Slik endrer du lanseringen på Samsung Galaxy S8

Hvis du nettopp kjøpte Samsung Galaxy S8, trenger du dager for å utforske alle funksjonene. Begge, Galaxy S8 og Galax S8 Plus er ikke bare pene, de er også noen av de kraftigste telefonene du kan kjøpe i disse dager. Starteren på siste flaggskip er flott, men hvis du ikke liker den av en eller annen grunn, kan du endre den. Det er en flott ting med Android. Alt kan tilpasses, slik at du kan stille inn alle tingene på enheten din slik du vil, inkludert løfteraketten. Det er akkurat det vi skal snakke om her. Vi vil dele en rask guide for å vise deg hvordan du kan endre launcher på Samsung Galaxy S8.

Se også: Slik avinstallerer du apper på Samsung Galaxy S8

Bytt launcher på Samsung Galaxy S8

Som jeg har nevnt, Galaxy S8 har en flott launcher. Men det inkluderer ikke noen av Android-funksjonene. Selv om du liker opplevelsen med raketten nå, vil du på et tidspunkt ønske å krydre ting og endre utseendet til startskytteren. Heldigvis lar Android-telefoner deg angi alt etter dine ønsker.

Hvis du vil endre launcher på Samsung Galaxy S8, kan du gå til Google Play først. Skriv launcher i søkefeltet. Du vil få mange tredjepartsalternativer, inkludert noen av de beste som Nova Launcher og Evie Launcher. Last ned og installer appen du ønsker. Når du er ferdig, blir du spurt om du vil bruke lanseringsprogrammet du lastet ned som standard. Det hele er ganske enkelt.

Fliptroniks

Hva om du ombestemmer deg senere, og vil gå fra en bærerakett du lastet ned til en annen? Følg disse trinnene for å endre launcher på Samsung Galaxy S8:

  • Åpne Innstillinger-appen
  • Deretter trykker du på Apps
  • Trykk på tre prikker i øverste høyre hjørne for å se flere alternativer
  • Nå trykker du på standardapper
  • Velg og trykk på Startskjerm
  • Velg starteren du vil bruke som standard, og trykk på den.

9to5google.com

Du kan også lese: Slik konfigurerer du en sikker mappe på Samsung Galaxy S8