Hva gjør du hvis bokmerkene forsvant fra Mozilla Firefox

Mozilla Firefox - favorittleseren for mange brukere. Mange av dem bruker bare denne nettleseren, men noen ganger har den ganske rare problemer, og ett av dem er at bokmerker plutselig forsvinner. Selvfølgelig er det ikke et alvorlig problem, og i de fleste tilfeller går bokmerker ikke tapt for alltid, og de kan lett gjenopprettes. Vi skal vise deg hva du skal gjøre hvis bokmerkene forsvant fra Mozilla Firefox.

Du kan også lese: To metoder for å gjenopprette Mozilla Firefox nettleserfunksjonalitet

Hva gjør du hvis bokmerkene forsvant fra Mozilla Firefox

Hvis bokmerkepanelet ikke vises

Mange brukere får tilgang til favorittnettstedene sine ved hjelp av linjen over adressefeltet, og hvis den ikke lenger vises, bør du utføre følgende handlinger:

Klikk på høyre museknapp på det grå feltet der tabulatorpanel normalt vises; Velg "Bookmarks Toolbar" fra rullegardinlisten. Panelet blir returnert.

Hvis de importerte bokmerkene forsvant

Hvis bokmerkene dine, som du har importert fra en annen nettleser, forsvant fra Mozilla Firefox, må du gjøre følgende:

  • Klikk og klikk på øvre høyre knapp "Bokmerker". Velg deretter "Vis alle bokmerker"
  • Dette vil åpne bibliotekvinduet
  • Bokmerkene kan du finne når du åpner "Alle bokmerker" <"Bokmerkeverktøylinje", og det vises navnet på nettleseren de ble importert fra. For eksempel en mappe med navnet "Fra Google Chrome".

Det kan også være et problem at nettleseren bare vil vise et standard sett med lagrede sider. Vanligvis kan bare en profil, men Mozilla, opprette en annen, og så snart den er aktivert, vil den bare vise standardsider.

Ved første øyekast kan det se ut som om bokmerkene dine bare forsvant, men ikke bekymre deg, problemet kan løses. For å gjøre dette, må du sjekke om det er mer enn en profil. Velg "Hjelp" i nettleserens hovedmenylinje og klikk på "Feilsøkingsinformasjon."

Klikk på "Vis mappe" og klikk på den. Hvis du bare ser en enkelt profil, bør du forlate dette vinduet.

I tilfelle når du kan se et antall mapper, er det følgelig flere kontoer. Du må konfigurere nettleseren til en enkelt konto der bokmerkene dine er lagret.

Åpne Profilbehandling og velg ønsket profil. For å åpne manageren må du klikke på Windows og R-tastene samtidig. I vinduet som vises, skriver du «firefox.exe -p» og klikker på knappen OK.

Viktig! Før du åpner profilbehandleren, må du lukke nettleseren.

Bildekilde: www.wallpaperstock.net

Du kan også lese: Hvordan bli kvitt irriterende annonser i Mozilla Firefox

 

Legg Igjen Din Kommentar