Slik tømmer du hurtigbuffer på Galaxy Note 4

Når du først kjøper Samsung Galaxy Note 4, er ytelsen til telefonen utmerket med stort kamera og enestående skjerm. Da fortsetter du å installere og oppdatere ubegrensede apper som igjen gjør at telefonen går sakte over tid. Noen ganger krasjer appene og systemet føles tregt. Hvis du står overfor en slik situasjon, hva skal da være skrittet for å løse dette problemet? Vel, du må tømme hurtigbufferen. Her vil vi diskutere trinnene for Galaxy Note-hurtigbuffer .

Se også- 5 irriterende Merk 4 problemer med lollipop og måter å fikse dem

Hva er cache?

La oss først diskutere hva som er hurtigbufferen til en Android-telefon? Det er et slags sted som lagrer dataene midlertidig. To typer hurtigbuffer er der: appbuffer og systembuffer.

App-cachen er et slags sted der de midlertidige dataene for hvert program lagres av operativsystemet. Systembuffer er et sted der Android-operativsystemet lagrer de midlertidige dataene som brukes av android selv. Hvis det skjedde noe galt med hurtigbufrede data, for eksempel hvis dataene blir ødelagt eller hvis det er for mye ting, begynner det å gi problemer som krasjer og fryser.

Fremgangsmåte for å tømme app-cachen i note 4

Hvis det oppstår krasj- eller etterslepningsproblem med den samme appen igjen og igjen, men den oppdaterte versjonen av appen kjører, er det en tid å tømme hurtigbufferen for Galaxy Note 4 . Følgende er trinnene for det:

> Dra ned varslingslinjen fra toppen, og Innstillinger-ikonet må tappes.

> Gå til applikasjonsdelen og finn Application Manager. Trykk på det, og trykk deretter på appen du vil tømme hurtigbufferen din.

> En skjerm vises for deg med mange alternativer og informasjon.

> Du vil se en knapp Tøm hurtigbuffer. Du må trykke på det, ikke trykk på Slett data-knappen fordi den vil fjerne alle dataene som brukernavn, passord og spillfremdrift for det programmet.

Etter å ha tømt hurtigbufferen, hvis problemet fortsatt er der, er neste trinn å avinstallere appen. Start deretter Galaxy Note 4 på nytt og installer appen på nytt.

Trinn for å fjerne Galaxy Note 4-systembuffer

Noen ganger løser problemet cache for den problematiske appen, men hva hvis problemet er systemrelatert snarere enn relatert til appen? Da kan du tømme Galaxy Note 4-systembufferen å løse problemet. For det må telefonene settes i gjenopprettingsmodus. Her er trinnene:

> Trykk på Hjem, Volum opp og Av / på-knappene.

> La Power og Home knappene gå av når Note 4 begynner å vibrere.

> Nå vil gjenopprettingsskjermen vises for deg. Velg Tørk cache-partisjon ved hjelp av Volum ned-tasten.

> Bekreft trinnet ved å trykke på av / på-knappen.

> Alternativer for omstart av system nå må velges og bekreft det ved å trykke på av / på-knappen.

> Gi litt tid til telefonen starter på nytt og problemet skal løses nå.

Fremgangsmåte for å følge hvis å tømme appen og systemcachen ikke fungerer

Hvis cache-klaringen for Galaxy Note-appen og systemcache-tømming ikke løser problemet, er fabrikknullstilling det siste trinnet å følge. Før dette trinnet må du forsikre deg om at du har en sikkerhetskopi av viktige data på Note 4 når du tilbakestiller til fabrikken, og bringer telefonen din til staten slik den var på kjøpstidspunktet. Ingen av dataene blir lagret på telefonen.

Så få sikkerhetskopien og følg deretter trinnene:

> Ta ut microSD-kortet i tilfelle du bruker det.

> Gå til innstillingen på Notat 4 og se etter Bruker og sikkerhetskopi.

> Trykk på alternativet Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.

> Hvis du allerede tar sikkerhetskopi av dataene, må du fjerne merket av alternativet “Sikkerhetskopiere mine data”.

> Trykk på tilbakestilling av fabrikkdata.

> Du må oppgi passordet eller PIN-koden hvis du blir bedt om å oppgi. Trykk på Fortsett.

> Trykk på Slett alle.

> Vent litt og frykt deg.

Tilbakestilling av fabrikken skal løse problemet hvis det ikke løses ved å tømme systembufferen og appbufferen på Galaxy Note 4.