Topp beste tilbehør for bærbare datamaskiner å kjøpe i 2020

Du kan enkelt forbedre opplevelsen du har med din bærbare datamaskin med noe av det beste tilbehøret til bærbare datamaskiner. Det er mange gode varer du kan få til rimelige priser. Noen ting vil beskytte den bærbare datamaskinen, de andre vil gjøre bruken enklere og mer komfortabel, og noen vil øke maskinens utseende. Hvis du er klar for shopping, la oss se noe av det beste tilbehøret til bærbare datamaskiner.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner i 2019 for personlig bruk

Beste tilbehør til bærbare datamaskiner å kjøpe i 2019

Vi skal snakke om noe skikkelig kult tilbehør til bærbare datamaskiner, for eksempel bærbare stativer, høyttalere, ermer, vesker, ryggsekker og så videre slik at du kan få til overkommelige priser.

Beste bærbare stativ

Hvis du bruker den bærbare datamaskinen til å jobbe eller studere, er sjansen stor for at du vil bruke timer på å jobbe med forskjellige oppgaver hver dag. Det er absolutt ikke bra for nakken og ryggen, og det er grunnen til at du kjøper en bærbar PC-stativ noe du bør vurdere. Du vil fullføre oppgavene dine enkelt, og du vil føle deg mer komfortabel når du bruker den bærbare datamaskinen. La oss se noen av de beste bærbare stativene.

Griffin Technology Heis bærbar stativ

Griffin Technology Heis bærbar stativ passer til alle bærbare datamaskiner og lar deg løfte den bærbare datamaskinen til en viss visningshøyde for komfortabel bruk. Den vil holde den bærbare datamaskinen din trygt, og takket være den minimale designen vil den passe perfekt til din dekor. Stativet holder den bærbare datamaskinen kjølig takket være 360 ​​grader luftsirkulasjon. Du kan kjøpe dette stativet på Amazon - det kommer med en rimelig pris på $ 29, 09.

Se det på Amazon

mStand bærbar stativ

mStand bærbar stativ gir bedre ergonomi når du kan løfte den bærbare datamaskinen til øyehøyde. Den har en vakker aluminiumsdesign, og den er stabil. Dette stativet fungerer også som en varmeavleder, noe som betyr at den vil avkjøle den bærbare datamaskinen. Den er kompatibel med bærbare datamaskiner med dybder mindre enn 10, 4 tommer som Apple Macbook Pro og Macbook Air. Prisen på stativet er $ 42, 95.

Se det på Amazon

Allsop Metal Art Jr. Monitorstativ

Allsop Metal Art Jr. Monitorstativ er et av de rimeligste alternativene. Prisen starter fra $ 13.99. Den har ren moderne design og samme som andre modeller, den vil heve den bærbare datamaskinen til en viss høyde, slik at du kan jobbe med den mer komfortabelt. Dette er et perfekt alternativ ikke bare for bærbare datamaskiner, men for dataskjermer, skrivere, TV-er, spillkonsoller, for bare å nevne noen. Det vil holde enheten kjølig.

Se det på Amazon

Lagute JX420 Justerbar sammenleggbar ventilert bærbar datamaskin

Lagute JX420 justerbar foldet ventilert bærbar skrivebord er tilgjengelig i rosa og svart farge. Den er laget av solid aluminium, og du kan enkelt justere høyden og vinkelen for din komfort, takket være fjærknappens låsemekanisme. Den er kompatibel med bærbare datamaskiner med 17-tommers skjerm eller mindre. Prisen på stativet er $ 35.99.

Se det på Amazon

Furinno justerbar ventilert bærbar stativ

Furinno justerbar Vented bærbar stativ er laget av aluminiumslegering, den er stabil og fast og har et stilig design. Du kan stille inn høyden og vinkelen etter dine behov. Dette bærbare stativet er tilgjengelig i flere farger: hvitt, sølv, svart, lilla, rosa, blågrønt og gull. Ingen montering nødvendig. Stativet er egnet for bærbare datamaskiner med 17-tommers skjerm eller mindre. Prisen starter fra 52, 49 dollar.

Se det på Amazon

Beste bærbare høyttalere

Når du vil slappe av, høre på musikken eller se på favoritt-TV-showet på den bærbare datamaskinen, vil du ha anstendig lydkvalitet. Det er mange høyttalere du kan få til en fornuftig pris, og vi kommer til å liste opp noen av de beste høyttalerne du kan kjøpe til den bærbare datamaskinen din.

