Beste bærbare ladere for iPhone X

En fulladet bærbar batterilader er et flott alternativ for å lade enheten din når det ikke er tilgang til en plugg og stikkontakt eller under et strømstans. De fleste bærbare ladere er kompatible med et stort antall enheter og kan brukes i to til tre ladesykluser før de tappes fullstendig. De kalles også kraftbanker på grunn av deres store kapasitet. En annen bemerkelsesverdig egenskap hos de fleste bærbare ladere er at de vanligvis har mer enn en utgang. Dette lar deg lade flere enheter samtidig. Unødvendig å si innebærer selve begrepet bærbar at de lett kan tas med deg uansett hvor du går. Følgende er noen av de beste bærbare laderne for iPhone X som du kan vurdere å kjøpe, slik at smarttelefonen aldri går tom for juice.

Se også: Topp beste iPhone X-deksler

Beste bærbare ladere for iPhone X

Beste bærbare iPhone X-lader med innebygd lommelykt

RAVPower Massive Power Portable Charger

Den bærbare RAVPower-laderen har et 16750 mAh batteri med høy kapasitet og to USB 2.0-porter. De to portene kan brukes samtidig til å lade to nettbrett eller to smarttelefoner med optimalisert hastighet. Den blå lysindikatoren holder deg informert om ladingen som er igjen i batteriet. Enheten har også en innebygd lommelykt som kan brukes som lommelykt i nødstilfeller. Med en 2A-lader blir kraftbanken fulladet på nær ti timer.

Den bærbare lader har en slank design og kommer med beskyttelse for batteriet mot overstrøm og kortslutning. Enheten har en matt finish som gjør den lett, ripesikker og fingeravtrykkbestandig. Det er tilgjengelig i hvite og svarte fargealternativer. Dingsen kommer med to mikro-USB-ladekabler, en brukerveiledning, en bæreveske og en gratis garanti i 18 måneder.

Hvem skal kjøpe dette?

 • RAVPower bærbare lader er ideell for folk som leter etter en enhet for å lade en Android-smarttelefon eller en iPad Air bortsett fra iPhone X.
 • Bærevesken gjør enheten ideell for de som ønsker full beskyttelse for sin kraftbank.

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader i tre farger

Luxtude Ultra Slim Bærbar lader

Luxtude bærbare lader kommer med et veldig stort 5000 mAh litium-polymerbatteri som støtter høyhastighetslading. Laderen er dobbelt så rask som en original iPhone-lader. Enheten kan enkelt holdes i hånden når smarttelefonen lader, slik at du kan snakke og lade samtidig. Den har en påmontert Apple MFi-kabel som kan trekkes tilbake til inne i en smart fordypning når den ikke brukes til lading. Premium-batteriet til kraftbanken har syv lag med sikkerhet for å holde enheten trygg fra fare.

Den bærbare laderen har et elegant design av høy kvalitet som gir den et stilig utseende. Den lette dingsen er laget av en kombinasjon av ABS og aluminium. Enheten er tilgjengelig i tre fargealternativer i rosegull, svart og hvitt. Den kommer sammen med en micro USB-ladekabel, en USB-manual, en flanellettveske og en hilsen.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Luxtude strømbank er egnet for folk som leter etter en brannsikker og solid lader til iPhone-en
 • Enheten er et godt valg for deg som vil ha en elegant lader som enkelt passer i lommen eller vesken uten å bule ut
 • Enheten er verdt å vurdere av de som ønsker å ha forskjellige fargevalg for den bærbare laderen

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med solcellepanel

Foxelli bærbar lader utendørs

Foxelli bærbare lader kommer med et solcellepanel som er i stand til å lade to enheter om gangen. Den svarte laderen er integrert med smart ladeteknologi som hjelper deg med å identifisere den inngangsstrømmen som er nødvendig for å lade en tilkoblet enhet og levere den deretter. Det fungerer med iPhone og alle USB-drevne enheter med en inngangsspenning på 5 VDC. Enheten har et innebygd ammeter som viser strømmen som genereres. Enheten har to karabinholdere og 11 innebygde løkker for å feste og sikre strømbanken på plass. Gadgeten inneholder også en lomme for å holde enheten som blir ladet.

