Beste Apple CarPlay-apper for iPhone i 2020: Brukes til å lytte til lydbøker, navigere eller delta på møter

Å pendle med bil har blitt som et hverdagsarbeid for de fleste av oss. En bil er blant en slik vare som har blitt noe av en nødvendighet fra luksus. Hvis du pendler med bil, vil du bruke en betydelig del av tiden i den. Så disse beste CarPlay-appene for iPhone kommer til å være en lykke for dere alle, stol på meg.

Selv om jeg bare har fremhevet daglige pendlere, vil jeg også dele at disse CarPlay-appene passer perfekt for reisende også. Så hva er disse appene du kan spørre om? Vel, disse appene er nødvendige for å bli installert på din iPhone, og jeg tror de fleste av dere ville ha et par av disse appene allerede installert. Uten videre, la oss utforske denne appen rundt for å gjøre bilkjøringene dine spennende og enkle.

10 beste iOS-apper som er kompatible med Apple CarPlay i 2019

#1. Google Kart

Jeg har prøvd flere navigasjonsapper på min iPhone, men kommer stadig tilbake til Google Maps, og jeg er sikker på at dette ville være det samme for mange andre. Jeg elsker å bruke Google Maps og hvor enkelt det er.

Få informasjon om GPS-navigasjon, trafikk og transitt i sanntid, sammen med utforske lokale nabolag i forskjellige byer, uansett hvilken del av verden du er i. Med Google Maps-kompatibilitet til CarPlay kan du nå få tilgang til alt dette rett fra bilstereo. Kult er det ikke?

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Audible

Hvis du er en bokelsker, men med dine travle timeplaner, kan du ikke følge med denne kjærligheten til deg. Vel, her kommer en lydbok til å høre på favorittbøkene dine eller en som du mente å velge. Heldigvis er hørbar kompatibel med CarPlay, og du kan lytte til lydbøkene som er tilgjengelige på biblioteket ditt.

Topp-listede kjendiser forteller dine favoritthistorier for deg, nyt en full-performance eller oppdag grammy-vinnende lydbøker og mye mer gjennom denne appen. Når du kobler din iPhone med CarPlay og starter denne appen, blir du omdirigert til biblioteket ditt uten behov for å gå gjennom flere kraner.

Pris: Gratis (Månedlig - $ 21.49)

nedlasting

# 3. Waze Navigation

Naviger gjennom trafikk og komplekse veiskille, med hjelp av Waze. Mens du kan montere iPhone på frontruten, vil jeg heller ha den på CarPlay. Med Waze Navigasjons CarPlay-kompatibilitet kan du nå bruke denne appen mer effektivt.

Selv om du vet veien, forteller Waze deg øyeblikkelig om trafikk, bygging, politi, krasjer og mer. Hvis trafikken er dårlig på ruten din, vil Waze endre den for å spare deg for tid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Pandora

Pandora er en streaming-app for musikk og podcaster som tilpasser musikken din etter dine preferanser, og den utvikler seg kontinuerlig etter din smak. Lag stasjoner med favorittlåtene, artistene eller sjangrene dine, og søk eller bla gjennom for å finne anbefalte stasjoner for humøret eller aktiviteten din, eller finn podcaster som kan passe deg.

Med CarPlay-støtte for denne appen, er du sikker på å høre noen fantastiske sanger eller podcaster på det flotte stereoanlegget til bilen din. Du kan glede deg over det gratis medlemskapet som appen kommer med, eller du kan gå videre og gå for premiumversjonen av denne appen ved å velge en plan du ønsker.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 5. Amazon Music

Med Amazon Prime får du også tilgang til annonsefri Amazon Music og for å være ærlig med dere, dette er min go-to-musikk-app for CarPlay. Du kan også høre på den på en gratis plan uten abonnement. Den har millioner av sanger som du kan utforske fra sammen med tusenvis av kuraterte spillelister for alle dine stemninger.

Koble din iPhone med Apple CarPlay og bla gjennom musikken på nettet, eller du kan laste ned favorittalbumene, sangene og spillelistene dine til din mobile enhet for lytting uten nett.

Pris: Gratis (Årlig abonnement - $ 10.99)

nedlasting

# 6. iHeart Radio

Vel, som ikke elsker en god radio, det vet jeg. Og hva Apple-brukere angår, er iHeart Radio deres go-to-radioapplikasjon. Denne appen kobles enkelt til bilspillet ditt, og du kan sømløst strømme ubegrenset musikk sammen med tusenvis av live radiostasjoner.

