Hvordan tjene penger i GTA 5 - Er det noen triks og juks?

GTA 5 er et av de største spillene fra Rockstar Games. Det er et spill i åpen verden, og du kan bytte mellom tre tegn. Spillet har, som andre Grand Theft Auto-titler, juksekoder der du kan låse opp ting som ellers kan være vondt å få deg praktisk. I motsetning til andre GTA-spill har GTA 5 imidlertid ikke noe juks for å skaffe penger. Penger kan brukes til å kjøpe klær, våpen, biler og mye mer i spillet. Å ha ingen juksekoder for å få penger kan være et problem siden det er knappe penger i de første timene av spillet. I denne artikkelen skal vi diskutere triks der du kan få penger i GTA 5.

Hvorfor er det ikke et juks for å skaffe penger i GTA 5?

Som du vet, i tidligere versjoner av GTA som GTA Vice City og GTA 3, var det juks for å skaffe penger. Du får ikke denne luksusen i GTA 5 på grunn av aksjemarkedets minispel. Aksjemarkedet er et nytt konsept introdusert i GTA 5 der aktører kan kjøpe aksjer av spesifikke selskaper.

For å gjøre aksjemarkedet enda mer realistisk, har Rockstar Games designet det slik at aksjemarkedet er det samme i alle forekomster av spillet. Dette betyr at aksjemarkedet til en aktør kan påvirkes av en annen. Hvis det var pengesnakk i spillet, ville spilleren som bruker juks, lett kunne kontrollere aksjemarkedet, og det ville være urettferdig overfor spillerne som spiller uten juks. Derfor bestemte Rockstar seg for å inkludere et pengesnak i spillet.

GTA 5 Money Tricks for PC, XBOX og PS4

Årsaken til at pengesnakk ble ekskludert i spillet er at de kan hjelpe spillere med å få penger raskt. Du kan fullføre aksjedirektoratets oppdrag gitt av Lester for å manipulere aksjekursene og få en betydelig sum penger til å investere i aksjemarkedet og gjøre deg selv rik. For å gjøre det, må du forlate attentasjonsoppdragene på aksjemarkedet til du har fullført resten av historiemodusoppdragene.

Aksjemarkedet påvirkes på grunn av disse attentasjonsoppdragene. Du kan dra nytte av dette og tjene litt penger for deg selv. Du må investere i spesifikke aksjer før oppdraget, og når oppgaven er fullført, kan du se prisene endre seg og du vil få et overskudd. Hvis du vil vite hvor du skal investere, ikke bekymre deg, da Lester selv forteller deg dette gjennom hele spillet.

Slik kan du bruke aksjemarkedet til fordel for deg i GTA 5. Det samme trikset gjelder for å skaffe penger i GTA 5 Online hvor du kan bruke disse pengene til å kjøpe biler, klær, våpen og mer.