Slik løser du Bluetooth-tilkoblingsproblem i note 5

Samsung Galaxy Note 5 er et flaggskip som er spekket med mange flotte funksjoner, og det er veldig få enheter som kan konkurrere med det. Men mange Note 5-brukere opplevde note 5 Bluetooth-problemer, og noen av dem har også hevdet at de møter dette problemet, spesielt i bilen. Det kan være forskjellige årsaker bak dette problemet, men hva enn det er note 5 Bluetooth-problemer i bilen eller annet, når du står overfor note 5 Bluetooth-problemer, kan alt løses bare ved å gå gjennom noen enkle metoder. De best mulige løsningene blir forklart her.

Les også Samsung Galaxy Note 4 Tips og triks

Hvis du har Galaxy Note 4, kan du lese de tingene du trenger å vite om Galaxy Note 4

Potensielle rettelser for Bluetooth-tilkoblingsproblem i note 5:

Metode 1:

Det første du bør sjekke for å løse Samsung note 5 Bluetooth-problemene er tilkoblingen. Forsikre deg om at du har gjennomgått instruksjonene grundig for å koble enheten din til Bluetooth, fordi denne prosessen avhenger av enheten. Så du blir bedt om å sjekke produsentens håndbok igjen og tilbakestille tilkoblingen. Forsikre deg om at du ikke hopper over noen viktig del av tilkoblingsprosessen. Gå til innstillingene og sjekk om noe må endres. Gjør endringene om nødvendig. Du kan også gå mot innstillinger> Bluetooth for å slette alle forrige sammenkoblinger og sette dem fra bunnen av. Dette kan løse Samsung note 5 Bluetooth-problemer for deg.

Metode 2:

Hvis den første metoden ikke fungerer for deg, kan du gå videre med den andre metoden som innebærer å tømme hurtigbufferen. Cache lagrer normalt alle de midlertidige dataene når du bytter mellom apper. Men for mye av cache-data kan bremse enheten og fungerer som en hindring i mange tilfeller. Dette vil være veldig nyttig, spesielt hvis du står overfor note 5-Bluetooth-problemer i bilen.

Slik fjerner du Bluetooth-cache

 • Slå først på enheten og gå til appikonet.
 • Velg deretter innstillinger og trykk på 'applikasjonsbehandling'.
 • Sveip til høyre eller venstre, så viser du alle faner.
 • Trykk på Bluetooth og stopp deretter med kraft.
 • Neste trykk på 'tøm hurtigbuffer' og velg deretter 'tøm data'.
 • Trykk på ok for å bekrefte prosessen og endelig starte enheten på nytt en gang.

www.youtube.com

Metode 3:

Å utføre tørke cache-partisjon er en annen måte å bli kvitt Bluetooth-problemene på din Samsung Galaxy Galaxy Note 5. Prosessen er forklart nedenfor.

 • Slå av enheten helt.
 • Deretter trykker du på og holder inne Hjem, strøm og volum opp-knappen helt til Android-logoen vises på skjermen.
 • Slipp av / på-knappen, men fortsett å trykke på de to andre knappene.
 • Etter noen sekunder vil skjermbildet for gjenoppretting av Android vises. Bruk volum opp og ned-knappen for å navigere til alternativet 'tørk cache-partisjon'.
 • Velg det alternativet med strømknappen. Når dette er gjort, kan du starte systemet på nytt ved å bruke av / på-knappen, og det kan løse Bluetooth-problemet helt på enheten din.

www.sebertech.com

Metode 4:

Det endelige alternativet er å utføre tilbakestillingen til fabrikken. Ikke glem å ha en sikkerhetskopi av alle dataene, da denne prosessen vil slette alt fra enheten din.

 • Gå mot innstillingsmenyen fra startskjermen til galaksen Note 5.
 • Trykk på 'sikkerhetskopi og tilbakestilling' og velg deretter 'Tilbakestilling av fabrikkdata'.
 • Neste trykk på 'tilbakestill enhet', og det vil slette alt fra enheten.

En av metodene ovenfor vil løse problemet for deg. Men hvis det samme problemet eksisterer til da, kan du ta kontakt med transportøren, forhandleren eller Samsung og gå til reparasjon eller erstatning.