10 apper for å fikse Android-problemer

Det meste av tiden fungerer Androids perfekt, ingen feil, ingen feil. Men, innimellom kan du oppleve noen problemer. Vi snakket om mange av dem, for eksempel Wi-Fi-problemer, Bluetooth-problemer, batterilader og mer. Vanligvis gjør du noen endringer i innstillingene, starter telefonen på nytt eller oppdaterer operativsystemet og ting går tilbake til det normale. I tillegg til alt dette, er det noen ganske fantastiske apper som er designet med det formål å fikse enheten din. Så i denne artikkelen skal vi dele listen over 10 apper for å fikse Android-problemer.

Når du starter Google Play Store, vil du kunne finne massevis av rengjøringsmidler, antivirus-apper, de som er designet for å fikse Wi-Fi og GPS. For å gjøre det hele lettere for deg, har vi samlet noen av de beste på ett sted. På denne måten slipper du å kaste bort tiden din på å søke etter den appen du trenger.

Se også: Beste gratis bakgrunnsapper for Android

10 apper for å fikse Android-problemer: Reparer Battery Life Pro

Vi skal starte med Repair Battery Life Pro. Dette er ganske enkelt fordi problemet med batteriavløp er det vanligste, ikke bare for Android men for smarttelefoner generelt. Hvis du må lade Android for ofte, bør du kanskje vurdere å installere denne appen. Det er gratis, og det har et sett med kule funksjoner. Du bør bruke den en gang i uken bare for å forbedre batteriets levetid på enheten. Den leveres også med temperatur-, spennings- og teknologiindikator. Mange flere ting inkludert også. Det er også 24/7 support. Så, klikk på lenken nedenfor og prøv den ut.

Last ned Repair Battery Life Pro

10 apper for å fikse Android-problemer: Døs

Mange ting har innvirkning på batteriets levetid. Men, hva er en av de største strømavløpere? Det er data. Ettersom mange av oss oppbevarer dataene 24/7, må vi lade telefonen med noen få timer. Ser du etter en spillbytter? Vurder Døs. Det er en gratis app som hindrer apper i å sende eller motta data når skjermen er slått av uten å deaktivere Wi-Fi eller 2G / 3G / 4G. Denne hendige appen vil få batteriet til å vare mye lenger, og du trenger ikke å lure på hvordan du fikser det. Prøv det!

Last ned Doze

10 apper for å fikse Android-problemer: 1Tap WiFi Repair Lite

Mange brukere klager ofte over problemer med Wi-Fi-tilkoblingen. Hvis signalet ditt er svakt og ustabilt, bør du prøve 1Tap WiFi Repair Lite. Det er en gratis app tilgjengelig i Google Play Store. Imidlertid er det ikke en Wi-Fi-booster, det er et verktøy designet for å reparere en Wi-Fi-forbindelse. Det oppnår du ved å friske den opp. Den har noen gode funksjoner, og den er enkel å bruke. Det viktigste er at det kan løse Wi-Fi-problemene som plager deg. Det er rangert med 4 stjerner, og det har mange positive anmeldelser. Så sørg for å prøve det ut.

Last ned 1Tap WiFi Repair Lite

10 apper for å fikse Android-problemer: WiFi Analyzer

En annen flott app som kan hjelpe deg med å fikse Wi-Fi-problemer på Android-enheten din er WiFi Analyzer. Samme som andre apper vi har nevnt her, det er helt gratis. Hva denne appen gjør er å vise Wi-Fi-kanalene rundt deg, og den hjelper deg å finne den mindre overfylte en for ruteren din. Det kan gjøre mirakler, og når du først begynner å bruke det, vil du definitivt legge merke til den store endringen når det kommer til Wi-Fi-tilkoblingen din. Få den fra Play Store!

