Hvordan fikse blåskjerm-feil i Windows 7 (Death) 2014

Opplever du Windows 7 blåskjerm-feil med den bærbare eller stasjonære datamaskinen? Blåskjerm-feil, også kjent som "blåskjerm for død" eller "stoppfeil" er et alvorlig problem som krever at Windows-operativsystemet ditt stopper fullstendig. I utgangspunktet skyldes denne feilen et maskinvare- eller driverproblem. Når denne feilen eksisterer, viser BSoDs vanligvis en stoppkode som angir hovedårsaken til problemet. Her er noen ideer om hvordan du kan fikse blåskjerm-feil:

Tilfelle 1: Starter datamaskinen på nytt etter at feilen med blå skjerm vises?

Hvordan fikse blåskjermfeil i Windows 7 (Death)

Løsning 1: Hvis datamaskinen starter på nytt etter at blåskjerm-feilen vises, er datamaskinen din sannsynligvis infisert med et virus. Skann datamaskinen din med antivirusprogramvaren. Det er virus som forårsaker blåskjermfeil, spesielt de som er i stand til å infisere oppstartssektorer og beherske oppstartsoppføringer. Skanning hjelper deg med å fjerne skadelig programvare på datamaskinen din og fikser blåskjerm-feilen.

Jeg anbefaler å bruke bitdefender og norton

Tilfelle 2: Installerte du et nytt program eller en ny maskinvare før Windows 7 blåskjerm-feil oppstår?

Løsning 2: Når du støter på en blåskjermfeil / dødsskjerm på win 7 eller windows 8, er det første du bør gjøre å huske den siste handlingen du gjorde før Windows-datamaskinen har en blåskjerm-feil. Noen ganger kan det å legge til en ny maskinvare eller programvare på datamaskinen din påvirke operativsystemet ditt, som kan være hovedårsaken til at du støter på en blå skjerm. For å løse problemet, kan det hende du må avinstallere programmet du tidligere har installert. Gå til Kontrollpanel> Programmer> Programmer og funksjoner> velg den forrige programvaren du installerte, og klikk på avinstaller. Start datamaskinen på nytt. Hvis feilen fortsatt eksisterer etter avinstallering av tidligere programvare eller maskinvare, kan du gjenopprette datamaskinen fra sist kjent god konfigurasjon. Gå til Kontrollpanel> System og sikkerhet> Handlingssenter> klikk Gjenoppretting> Åpne systemgjenoppretting> velg et systemgjenopprettingspunkt. Å gjenopprette datamaskinen vil hjelpe deg med å rulle datamaskinen tilbake til den siste gode konfigurasjonen. Denne metoden sletter alle tidligere installerte programmer og ruller tilbake til den siste gode ytelsen.

Tilfelle 3: Kopierer du filer til diskpartisjonen før Windows 7 blåskjerm-feil oppstår?

Løsning 3: Sjekk om diskspartisjonen har nok plass. Noen ganger forårsaker filkorrupsjon på grunn av ikke nok plass på disken også feil på blå skjerm. Hvis du har lite diskplass tilgjengelig, slett noen uviktige filer for å maksimere diskplass. Siden du bruker Windows 7, vil Microsoft alltid kreve at du har minst 100 MB eller mer ledig ledig diskplass.

Se også –10 TRINN HVORDAN DEFORMERER DATAMASKIN VED å bruke USB-FLASH-DRIV

Hvis du ikke kan finne ut hva som har vært årsaken til blåskjerm-feilen, kan du vurdere følgende løsninger:

  • Gå til BIOS-innstillingen og sett den til standardverdier. Noen uegnede endringer på BIOS-enheten din kan forårsake feil på blå skjermen, spesielt for overklokking.
  • Kontroller tilkoblede kabler eller kort på datamaskinen. Noen ganger når skjermkortet eller lydkortet ikke er ordentlig festet eller festes løst, forårsaker det ganske enkelt BSoD. Dermed må du sørge for at alt inni datamaskinen er godt festet.

Tilfelle 4: Windows 7/8 blue screen of death-feil kan være årsak av et ødelagt oppstart / oppstart-program

For å vite om blåskjerm-feilen i Windows 7 er forårsaket av en oppstartsapplikasjon. naviger for å søke eller trykk på windows nederst

Hvordan fikse blåskjermfeil i Windows 7 (Death)

> Type - “msconfig”

> under oppstartsfanen

deaktiver alle anonyme applikasjoner og applikasjoner som du ikke er sikker på. Ikke merket av den du ikke trenger, og den mistenkelige som kan ha forårsaket blåskjerm- feilen i Windows 7

relatert - HVORDAN REPARERE KORRUPTFILER I MICROSOFT EXCEL

 

Legg Igjen Din Kommentar