Slik løser du Facebook-problemer på Android

Når du kjøper en ny Android-smarttelefon eller -brett, er en av de første appene du vil laste ned. På noen enheter er Facebook blant de forhåndsinstallerte appene. Det fungerer veldig bra mesteparten av tiden, men som det er tilfelle med andre apper, opplevde noen brukere noen problemer med det. Det er klager som at Facebook sluttet å fungere, Facebook holder på å fryse , Så snart jeg åpner Facebook krasjer det, og så videre. Facebook er en av favorittappene for mange Android-brukere, og denne typen problemer er blant de mest irriterende. La oss se hvordan du løser Facebook-problemer på Android.

Du kan også lese: Slik ser du Instagram-innlegg du har likt på Android

Slik løser du Facebook-problemer på Android

www.v3.co.uk

Forsikre deg om at Facebook-appen er oppdatert

Det beste stedet å begynne å løse problemet er ved å sørge for at appen er oppdatert. Åpne Play Store, trykk på tre horisontale linjer og klikk deretter på "Mine apper og spill". Finn Facebook på listen over apper (du vil se alle applikasjoner under Installerte delen), og hvis det må oppdateres, trykk på det og installer den nyeste versjonen.

Tøm hurtigbuffer og d ata

Hvis appen er oppdatert, er neste trinn å tømme appbuffer og data. Det er en enkel ting å gjøre.

Slik tømmer du app-cache: gå til Innstillinger> Apps (App Manager, Application Manager på noen Android-enheter), finn Facebook, trykk på den og trykk deretter på tøm hurtigbuffer.

Slik tømmer du appdata: gå til Innstillinger> Apper (App manager, Application Manager på noen Android-smarttelefoner og nettbrett), finn Facebook, trykk på den og trykk deretter på Clear data.

Merk: Ved å tømme appdata vil informasjonen appen lagrer slettes, for eksempel passordet ditt.

Installer appen på nytt

Dette er mulig hvis Facebook ikke er en av de forhåndsinstallerte appene fordi apper som fulgte med enheten din ikke kan slettes. Du kan fjerne appen ved å trykke på ikonet fra startskjermen og deretter dra den til en søppelbøtte, eller til "Avinstaller" -feltet. Du kan fjerne appen ved å gå til Innstillinger> Apps, trykke på Facebook og klikke Avinstaller. Når du har fjernet appen, går du til Play Store og skriver "Facebook" i søkefeltet. Last ned appen igjen.

Ovennevnte trinn fungerer vanligvis. Hvis dette ikke skjer, må du rapportere problemet du opplever. Ikke glem at du alltid kan få tilgang til Facebook ved hjelp av nettleseren på Android-enheten din.

Bildekilde: www.bandwidthblog.com

Du kan også lese: Slik sender du en direkte melding på Instagram

 

Legg Igjen Din Kommentar