Logitech S150 USB-høyttalere med digital lyd

Som du vet er det mange høyttalere der ute tilgjengelig i alle former og størrelser fullpakket med mange forskjellige funksjoner, men hvis du leter etter de grunnleggende høyttalerne som er rimelige, kan du vurdere Logitech USB-høyttalere med digital lyd. Disse høyttalerne har innebygde kontroller, USB-tilkobling (USB-kabel som er 1, 2 m lang) og 90 Hz - 20 kHz Frequency Response. Prisen på høyttalerne starter bare fra $ 7.64.

Se det på Amazon

GoGroove USB bærbar datamaskinhøyttaler med utklippbar bærbar lydbardesign

GoGroove USB bærbar høyttaler leveres med bærbar og allsidig design, og ingen installasjon er nødvendig. Høyttaleren tilbyr frittstående og utklippsmonteringsalternativer, noe som gjør den perfekt for de gangene du er hjemme og slapper av, når du er på kontoret og jobber eller reiser. Takket være kraftige drivere leverer høyttaleren tydelig og rik lyd for full glede når du lytter til musikk, ser på filmer eller TV-serier eller spiller spill. Prisen er $ 24.99.

Se det på Amazon

UE Boom 2 trådløs Bluetooth-høyttaler

UE Boom 2 kommer med et bærbart design, slik at du kan ta det med deg uansett hvor du går. Høyttaleren tilbyr klar og høy 360 graders lyd med dyp bass. USB Boom er støtsikker og vanntett, og det er derfor det er et av de beste alternativene for reisende. Det trådløse Bluetooth-området er 100 fot, og du kan stole på 15 timers batterilevetid. Prisen på høyttaleren er $ 149.99. Den er tilgjengelig i flere farger.

Se det på Amazon

Infinity One Premium trådløs bærbar høyttaler

Hvis budsjettet for høyttaleren ikke er begrenset, bør du absolutt vurdere å kjøpe Infinity One Premium Wireless Portable Speaker - du vil få perfekt og rik lyd med dyp bass. Høyttaleren har et oppladbart litium-ion-batteri med opptil 10 timers bruk. Høyttaleren har USB-port slik at du kan lade de andre smarte enhetene dine. Prisen er $ 299, 95.

Se det på Amazon

JBL Charge 2+ Bluetooth-høyttaler

JBL Charge 2+ Bluetooth-høyttaler leverer utmerket lyd og med w ireless Bluetooth streaming, 6000 mAH oppladbart batteri som kan vare opptil 12 timer, og med plashproof design er det en av de beste høyttalerne du kan kjøpe i disse dager. Det koster 115, 58 dollar.

Se det på Amazon

Beste trådløse mus for bærbare datamaskiner

Trådløs mus er ofte oppført som en av de beste bærbare tilbehør for spillere, men den er veldig nyttig generelt. Valget er stort, og du trenger ikke å bruke for mye penger for å oppdage fordelene ved å bruke en trådløs mus. Her er noen forslag.

Logitech Marathon M705

Logitech Marathon M705 trådløs mus er en av de mest populære, da den fungerer utmerket på forskjellige overflater. Når du bruker den, vil hånden din være i en komfortabel stilling, slik at du ikke føler smerter i leddene, selv om du bruker timer på å jobbe. Du vil kunne fly gjennom websider og dokumenter takket være den hyperraske rullingen. Du kan kjøpe den på Amazon for $ 31, 88.

Se det på Amazon

HDE slank trådløs mus

Hvis du vil kjøpe en mus som kommer med et elegant design, kan HDE Wireless Mouse være det perfekte alternativet for deg. Den fungerer utmerket på en rekke overflater, og den er kompatibel med de fleste stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner via USB-mottaker. Musen drives av ett AA-batteri (du må kjøpe det separat, den følger ikke med musen). Musen er tilgjengelig i forskjellige farger, for eksempel hvit, grønn, blå osv. Prisen er $ 8.99.

Se det på Amazon

Logitech M325 trådløs mus

Logitech M325 Wireless Mouse er designet for nettrulling, og med denne musen vil surfing på nettet være enklere enn noen gang. Hånden din vil være i en komfortabel posisjon, noe som gjør denne musen til et flott alternativ for de som bruker mye tid på å surfe eller jobbe på bærbare datamaskiner. Den er kompatibel med Linux, Mac og Windows, og det er mange forskjellige farger å velge mellom. Prisen på denne musen er $ 15.69.