Solcellepanelet er beskyttet av industriklasse PET-polymer og er sydd inne i et robust polyesterduk. Laderen har to strømkapasitetsalternativer for sine solceller - 21 W og 10 W. Den kommer med ett års garanti støttet med en 120-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Foxelli power bank er det riktige alternativet for folk som er aktivt engasjert i forskjellige friluftsaktiviteter som kajakkpadling, camping, fotturer og mer
 • De flere festemulighetene gjør den bærbare lader til det beste alternativet for de som er opptatt av at enheten faller fra ryggsekken midt i aktiviteten.
 • Det værbestandige, slitesterke kabinettet sikrer at ladeenheten er et godt valg for folk som ønsker en støv- og vannavstøtende lader

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med smart sikkerhetssystem

Benanna Fast Speed ​​Charging Bærbar lader

Den bærbare Benanna-laderen inkluderer et 10.000 mAh litiumpolymerbatteri og to inngangsporter som støtter både iPhone-kabelen og micro USB-kabelen. Den hurtige ladeteknologien sikrer at iPhone X lades raskt. Kraftbanken fungerer også med Android-smarttelefoner fra forskjellige produsenter og andre dingser som Kindle, MP3 / MP4-spillere og Nintendo Switch. Enheten har fire LED-indikatorer som angir batterinivået. Hver indikator angir 25% av strømmen som brukes.

Den bærbare lader har en ultratynn design og har hus i luftfartslegering. Det integrerte smarte sikkerhetssystemet sørger for at både laderen og den modulen som lades er helt trygg. Når laderen ikke er i bruk, må du forsikre deg om at den har minst litt mer enn 50% kapasitet for å forhindre redusert batterilevetid. Enheten leveres med en avtakbar nylonflettet 3 ft. MFI iPhone-kabel, en avtakbar mikro USB-kabel, et lærbeskyttelsesveske, 24-måneders produkterstatusgaranti og 12-måneders garanti for kabler. Det er tilgjengelig i syv forskjellige fargevalg.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare Benanna-laderen er verdt å tenke på folk som vil at iPhone X-en deres skal være fulladet på minstetid på grunn av hurtigladeteknologien
 • Huset i aluminiumslegering gjør at kraftbanken er ideell for de som ønsker en robust enhet til sin bærbare lader

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med ringlignende indikator

Gembonics Apple MFI-sertifisert bærbar billader

Den bærbare billaderen Gembonics har en 1, 0 A USB-port og en 2, 1 A lynkontakt for dobbel ladestøtte. Laderen har en autorisasjonsbrikke og Apple MFI-sertifisering for å sikre at den tilkoblede enheten er kompatibel med lynkontakten. Enheten sikrer overføring av strøm kontinuerlig fra sigarettenneren til iPhone X.

Strømbanken har en ringlignende LED-indikator på kanten som blir blå i fargen når laderen er i bruk. Den pålitelige og trygge billaderen slutter å lade så snart den oppdager noen form for fare på grunn av over- eller lavspenning. Den er laget av brannsikre materialer for å sikre sikkerheten til både smarttelefonen og laderen. Billaderen påvirkes ikke av Wi-Fi, Bluetooth eller Radio. Enheten inneholder en innebygd Apple Certified 1, 0 m (3, 3 fot) lynkabel. Det fås i to fargealternativer i svart og hvitt og har ett års begrenset garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Gembonics-billaderen er et godt valg for folk som vil lade iPhone X-smarttelefonene sine på en lang tur i bilen
 • Apple MFI-sertifiseringen gjør laderen passende for deg som ønsker en høykvalitetslader som sikrer deg full sikkerhet

Se det på Amazon

Beste iPhone X bærbare lader med trådløs lading

ivolks Circular Design Bærbar lader

Den bærbare ivolks-laderen støtter trådløs Qi-teknologi som lader iPhone X på bare et par timer med dobbelt så høy hastighet som en ledning. Laderen har en LED-indikator som fremhever fremdriften i ladingen. Den trådløse laderen fungerer med alle Qi-aktiverte dingser og enheter som har en Qi-mottakerlapp inkludert. Den er integrert med smart ladeteknologi som beskytter smarttelefonen mot overstrøm, overoppheting og overlading.

