Hvordan konfigurere og bruke privat modus på Samsung Galaxy S7

Selv om Samsung har pakket mange nyttige funksjoner i sitt nyeste flaggskip Galaxy S7 og S7 edge, kan den private modus hjelpe deg med å opprettholde ditt privatliv. Hvis du er redd for å lagre noen spesielle filer, bilder eller videoer på enheten din, er Samsung Galaxy S7 løsningen på det med sin private modus-funksjon som sikrer at du kan lagre alle dine personlige ting på enheten, og de vil ikke bli avdekket for andre.

Se også: Hvordan konfigurere og bruke Game Launcher i Samsung Galaxy S7

Hva er privat modus?

Privat modus er en funksjon i Galaxy S7 som er designet for å skjule de nødvendige filene i noen spesifikke apper, og dette er Galleri, Mine filer og Voice Recorder-apper. Appene blir ikke skjult. Noe valgt innhold i disse appene kan skjules ved hjelp av PIN, passord eller mønstertype. Det er mer som å låse opp en enhet, men folk vil ikke kunne se innholdet ditt i privat modus selv om de kan låse opp enheten. Innholdet du vil skjule, vil bare bli sett i privat modus, så når du slutter av modusen, vil det skjulte innholdet ikke være tilgjengelig i det hele tatt.

Slik aktiverer og bruker du denne funksjonen i den nylig kjøpte Samsung Galaxy S7.

Slik aktiverer du privat modus:

Installasjonsprosessen for privatmodus er mye enklere som krever at du går til innstillingene og gjør noen små endringer for å aktivere en PIN, passord eller mønstertype.

  • Åpne innstillingsappen fra startskjermen på enheten din eller fra appskuffen.
  • Neste trykk på 'Personvern og sikkerhet' og deretter 'privat modus'.
  • Vipp bryteren for å aktivere dette alternativet.
  • Deretter trykker du på tilgangstypen for å aktivere et av følgende alternativer, PIN, passord eller mønstertype. For å aktivere fingeravtrykk som et alternativ, må du først angi fingeravtrykk og deretter angi et av de nevnte alternativene hvoretter fingeravtrykket skal aktiveres. Det er det. Du har nå aktivert privat modus på enheten din.

Slik bruker du privat modus:

Når du har konfigurert den private modus, kommer du deretter til å bruke den. Trinn for trinn for hvordan du bruker og flytter filer til privat modus blir forklart her. Privat modus er laget for å fungere bare i tre apper i Galaxy S7 nå, og de er Galleri, Mine filer og Stemmeopptaker. For å begynne å bruke modusen,

  • Start først noen av de nevnte appene fra Galleri, Mine filer og Stemmeopptaker.
  • Velg deretter elementene som skal skjules. Du kan velge ett eller flere elementer om gangen.
  • Trykk på "Mer" øverst til høyre på skjermen som gir flere alternativer.
  • Nå trykker du på 'Flytt til privat' og de valgte elementene blir skjult. De skjulte elementene vil ikke være tilgjengelige når den private modusen er slått av. Du kan slå av denne modusen på samme måte ved å gå til innstillinger.

Prosessen er den samme for alle andre apper som lar deg skjule innhold i Galaxy S7-enheten.

Hva gjør du hvis du glemmer passordet til privat modus?

Det kan være tider hvor du kanskje glemmer passordet fordi du ikke har tilgang til det på lenge. Hva bør gjøres i en slik situasjon? Som en løsning på dette problemet er det bare å ta en sikkerhetskopi av alle dataene dine i Samsung-enheten og deretter utføre en tilbakestilling fra fabrikken. Du kan igjen få tilgang til privat modus.

Se også: Samsung Galaxy Note 5-tastaturet fungerer ikke - Slik løser du det

 

Legg Igjen Din Kommentar