Ikke bare lar denne appen streame ubegrenset musikk og radio, men den har også en massiv samling podcaster og forhåndskuraterte spillelister. Du kan også lage dine egne spillelister basert på dine preferanser og humør, og du er klar til å slå veien.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 7. Zoom Cloud Meeting

Hvis arbeid er tilbedelse for deg, vil du definitivt ønske å være i sløyfen om hva som skjer på kontoret når du er på ferie. Hva om du har et avgjørende møte å delta når du er på vei? Vel, det ville være ganske upraktisk å parkere for å svare, ikke sant?

Den sikre kjøremodusen i Zoom Cloud Meetings-appen er også kompatibel med Apple CarPlay. Jeg er sikker på at denne funksjonen vil komme godt med for alle arbeidsfolk som må delta på flere videokonferanser og videomøter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Overskyet

Overcast er en kraftig, men enkel podcast-spiller som lar deg tilpasse innstillingene med Smart Speed ​​og Voice Boost. Den har også smarte spillelister som hjelper deg å lytte til flere podcaster flere steder, prøve nye show og kontrollere opplevelsen din fullstendig.

Den overskyede appen støtter CarPlay og gir den et øyeblikkelig løft for alle podcastelskere. Det er en moderne og fullastet lydpodcast-spiller med nyttige funksjoner i et enkelt, naturlig flytende grensesnitt, som vil sikre en distraksjonsfri og sikker kjøring for deg.

Pris: Gratis (Premium - $ 9.99)

nedlasting

# 9. NPR One

Hvis du blir oppdatert om hva som skjer rundt, din ting, så er dette appen du bør vurdere å laste ned. For folk som har lite tid, vil denne appen gjøre underverker for den daglige pendlingen. Med CarPlay-støtte kan du nå høre på daglige nyheter og lokalradio mens du er på farten.

Når du starter denne appen, starter den med å lese de siste overskriftene, og så begynner den å fortelle historiene som er viktige. På denne måten kan du forstå nyhetene enkelt og etablere nødvendige forbindelser med den når appen flyter nyhetene i henhold til emnene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. TomTom Go

Mens jeg er Google Maps-person, er det noen lojale forbrukere av navigeringsappen TomTom Go. Og en stor glede for dem er at denne appen nå kommer med CarPlay-støtte. Selv om det er et offline navigasjonsprogram, gir det deg opplevelsen av en online.

Selv om det gir deg nøyaktige trafikkoppdateringer og alternative ruter, foreslår det også forskjellige steder som kan interessere deg som er på vei til destinasjonen, noe jeg tror er en ganske dope funksjon.

Pris: Gratis (1 måneders abonnement - $ 1, 99)

nedlasting

Bonus-apper

# 11. Spotify

Må jeg virkelig si hvorfor er denne appen på denne listen? Jeg mener Spotify er den beste tilgjengelige musikkappen. PERIODE. Det er ikke bare min, men en million andres mest favoritt-app for å høre på musikk eller podcaster.

Det jeg elsker mest med denne appen er at den samler nye spillelister til deg hver dag i henhold til dine lyttepreferanser og til dato, den har blitt slått på. Ohh og det kobles til CarPlay, som er en ekstra fordel.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 12. Digital konserthus

Hvis du ikke liker å gå glipp av konserter, bør du alvorlig tenke på å laste ned denne appen helt sikkert. Med appens CarPlay-støtte har du booket deg det beste setet på konserten. Bare velg konserten du ønsker å være en del av en samtid, eller en klassisk konsert er alt opp til deg.

Du kan velge fra en mengde moderne og klassiske konserter sammen med noen dokumentarer og utvalgte filmer også. Bortsett fra denne samlingen, blir over 40 nye konserter lagt til i løpet av hver sesong som utvider appene som allerede er enorme arkiver.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Logger av…

Hvilken app vurderer du å bruke? Gi beskjed i kommentarene nedenfor. Vi vil også gjerne gjøre appoppdateringer for kategoriene du foreslår, så fyr opp kommentarfeltet med forslagene dine også.

Du vil kanskje også lese disse:

  • Beste radioapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad
  • Strålende apper for å oppdage musikk på iPhone

Vi er veldig aktive på Facebook, Instagram og Twitter. Last ned iOS-appen vår for å bli godt oppdatert om alle ting Apple.