Laderen har en elegant og sirkulær design som lar deg bruke den som stativ for å plassere smarttelefonen når den lades. Gadgeten er laget av en aluminiumslegering metalldel som gjør den både holdbar og robust. Valget av dette materialet hjelper også med å senke temperaturen på laderen.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Ivolks power bank er et flott forslag for folk som ønsker å unngå problemer med ledninger å bli forvirret når de lader iPhone X-smarttelefonen sin
 • Den ultratynne designen kombinert med en elegant og kompakt konstruksjon gjør den trådløse laderen uten tvil verdt å tenke på de som vil ha en enhet som ikke opptar mye plass

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med tre års garanti

Getihu LED Digital skjerm som støtter bærbar lader

Getihu bærbare lader inkluderer et 10.000 mAh batteri og to høyhastighets lader USB-porter. Laderen har også et LED-display som gir nøyaktig informasjon om kraften som er igjen i den. Enheten har også en innebygd lommelykt som fungerer som en lommelykt og kan slås PÅ / AV ved å trykke på av / på-knappen. Den sikre ladefunksjonaliteten beskytter din lade iPhone X mot ladeulykker.

Laderen har en ultrakompakt design som gjør at den tar mindre plass uten å gjøre bagasjen klumpete. Du kan ta med deg enheten i kabinbagasjen når du reiser med fly uten å måtte sjekke inn. Det kommer med tre års garanti, 30 dagers pengene tilbake-garanti og teknisk levetid for levetid.

Hvem skal kjøpe dette?

 • LED-displayet gjør Getihu power bank ideell for folk som vil vite nøyaktig hvor mye strøm som er igjen i enheten etter en ladesyklus
 • Den bærbare laderen er ideell for de som vil lade to USB-enheter med rask hastighet på minimal tid

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med stilig design

Yoobao Micro USB-kabel festet bærbar lader

Den bærbare Yoobao-laderen kommer med et 10.000 mAh litium-polymerbatteri, en USB-inngang og en micro USB-inngang. Laderen leveres med en fast mikro USB-kabel, en CD-teksturert strømknapp og premium intelligente IC-mikrobrikker. Mikrochipene og batteriet tilbyr 10-lags beskyttelse ved å gjengi temperaturregulering, overspenningsvern og andre sikkerhetsrelaterte funksjoner.

Den lette og slanke kraftbanken har en kompakt design som hjelper deg å holde den enkelt i lommen eller vesken og også i hånden. Den har et integrert aluminiumslegeringsskall med sandblåsende oksidasjonsbehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper og en anodisert anti-fingeravtrykk. Enheten er tilgjengelig i fire fargealternativer i grått, blått, rødt og rosegull. Det kommer med en bruksanvisning og 18 måneders garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den metalliske kanten kombinert med buede hjørner og sider gjør Yoobao bærbare lader til det beste alternativet for folk som leter etter en stilig og stilig lader
 • Laderen er et godt valg for de som ønsker å være i stand til å slå strømbanken lett til / på grunn av den spesielle utformingen av strømknappen

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med 3-Prong AC-uttak

MoKo Cup formet design bærbar lader

Den bærbare MoKo-laderen har en 150 W kraftomformer, fire hurtigladende USB-porter (2 x 2, 1 A og 2 x 1 A) og et 3-taks vekselstrømuttak. Laderen har en innebygd kjølevifte som lufter koppholderen og forhindrer at den overopphetes når enhetene lades. Enheten gjør også sikker lading for å redde enheten mot skader på grunn av kortslutning, overbelastning, overspenning, lavspenningsstrøm og overstrøm ved automatisk å slå av.

Laderen har et koppformet design som gjør den kompakt og tar mindre plass. Den svarte enheten har et innebygd oppbevaringsrom. Den kommer med en bruksanvisning, vennlig kundeservice og 18 måneders garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare MoKo-laderen er et godt alternativ for folk som ønsker å lade enheter som bærbare datamaskiner, musikk- eller DVD-spillere, GPS-systemer og slike enheter mens du er på farten på grunn av strømuttaket
 • Oppbevaringsrommet gjør strømbanken ideell for de som vil ha viktige kort som handlekort og parkeringskort, slik at de ikke trenger å huske å ta det med seg hver gang de går ut av huset sitt

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med leppestiftstørrelse

XCENTZ reisevennlig bærbar lader

Den bærbare XCENTZ-laderen inneholder et kraftig, oppladbart 3.350 mAh litium-ion-batteri med to USB-porter. Laderen inkluderer også en integrert kraftig LED-lommelykt på 90 til 120 lumen. Den er designet med et aluminiumsskall som gjør enheten robust og passer komfortabelt i hånden din, slik at du kan bære begge sammen mens du lader og bruker din iPhone X samtidig.