Se det på Amazon

Logitech MX Master

Hvis du er klar til å bruke en fin sum penger for en mus, kan du vurdere å kjøpe Logitech Mx Master. Denne musen koster 77, 95 dollar på Amazon, men den er en av de beste musene på markedet. Den er større enn andre Logitech-mus, men den kommer med 5 programmerbare knapper, og den er ideell for de som bruker musen i timevis hver dag. Det fungerer utmerket på en rekke overflater, inkludert høyglansflater i glass.

Se det på Amazon

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600

En annen flott mus er Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600. Hvis du er ute etter en liten mus, med fint design og flott rullehjul, kan du gå for denne, men sørg for at den bærbare datamaskinen din støtter Bluetooth 4.0. Den er egnet for bruk med både venstre og høyre hånd. Det fungerer med følgende operativsystemer: Win 8 64 bit, Win 8 32 bit, Win 8.1 64 bit, Win 8.1 32 bit, Win 10 32 bit, Win 10 64 bit, Mac OS 10.10 og Android 5.0, Nexus 9. Pris er 15, 69 dollar.

Se det på Amazon

Beste ermer / vesker / ryggsekker til bærbare datamaskiner

Når vi snakker om tilbehør til bærbare datamaskiner, ermer og vesker er noe vi ganske enkelt må nevne. Du vil beskytte den bærbare datamaskinen, spesielt når du har den fra ett sted til et annet, så det å hente en bærbar erme, bag eller ryggsekk høres ut som en god idé. Hvilken du velger avhenger av dine behov, størrelsen på din bærbare datamaskin og din personlige stil. Ryggsekker er blant de beste bærbare tilbehøret for studenter og friluftsentusiaster, mens kofferten kan være et godt valg hvis du er forretningsbruker og hvis du tar den bærbare datamaskinen på jobb. Du kan sjekke tilbudet på Amazon, hvor du kan finne noen rimelige ermer, vesker, og vi kommer til å dele noen få. Hvis du er ute etter unik erme, bag eller ryggsekk til den bærbare datamaskinen, foreslår jeg at du besøker Etsy.

AmazonBasics bærbar erme

AmazonBasic Laptop Sleeve har en slank design, og den lar deg bære den bærbare datamaskinen din i selve saken, eller plassere saken i vesken. Den er tilgjengelig i noen få farger og størrelser. Når det gjelder farger, er de blå, lilla, grå, svarte og marine, og når det gjelder størrelser, er de 11, 6-tommers, 13, 3-tommers, 14-tommers, 15-tommers til 15, 6-tommers og 17, 3- tommers. Prisen starter fra $ 8, 99 for 11, 6-tommers erme og går opp til $ 12, 99 for en 17, 3-tommers erme.

Se det på Amazon

Plemo bærbar erme

Plemo bærbar erme er lett og slank, og du kan enkelt skyve den i vesken, vesken eller ryggsekken. Det er tre modeller: Mystic Forest (bildet over), Sunlight Garden, og det er også en svart vannavstøtende hylse. Plemo-hylse kommer i forskjellige størrelser: 11-11.6 inches, 12-12.9 inches, 13-13.3 inches, 14 inches and 15-15.6 inches. Prisen for Mystic Forest og Sunlight Garden starter fra $ 7.99 for 11-11.6 inches og går opp til $ 10.39 for 15-15.6 inches. Prisen for den svarte vannavvisende hylsen er $ 21.99 for 13-13.3 inches og 14 inches.

Se det på Amazon

AmazonBasics bærbar veske

AmazonBasics bærbar veske leveres med polstret skulderstropp og ekstrautstyr. Vesken er tilgjengelig i forskjellige størrelser, 11, 6-tommers, 14-tommers, 15, 6-tommers og 17, 3-tommers. Prisen for AmazonBasics Laptop Bag starter fra $ 13.49 og går opp til $ 19.99, avhengig av størrelsen på vesken.

Se det på Amazon

Brinch bærbar veske

Brinch Laptop Bæreveske har to håndtak og en avtakbar polstret skulderstropp som enkelt kan justeres. De tilgjengelige størrelsene er 14 tommer og 15, 6 tommer. Det er flere farger å velge mellom, for eksempel grå, rosa, taro-farge og lilla. Prisen for 14-tommers vesken er $ 23, 99 og for 15, 6-tommer er $ 25, 99.

Se det på Amazon

AmazonBasics-ryggsekk til bærbare datamaskiner

AmazonBascis Ryggsekk for bærbare datamaskiner er designet for bærbare datamaskiner opp til 17-tommers størrelse. Den leveres med organisasjonsrom for nøkler, smarttelefon, penner osv. Og lommer med vannflasker som ligger på siden av ryggsekken. Det er tilgjengelig for $ 29.99 hos Amazon.