Last ned WiFi Analyzer

10 apper for å fikse Android-problemer: GPS-status og verktøykasse

Hvis du har lagt merke til at GPS-en er for treg, og det tar mye tid å finne stedet, kan GPS-status og verktøykasse være akkurat det du trenger. Denne hendige appen viser satellitters posisjon og signalstyrke. Men ikke bare det. Den viser også hastighet, akselerasjon, batteristatus og mer. Det inkluderer mange nyttige verktøy. Ved å bruke den kan du enkelt fremskynde stedsfunn. Appen er gratis.

Last ned GPS-status og verktøykasse

10 apper for å fikse Android-problemer: Systemreparasjon for Android 2017

Ser du etter en app som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av Android-en din? Hvis svaret er ja, er System Repair For Android 2017 det perfekte alternativet. Appen er designet for å sjekke systemet på telefonen din og deretter bestemme hva som skal gjøres for best ytelse på enheten din. Den ser etter feil og fjerner dem deretter. Appen er gratis, pålitelig og veldig enkel å bruke.

Last ned systemreparasjon for Android 2017

10 apper for å fikse Android-problemer: Virus Cleaner (Hi Security)

Smarttelefoner er ikke utsatt for antivirus og malware. Disse kan forårsake mange problemer, redusere telefonen og gjøre bruken helt ubehagelig. Så å installere en app som vil rense virusene er et must. Du kan prøve Virus Cleaner. Den ser etter trusler og fjerner dem. Den skanner også filene på internt og SD-kort. I tillegg til dette fjerner det søppelfiler, gir sikker surfefunksjon, gir Wi-Fi-sikkerhet, den har anropsblokkering og mange andre nyttige funksjoner. Appen er gratis.

Last ned Virus Cleaner (Hi Security)

10 apper for å fikse Android-problemer: Alt-i-ett-verktøykassen

Mange av problemene på smarttelefoner starter fordi du har for mye søppelfiler. Utdaterte og ubrukte apper kan også forårsake problemer. De små tingene vi ofte glemmer, har enorm innvirkning på telefonens minne. Det bremser, batteriet tappes raskere, og på et tidspunkt er bruken ikke så morsom lenger. Alt-i-ett-verktøykasse gir et stort sett med verktøy som hjelper deg med å få mest mulig ut av telefonen. Med denne appen vil du kunne fikse dårlig ytelse, bli kvitt søppel og mange andre ting. Det er gratis!

Last ned Alt-i-ett-verktøykassen

10 apper for å fikse Android-problemer: Clean Master

En annen flott app med mange alternativer som kan hjelpe deg med å løse noen problemer, slik at du kan glede deg over å bruke enheten din igjen. Clean Master er en antivirus-app, søppelfjerner, ytelsesforsterker, batterisparing og CPU-kjøler. Alt i et! Det hjelper deg å bli kvitt søppel og virus som kan forårsake mange problemer, det øker ytelsen til Android-en din. I tillegg har den også en CPU-kjøler som kjøler ned telefonen din på få sekunder. Bli kvitt mange problemer ved hjelp av en enkelt app. Den er gratis, vurdert med 4, 7 stjerner og installert av millioner av mennesker over hele verden.

Last ned Clean Master

10 apper for å fikse Android-problemer: CCleaner

Listen ville ikke være fullstendig uten CCleaner. Vil du se telefonen uoversiktlig og bli kvitt ubrukte apper med bare et trykk? Vil du ha telefonen ren og optimalisert? Hvis svaret er ja, er CCleaner appen for deg. Problemer som lite lagringsplass, rot og langsom ytelse vil være fortidens ting. Appen overvåker CPU-bruk, RAM og intern lagringsplass. Den sporer også batteriets levetid og temperaturen. Alle funksjonene appen har vil hjelpe deg med å fikse mange problemer. Den er enkel å bruke og den er gratis.

Last ned CCleaner

Vi har delt en liste med 10 apper som hjelper deg med å løse forskjellige Android-problemer. Noen vil forbedre batteriet, andre fikser GPS- og Wi-Fi-problemer. Det er også de som vil hjelpe deg å bli kvitt virusene, rense enheten din, frigjøre lagringsplassen og øke ytelsen. Alle disse appene er ganske bra, og alle av dem er gratis og enkle å bruke.