Hvordan tilbakestille en frossen Samsung Galaxy S7

Storheten til Samsung Galaxy S7 er ikke skjult. Den premium aluminiumdesignen og fullglass betyr at batteriet til smarttelefonen ikke er avtakbart, noe som har gitt mange spørsmål om hvordan du starter Samsung Galaxy S7 på nytt hvis den fryser. Feilen vil føre til at skjermen blir svart og vil ikke svare. For noen enheter vil lyden være normal, men skjermen slås ikke på.

Det er mange brukere som har kommet over dette problemet, og det er grunnen til at vi har listet opp noen av løsningene for å vise hvordan du tilbakestiller en frossen Samsung Galaxy S7.

Les også: Slik tømmer du appbuffer og data på Galaxy S7

Før du går over til løsningene:

  • Forsikre deg om at Samsung Galaxy S7 har minst 5% batteri. Hvis nivået på batteriet er under 5%, slås ikke smarttelefonen på seg etter omstart.

Fremgangsmåte for å tilbakestille en frossen Samsung Galaxy S7

Løsning 1

En midlertidig løsning kan være å holde Volum ned-tasten og strømknappen nede i noen sekunder. Dette vil starte Samsung Galaxy S7 på nytt, og skjermen din vil begynne å fungere igjen.

Kilde - visihow.com

Løsning 2

Noen ganger kan løsningen ovenfor bringe tilbake problemet med en frossen skjerm. I så fall kan du holde sammen Hjem, Power og Volume up-knappene i noen sekunder, og du vil se Samsung-logoen som vises på skjermen, hvor gjenopprettingsmenyen blir avslørt. Bruk Volum opp-knappen for å merke Reboot System og til slutt, Power-knappen for å velge dette alternativet.

Ovennevnte løsninger er ganske enkle og vil lett tilbakestille en frossen enhet. Hvis du finner ut at telefonen ikke starter på nytt, kobler du den til en strømkilde og lar batteriet lade i omtrent 30 minutter, og utfør deretter løsningene ovenfor.

Du kan også lese: Slik starter du Samsung Galaxy S7 Edge i sikker modus