Se det på Amazon

Beste kjøleputer til bærbare datamaskiner

For å forhindre overoppheting kan det hende du får en av kjøleputene, som er blant de beste tilbehøret til bærbare datamaskiner. Det er mange alternativer å velge mellom, og her er noen forslag.

HAVIT HV-F2056 bærbar kjøler

HAVIT laptop-kjøler er slank og ultra bærbar, og du kan ta den med den bærbare datamaskinen din uansett hvor du går. Viftene er ultra-stille, og de gir overlegen luftstrøm som forhindrer overoppheting av den bærbare datamaskinen. Denne kjøleputen har ekstra USB-porter slik at du kan koble til flere USB-enheter. Prisen er rimelig, $ 19.55.

Se det på Amazon

2016 modell HAVIT HV-F2067 Kjøleunderlag

En annen flott kjøleplate fra HAVIT, det er litt dyrere enn den vi listet over. Det er tilgjengelig på Amazon for $ 28.99. Den har 5 kjølevifter som er ultra-stille, og den kommer med en roterbar bryter som lar deg slå av / på kjøleputen og justere vindhastigheten. Det er to USB-porter.

Se det på Amazon

LotFancy bærbar kjøling

Denne kjøleputen har 5 stille vifter som vil holde den bærbare datamaskinen kjølig. Den er kompatibel med alle 11-17 tommer bærbare datamaskiner. Med seks nivåer høydejusterbar innstilling kan du enkelt plassere skjermen på den bærbare datamaskinen i den perfekte vinkelen. Den har ekstra USB-port. Du kan kjøpe den på Amazon for 25, 90 dollar.

Se det på Amazon

Cooler Master Storm SF-17

Dette er en av de beste bærbare kjølevæskene du kan finne i disse dager. Den er lydløs og kraftig, har 4 høydejusteringer, og den passer til alle bærbare datamaskiner opp til 17 tommer. Det er fire ekstra USB-porter. Den eneste "feilen" i denne kjøleputen er dens størrelse som kan gjøre transporten litt komplisert. Den er ikke så lett og bærbar som andre kjøleunderlag der ute. Det er tilgjengelig på Amazon for 67, 28 dollar.

Se det på Amazon

Beste eksterne stasjoner for bærbare datamaskiner

På vår liste over tilbehør til bærbare datamaskiner er den også en ekstern harddisk slik at du kan holde alle dataene dine trygge. Når det gjelder eksterne harddisker, er situasjonen den samme som med annet tilbehør vi har listet opp her - valget er stort. Det er forskjellige design, farger og størrelser å velge mellom. Her er noen forslag.

Seagate Backup Plus Slim 2TB

Seagate Backup Plus ekstern harddisk har en fin design, den er slank og den er bærbar slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Denne modellen inkluderer 2000 GB skylagring i to år. Den er tilgjengelig i forskjellige farger. Du kan få det på Amazon for 87 dollar.

Se det på Amazon

WD 1TB My Passport Ultra Portable Extern Hard Drive

WD My Passport Ultra Portable Hard Drive kapasitetsalternativer er 500 GB, 1 TB, 2 TB og 3 TB. De tilgjengelige fargene er blå, svart, bær og hvit. Det er formatert for Windows, mens for Mac krever omformatering. Du kan kjøpe den på Amazon for 59 dollar.

Se det på Amazon

Toshiba Canvio Connect II 2TB bærbar harddisk

Et annet flott alternativ for å holde alle dine data trygge og sikre, er Toshiba Canvio Connect II. Det er også et skyaktivert alternativ, og du kan konfigurere automatiske sikkerhetskopier. Foruten 2TB-alternativet, er det også 500 GB, 1 TB og 3 TB. Prisen for 500 GB er $ 65, 81, for 1 TB er 54, 99, for 2 TB er $ 84, 99, og for 3 TB er $ 135.

Se det på Amazon

Toshiba Canvio Basics 1 TB bærbar harddisk

Toshiba Canvio Portable Hard Drive krever ikke installert programvare. Den har kompakt, flekkbestandig design. Kapasitet tilgjengelig foruten 1 TB: 500 GB, 2 TB og 3 TB. Fargene som er tilgjengelige er hvite, svarte og sølv, og du kan velge alternativet for å kjøpe denne eksterne stasjonen med eller uten etui. Prisen starter fra 55 dollar.

