er for lang. Gå til Innstillinger> Skjerm> Lysstyrkenivå og hvilemodus.
 • En tilbakestilling av fabrikkdata vil sannsynligvis gjøre susen.

Hvis noen av problemene nevnt ovenfor fortsetter å skje, og du ikke ser ut til å fikse dem med løsningene ovenfor, er det best at du besøker en forhandler eller din leverandør.

Les også - Slik løser du problemer med Moto G4 og Moto G4 Plus overoppheting

 

Legg Igjen Din Kommentar