Kraftbanken er tilgjengelig i tre fargealternativer i sort, rød og blå. Den leveres med en 30 cm lang USB-kabel, en eierveiledning, 24-måneders garanti og teknisk levetid for levetid.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Det robuste ytre skallet i aluminium gjør den bærbare XCENTZ-laderen passende for folk som er opptatt av at laderen blir skadet på grunn av utilsiktet fall eller støt
 • Den kompakte leppestiftstørrelsen sikrer at laderen passer for reisende som ønsker en ikke-klumpete enhet som de lett kan skli i lommen
 • En strømbank er et flott alternativ for de som vil bruke dingsen som fakkeltog i nødstilfeller på grunn av den kraftige lommelykten

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med Bluetooth-høyttalere

Azpen DockAll bærbar lader

Den bærbare Azpen-laderen har to USB-porter i full størrelse og støtter trådløs Qi-lading for kompatible smarttelefoner. Laderen omfatter en DockAll med tre innebygde spoler. DockAll støtter plassering av iPhone X i begge retningene når den lader.

Den svarte strømbanken inneholder også en innebygd mikrofon, to 5 W Bluetooth-høyttalere og et micro SD-spor for å få tilgang til favorittkolleksjonen din fra et minnekort. Enheten har forskjellige kontroller på frontpanelet for å justere volumet, spole tilbake og spole fremover, svare på anrop eller spille av valget. Det integrerte LED-lyset gir en omgivende glød som gir laderen et estetisk utseende.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare Azpen-laderen er et godt alternativ for folk som ønsker å se film eller spille spill mens iPhone X-en deres lader på grunn av DockAlls støtte for både horisontal og vertikal plassering
 • Den innebygde mikrofonen og Bluetooth-høyttalerne gjør at strømbanken er verdt å vurdere av de som vil glede seg over håndfri samtale når de kjører

Se det på Amazon

Beste bærbare iPhone X-lader med flere sikkerhetsbeskyttelseslag

Jackery Automatic Smart Identification Portable Charger

Den bærbare Jackery-laderen har et kraftig 12.000 mAh litium-ion-batteri med to hurtigladende USB 2.0-porter og en integrert lommelykt som kan slås PÅ / AV med strømbryteren. Lommelykten holder deg trygg når du er i mørket eller i en nødsituasjon. Laderen støtter automatisk smartidentifikasjon for å oppdage ladebehovet for hver tilkoblet enhet og lade deretter. LED-indikatoren holder deg informert om enheten er fulladet og hvor mye strøm som er igjen.

Kraftbanken har en profesjonell industridesign med et stilig aluminiumsskall av premium som har anodisk oksidasjonsprosessering. Den har fire lag smart sikkerhetsbeskyttelse og premium mikrobrikker. Den kompakte bærbare lader er tilgjengelig i to fargealternativer i svart og oransje. Den leveres med en micro USB 2.0 ladekabel, en brukerveiledning og garanti, 24-måneders produktgaranti og døgnvennlig kundeservice.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Jackery power bank er ideell for folk som er bekymret for at enheten deres blir skadet på grunn av forskjellige faktorer som overstrøm, overspenning, understrøm og mer
 • LED-indikatoren gjør laderen til et godt valg for de som ønsker å ha en indikasjon på strømmen som er igjen i enheten

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare iPhone X-lader med 75% raskere teknologi

RAVPower 20, 100 mAH bærbar lader med QC 3.0

RAVPower er et flott navn i bransjen. Og hvis du leter etter en til din nye iPhone X, er RAVPower 20100 bærbar lader med QC 3.0 definitivt et godt valg å vurdere. Når den er fulladet, kan den slå på telefonen flere ganger. Den har 3 USB-porter. To av dem er USB-A-porter og en er USB-C-portene. En port er hurtigladet 3.0 aktivert som kan lade telefonen din opptil 80% på bare 60 minutter. Hvis du er ute etter en kombinasjonsboksen med større kapasitet og raskere ladeanlegg, er dette den du må se etter.

