Hvordan fikse Samsung Galaxy S5 batteriproblemer

Batteri er den viktigste viktige delen av enhver telefon. Uten batteri blir en telefon papirvekt. Så hvis du har en Samsung Galaxy S5 og batteriet slutter å fungere, er det en veldig patetisk situasjon, da det er en av de dyre og beste smarttelefonene i nyere tid. Galaxy S5 er den forbedrede versjonen av Galaxy S4 og har en batterikapasitet på 2800 mAH.

Når du har problemer med strømmen på telefonen, er det første som må sjekkes batteriet på telefonen. Hvis du får noen slags Samsung Galaxy S5-batteriproblemer, må du først sjekke følgende ting:

> Hvis batteriet er riktig montert

> Hvis den er fulladet

> Hvis det er noe flytende element til stede

> Hvis batteriet har noen fysiske defekter eller det er skadet.

Se også- Ulike skjermmodus for Galaxy S5

Metode for å fikse Samsung Galaxy S5 batteriproblemer

> Koble først laderen til strømkilden, og la den lade i minst 10 minutter. I mellomtiden kan du se etter ladeskiltet i telefonen, og se også om lysdioden blir RØD eller ikke. Hvis batteriet er tomt, vil det ta litt lang tid å lade opp og å vise tegn på lading.

> Hvis telefonen ikke viser tegn til lading etter 10-15 minutter, må du ta ut batteriet og montere det ordentlig. Prøv å lade nå igjen.

> Hvis situasjonen fortsatt er den samme, må du ta ut batteriet igjen for å kontrollere væskeskadeindikatoren (LDI), som er det lille klistremerket på batteriet. Hvis klistremerket er hvitt, har det ikke kommet væske i telefonen, men hvis klistremerkefargen endres til rød, rosa eller lilla, bekreftes det at telefonens batteri på en eller annen måte kom i kontakt med væske. Ta den med til teknikeren for reparasjon da.

> Det anbefales også å sjekke om batteriet er svulmet, klumpet eller har lekkasje. I tilfelle defekte batterier må du bytte det snart.