Slik løser du problemer med Galaxy Note 8 Slow Charging

Å vente på at batteriet til telefonen skal øke, kan bli ganske irriterende hvis det tar for lang tid. I prosessen har man en tendens til å begynne å bruke telefonen som ytterligere forsinker en full lading. Den gigantiske Note 8 som har et ikke-avtakbart batteri på 3300 mAH er en av de beste smarttelefonene rundt. Selv om enheten i det siste har blitt lansert, er det noen brukere som har problemer med langsom lading på enheten.

Samsung tilbyr hurtiglading for både trådløs og kabellading. Så ideelt sett bør telefonen lades 100% på omtrent 1 time og 30 minutter, med tanke på at du ikke har rørt telefonen hver gang for å sjekke ting. Du kan spare ytterligere 15 eller 20 minutter hvis du slår den av eller lader i flymodus. Men hvis du synes at Note 8 tar veldig lang tid, kan det være et problem. Så hvis du står overfor dette problemet på enheten din, kan du lese denne artikkelen slik vi har diskutert her hvordan du løser Galaxy Note 8 problemer med treg lading.

Se også: Hvordan fikse Galaxy Note 8 Wi-Fi-problemer

Slik løser du problemer med Galaxy Note 8 Slow Charging

Sjekk om hurtiglading er aktivert

Den første tingen du kanskje vil vurdere er å sjekke om hurtiglading har blitt aktivert på note 8. Slik kontrollerer du. Både brukere av trådløs og kabellader vil følge det samme trinnet.

  • Gå til Innstillinger på Notat 8
  • Bla ned til alternativet Batteri på dette skjermbildet
  • Trykk på Batteri for å få flere alternativer
  • I tillegg til andre alternativer vil det være to alternativer som er avgjørende for denne situasjonen - det ene er hurtigkabelladning og det andre er hurtig trådløs lading
  • Avhengig av modus for ladekabel eller trådløs, sjekk om alternativet ved siden av dem har blitt aktivert eller ikke
  • Hvis ikke, slå dem på
  • Gå deretter ut av skjermen og lad telefonen din for å sjekke om ladeprosessen har blitt forsterket eller ikke.

Sjekk ladehavnen

Den neste løsningen på Galaxy Note 8-ladeproblemer ville være å sjekke ladeporten. Dette er ment for de som bruker kabler for å lade telefonen sin. Undersøk porten til Note 8 nøye og sjekk den for bøyde porter, væskeskader eller korrosjon. Sjekk om kabelen er løs. Hvis porten din er skadet, vil Note 8 ta tid å lade.

Sjekk kabelen

Vi må innrømme at ladekablene våre går gjennom en tøff tid når vi stapper dem i posene eller lommene våre hensynsløst mens vi bærer dem på jobb eller på reise. Hvis kabelen har rifter eller kutt på den, er sannsynligvis noe skadet, og du må vurdere å bytte den.

Sjekk ladepunktet

Et annet problem kan være et defekt ladepunkt. En svak strømkilde vil aldri lade en smarttelefon raskt. Koble til en annen mobil for å sjekke om det samme problemet oppstår også for andre mobiler, eller prøv å bytte til et annet ladepunkt. Dette kan løse problemet.

Se etter oppdateringer

Har du sjekket for oppdateringer i det siste? Gå til Innstillinger> Om telefon> Programvareoppdateringer> Sjekk for oppdateringer. Det kan sannsynligvis være en oppdatering som venter på deg allerede. Oppdateringer kommer alltid med rettelser. Hvis det er et problem i programvaren, vil det være løst.

Selv etter at du har fulgt punktene ovenfor og tatt de nødvendige skritt for å fikse Galaxy Note 8 sakte ladingsproblemer, og problemet ser ut til å vedvare, er det best at du besøker en Samsung-autorisert butikk eller din transportør.

Se også: Slik løser du problemer med Galaxy Note 8 fingeravtrykksskanner