Du vil også få livstidsgaranti fra selskapet. Dette er definitivt en annen grunn til å velge denne bærbare lader fremfor andre ladere.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X med sikkerhetssystem MultiProtect

Anker PowerCore 20.100 kraftbank

Hvis du leter etter en annen bærbar lader for iPhone X med samme kapasitet som ovenfor, er denne flott å vurdere. Anker er et stort navn i elektronikkindustrien og Anker Powercore 20100 kraftbank er absolutt et av deres beste produkter. Denne laderen er også fullpakket med større kapasitet og hurtigere ladeteknologi.

Anker Powercore 20100 Power bank støtter ikke hurtigladningsteknologien. Men den kombinerer både spenningsøkning og PowerIQ som sammen hjelper den å levere hurtigere ladeanlegg. Du kan lade iPhone X helt ganske mange ganger fra den. Det er også utstyrt med mmulti prosjektsikkerhetssystem som sikrer full sikkerhet for din unike iPhone X.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X under $ 40

MoKo 20000mAh Power Bank

Moko Power bank er en fantastisk kraftbank å ta med på listen vår. Dette er en kraftbank med høy kapasitet som er i stand til å lade iPhone X flere ganger. Moko Power bank har en høy kapasitet. Det er tilgjengelig i forskjellige kapasiteter. Men skaff deg den med 20.000 mAH for det beste resultatet. Hvis du er bekymret for sikkerheten til telefonen din, er det bare å få denne bærbare laderen til å være bekymringsfri. Moko har gjort kraftbanken deres beskyttet mot all slags risiko som for strøm, overlading og kortslutning.

Den er utstyrt med doble USB-porter som gir en total ytelse på 3, 1 A. Men den enkle porten leverer 2, 4 A. Hvis du er ute etter en bærbar lader med stor hastighet, kan du lade denne laderen. Prisen er også veldig rimelig. Du kan sjekke denne kraftbanken hos Amazon for å vinne noen tilbud.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X med 3 USB-porter

RAVPower bærbar lader (26 800 mAh)

Hvis du er ute etter en bærbar lader med høyere kapasitet til den perfekte prisen, kan du se på denne. RAVPower er et populært navn i den bærbare laderens verden. Og hvis du bare planlegger å ha ett batteri med høyere kapasitet fra dette merket, kan du kjøpe den bærbare RAVPower-laderen 26 800 mAH. Denne bærbare laderen har tre USB-porter. Så du kan lade tre enheter helt. Og det interessante faktum er at alle tre enhetene blir belastet med samme hastighet.

Lad RAVPower Bærbar lader 26 800 mAH batteri en gang og bruk det i noen dager. ISmart powerpack USB-porter kan lade enhetene veldig raskt. Og alle disse tre USB 2.0-portene har en utgang på 5, 5 A til sammen. Så bare koble til iPhone X og gjør deg klar til å bruke den igjen til fulle.

Se det på Amazon

Beste iPhone X bærbare lader med lyninngangsport

Aukey 20 000 mAh Power Bank med lyn- og mikro-USB-inngang

Den neste store bærbare lader som iPhone X kan nevne på vår liste er denne Aukey 20.000 mAH kraftbanken. Det er litt annerledes enn alle andre bærbare lader som er nevnt her. Årsaken er at denne laderen fra Aukey er fullpakket med lyninngangsporten. Den har to USB-porter for ladehastighet 5V / 2.4A. Og antall inngangsporter er to, en er lynporten og en annen er mikro-USB-porten.

Begge inngangsportene er utstyrt med samme oppladningshastighet på 5V / 2.0A. Det er også pakket med AirPower Technology som tilbyr maksimal ladehastighet. Sikkerheten opprettholdes i beste velgående. Så du trenger ikke å bekymre deg i det hele tatt for din nye iPhone. Bare få denne bærbare lader og streif overalt uten bekymring.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare lader for iPhone X

Gembonics 10000 mAH bærbar lader

Leter du etter en ultra-bærbar lader med middels kapasitet? I så fall er denne batteribanken fra Gembonics et godt valg for deg. Gembonics 10.000 mAH bærbar lader er definitivt en god en. Laderen er lett og liten i størrelse.

