Google Earth vs. Google Earth Pro: Hvilken versjon er bedre?

Google er ikke bare en kjent søkemotor og kanskje den mest populære. Den har også andre produkter og tjenester som gjør livene våre mer praktiske og spennende. Blant de kjente og mest praktiske produktene er Google Earth, en geobrowser som handler om leting. Den lar deg reise til ethvert sted på jorden, praktisk talt.

Dette er kanskje ikke nytt for de fleste som har tilgang til internett siden dette gratis navigasjonsverktøyet ble lansert for 16 år siden. Men med de pågående oppdateringene utgitt av Google og de mange funksjonene du kan glede deg over, vil du mangle mye hvis du fremdeles ikke har prøvd dette i det hele tatt. Men før du laster ned dette fantastiske applikasjonsprogrammet, vil du kanskje vite mer om de to tilgjengelige versjonene: Google Earth og Google Earth Pro.

Mens sistnevnte pleide å være en betalt versjon, bestemte Google seg for å tilby den gratis akkurat som grunnleggende Google Earth. Selv om Earth Pro har mer avanserte funksjoner, betyr ikke det at det å velge Google Earth ikke er nødvendig. Det er best å få en ide om likhetene og forskjellene i begge versjoner for å bestemme hvilken som passer dine behov.

Google Earth

Hvis du har til hensikt å praktisk talt utforske verden, vil de grunnleggende funksjonene i Google Earth være tilstrekkelig. Bortsett fra å kunne se 3D-bilder fra verdensrommet og zoome inn for å få detaljerte bilder, vil den oppdaterte versjonen nå komme med Voyager-verktøyet som lar brukere se direktesendinger av regioner for å være vitne til forskjellige arter i sine egne habitater, uforstyrret. Med dette verktøyet kan du se steder ved siden av videoklipp og ta en omvisning på et bestemt sted.

Med den omdesignede Google Earth er andre funksjoner også lagt til, for eksempel kunnskapskortene. Dette er popup-vinduer ved siden av et sted du ser på der informasjon om stedet vises. Videre har Google også kunngjort at brukere i løpet av en nær fremtid også kan dele bildene sine, offentlig eller privat, som vil bli sporet opp av appen og være en del av kartene.

Selvfølgelig er det også de grunnleggende funksjonene i denne versjonen som inkluderer tilgang til bilder fra tidligere utforskninger til det ytre rom, NASA-satellittbilder og 3D-bilder av havbunnen, inkludert forlis.

Google Earth Pro

Google Earth Pro tilbyr de grunnleggende funksjonene i Google Earth og mer. Dette er fordi denne versjonen ble designet for forretningsapplikasjoner. Når det er sagt, tilbyr den bedre funksjoner som bedrifter og organisasjoner kan bruke til blant annet forskning og presentasjoner. Brukere kan lage forskjellige typer medier ved å bruke Movie Maker. De kan også skrive ut skjermbilder og bilder av steder i hi-res, samt kartlegge GIS-informasjon for å gjøre import av vektorbildefiler mulig. Earth Pro er også i stand til å gi flere detaljer, for eksempel trafikktall og de beste rutene å ta.

Mens Google Earth har verktøy for avstandsmåling, har Google Earth Pro mer. Den er i stand til å måle ikke bare rette linjer, men også områder, en funksjon som er avgjørende for å få geografiske data.

Google Earth og Google Earth Pro har likheter og forskjeller, og sistnevnte er mer avansert. Imidlertid kan begge nytes gratis. Hvis du er interessert i en nedlasting av Google Earth, kan du gjøre det fra din mobile enhet.

 

Legg Igjen Din Kommentar