5 måter å fikse IPhone 5c vil ikke belaste

Vi vet alle at telefonen ikke kan overleve uten laderen. Hva gjør du hvis iPhone 5c ikke lades? Vi har flere ideer for å hjelpe deg, så du bør sjekke 5 måter å fikse iPhone 5c ikke vil lade . Når dette problemet oppstår, betyr det ikke nødvendigvis at enheten er ødelagt, fordi det kan være en feil. Vi anbefaler deg å prøve med de oppførte løsningene først, og hvis ingenting hjelper, kan du kontakte Apple. Her er rettelsene.

Se også: 5 måter å fikse problemer på nytt på IPhone 5c

5 måter å fikse iPhone 5c vil ikke lade

Kilde: bgr.in

Løsning nr. 1: Rengjøring av ladeporter.

For rengjøring av ladeporten kan du bruke en tannpirker eller en nål. Fjern skitt og støv forsiktig. Vi kan forutsi at du vil bli sjokkert hvor skitten ladeporten var.

Løsning nr. 2: Bytt fra vegglader til USB.

Hvis du har prøvd å lade telefonen din med veggen, kan du gjøre en endring og bytte til USB-lademetode. Hvis du har prøvd å lade telefonen din med USB-metoden, kan du prøve vegglader.

Løsning nr. 3: Start telefonen på nytt.

Hold inne sleep / wake-knappen, og dra glidebryteren for å slå av iPhone 5c. Når den er av, holder du igjen sove / våkne-knappen for å slå den på. Prøv å lade enheten din igjen.

Løsning nr. 4: Slå av telefonen og lad den.

Hvis løsningen nr. 3 ikke ga noen resultater, må du slå av enheten ved å holde dvalemodus / vekke-knappen og koble den til veggen.

Løsning nr. 5: Ny iOS-versjon.

Når du ser en ny iOS-versjon tilgjengelig for nedlasting, må du sørge for å få den. Hver nye versjon er bedre enn du en gang før. Du vil ta farvel med feilene du har opplevd, og mest sannsynlig vil ladeproblemet også løses.

Mange mennesker fant disse 5 måtene å fikse iPhone 5c ikke å lade ekstremt nyttig. Vi håper du gjorde det også.