Den kan lade telefonen fullstendig flere ganger. Den har tre USB-porter. Og du kan lade tre enheter, én om gangen. Gembonics har pakket den smarte IC-brikken på produktet for å sikre sikkerhet.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X under $ 20

Xiaomi 10.000 mAh Power Bank Pro

Xiaomi tilbyr bærbare ladere for alle smarttelefoner fra Samsung, iPhone, Xiaomi og mer. Og det er sant at denne Xiaomi 10.000 mAH batteribanken definitivt er et godt valg for deg i tilfelle du leter etter noe med middels kapasitet.

Xiaomi 10.000 mAH power bank Pro er en ultrakompakt bærbar lader. Det kan lade enhetene veldig raskt. Den er fullpakket med to USB-porter. En ladekabel er også inkludert i pakken for godt. Du kan lade iPhone X helt fra denne laderen på omtrent to timer. Så det er definitivt en av de beste bærbare laderne for iPhone X å kjøpe i år.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X med superraske ladeutganger

Leadtry 20000mah eksternt batteri

Dette er en annen bærbar lader med høy kapasitet å nevne på listen vår. Du vil glede deg over hurtigladeanlegget. Den har to USB-porter. Så brukerne kan lade to enheter helt. Ledende eksternt batteri har 20.000 mAH kapasitet som kan lade iPhone X flere ganger. Så når denne bærbare laderen er fulladet, kan du utforske telefonen slik du vil.

Det er en LED-indikator i laderen som viser gjenværende batterimengde. Hvis du er en selektiv person, er denne bærbare lader den beste løsningen for deg. Du kan velge mellom den svarte og hvite fargen.

Se det på Amazon

Beste bærbare lader for iPhone X under $ 30

Jackery Bolt 6000 mAh Power Bank

Hvis du søker etter en bærbar lader med minstekapasitet, kan du vurdere å se på dette produktet. Jackery Bolt 6000 mAH power bank er en av de mest allsidige bærbare laderne å se etter. Det som får den til å skille seg ut er den innebygde kabelen. Du trenger ikke å ta med deg noen annen kabel. Bare koble iPhone X til den kabelen, og det er det. Telefonen din blir ladet snart.

Du kan lade iPhone X helt 3 ganger. Jackery Bolt 6000 mAH lader er kanskje ikke så rask som andre nevnte lader her. Men den er definitivt dobbelt så rask som den originale laderen til iPhone X.

Se det på Amazon

Poweradd Pilot 2GS 10.000 mAh

Dette er den siste bærbare lader som er nevnt på listen vår. Men det er absolutt ikke den minste. Den kan skilte med en celle på 10.000 mAH inni. Så Poweradd Pilot bærbar lader er en av de beste bærbare lader som kan tas med her. Det tilbyr hurtiglading for å lade iPhone X på kortere tid. I tillegg blir iPhone ladet fullstendig flere ganger fra den. Det multibeskyttende systemet er designet for å beskytte telefonen din mot alle slags problemer som for eksempel strøm, overspenning, kortslutning osv. Så du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten til iPhone X.

Den har et veldig slankt utseende med en kropp i aluminium. Dette er en lett bærbar lader som du kan ta med deg overalt sømløst.

Se det på Amazon

Konklusjon

Det er forskjellige modeller av ladere tilgjengelig i markedet for deg å velge den som best passer dine behov. Nesten alle av dem er nominelt priset og er lett rimelige. De kan også enkelt tas med deg når du er på farten, slik at du ikke trenger å stole på en stikkontakt hver gang. Et aspekt du kanskje vil vurdere er antall enheter du sannsynligvis vil lade om gangen. Dette kan hjelpe deg med å bestemme hvor mange porter du vil ha på strømbanken din. Hvis du planlegger å bruke laderen til å lade enheter som ikke er USB, som bærbare datamaskiner, kan du sjekke ut enhetene som kommer med strømuttak. For de av dere som er bekymret for trådfloker, kan trådløse ladere løse dette problemet for deg. Elskere av friluftsliv kan finne solenergiladere som er nyttige så lenge de driver med aktiviteter i områder med mye sollys. Folk som driver med mye bilkjøring kan vurdere å gjøre utvalget sitt fra en rekke billadere tilgjengelig. Og for de som tror at slank er stilig, er batteriladere av leppestift-størrelse utvilsomt det beste valget. Sist, men ikke minst, hvis du sannsynligvis vil lade flere enheter om gangen eller lade iPhone X ofte, er det ideelt å gå inn for en strømbank med et batteri med høyt kapasitet.

 

Legg Igjen Din Kommentar