Se det på Amazon

Beste bærbare kabellåser

Å sikre den bærbare datamaskinen trenger ikke være dyrt. Du kan få en kabellås, som er ganske rimelig, og den bærbare datamaskinen din blir sikret. La oss se noen kabellåser.

RUBAN 6, 2 fots universal sikkerhetskabel

RUBAN universell sikkerhetskabel kommer med noen få funksjoner, inkludert 4-ratt kombinasjonslås og 6, 2 fots universal sikkerhetskabel. Den er kompatibel med nesten alle bærbare datamaskiner, PC-er og bærbare datamaskiner. Den er tilgjengelig på Amazon for 10, 90 dollar.

Se det på Amazon

Kensington K64560US ComboSaver Bærbar datalås

Kensington bærbare datamaskinlås har en tynn profillås og en selvslyngende kabel som strekker seg fra 3 til 6 fot. Begge er å stille inn låsen og bruke den veldig enkelt og enkelt. Prisen på denne kabellåsen på Amazon er $ 20, noe som er en liten pris å betale for å holde den bærbare datamaskinen trygg og sikker.

Se det på Amazon

Targus DEFCONTM CL bærbar datamaskin kabellås

Et annet flott alternativ når det kommer til kabellåser er Targus DEFCONTM bærbar datamaskin kabellås. Med opptil 10 000 kombinasjoner som du kan stille inn og endre når du vil, 6 fot vinylbelagt coiled kabel, er det et av de beste produktene i sin kategori. Du kan kjøpe den på Amazon, for 11, 55 dollar.

Se det på Amazon

Beste USB-flash-stasjoner

Du vet at du trenger USB-flash-stasjon hvis du vil dele og overføre filer enkelt, så det fortjener å være på listen over må-ha tilbehør til bærbare datamaskiner. I likhet med alt annet tilbehør til bærbare datamaskiner, er valget stort, og det er mange USB-flash-stasjoner der ute. Noen er virkelig rimelige, andre er litt dyrere. Her er noen forslag.

SanDisk Cruzer USB 2.0 Flash Drive

SanDisk Cruzer USB 2.0 flash-stasjon er et ganske rimelig alternativ, og det er tilgjengelig i forskjellige kapasiteter fra 4 GB til 128 GB. Med denne flash-stasjonen kan du enkelt overføre filene dine. For eksempel er prisen på SandDisk Cruzer 32 GB som kommer i frustrasjonsfri emballasje $ 9, 99 på Amazon.

Fra $ 14, 39

Se det på Amazon

SanDisk Extreme 3.0

SandDisk Extreme 3.0 har en fin design, og den er kompatibel med Windows og Mac og kompatibel med USB 2.0. Det er tilgjengelig i forskjellige kapasiteter, og de er 16 GB, 32 GB og 64 GB. Prisen på SandDisk Extreme 3.0 med 64 GB kapasitet er $ 32, 95.

Se det på Amazon

LaCie XtremeKey USB 3.0 Flash Drive

Ser du etter USB-flash-stasjonen som kan overleve nesten alt? Denne er til deg. Den tåler ekstreme temperaturer, knusingstrykk og til og med havdypet. Den er rask, og den er tilgjengelig i forskjellige kapasiteter: 32 GB ($ 54, 52), 64 GB ($ 88, 18) og 128 GB ($ 139, 99).

Se det på Amazon

Beste rengjøringssett for bærbare datamaskiner

En bærbar datamaskin kan bli skitten ganske raskt, og da jeg er sikker på at du vil holde den ren og skinnende, bare få et rengjøringssett.

AMScope CK-I 3 i 1 profesjonelt rengjøringssett

Dette rengjøringssettet har 1 flytende rengjøring, 1 klut og en tastaturbørste. Den kan brukes til bærbare datamaskiner, TV-er, skjermer og kameralinser. Prisen er $ 12, 78.

Se det på Amazon

Tech Armor Komplett rengjøringssett

Tech Armor Komplett Rengjøringssett leveres med alt det viktigste - 2 polerduker av mikrofiber, rengjøringsfilter med gel-skjerm og 20 for fuktige rengjøringsduker. Prisen på dette rengjøringssettet på Amazon er $ 9, 95.

Se det på Amazon

Vil du beskytte den bærbare datamaskinen og glede deg enda mer mens du bruker den? Hvis du gjør det, skaff deg noe av det beste tilbehøret til bærbare datamaskiner i 2019.

 

Legg Igjen Din Kommentar