iPhone X (2018) og iPhone X Plus Pris, kamera og utgivelsesdato

Spenningen mellom fans fra iPhone og Apple fortsetter å vokse dag for dag ettersom september er i nærheten av oss og de kan ikke vente med å se kunngjøringene i år. Det vi vet er at iPhone X vil få et mer tilgjengelig prisalternativ og en større skjerm.

Som ryktene sier, vil Apple lansere en serie på tre forskjellige iPhoner i størrelse som spenner fra 5, 8 tommer til 6, 5 tommer. De har også nye kameramoduler og mange fargealternativer, bortsett fra ting som fremdeles er ukjent.

Den billigste av de tre telefonene vil være iPhone 9 som vil sporte en LCD-skjerm som en kuttekostningsmetode og vil måle 6, 1 tommer. Dessverre kan vi få det litt senere på grunn av LCD-skjermproblemer. I det minste de to andre vil komme som forventet.

La oss se hva vi kan forvente av dem.

2018 Apples hovedtaler

Vi har blitt vant til å motta en ny iPhone-modell hver september siden 2012, så det er ingen grunn til at Apple ville endre denne tradisjonen. Dette er rundt utgivelsen av seriene deres kan komme mer på slutten av tiden i stedet for i begynnelsen når selskapet står overfor problemer med LCD-iPhone. En mer spesifikk dato vil være mellom 11. og 13. september, og hvis den blir forsinket mellom 18. og 20. september.

Må du selge nyrene i år?

Som vi alle vet, sjokkerte iPhone Xs startpris 999 dollar for mange Apple-fans i september i fjor. På grunn av Apples høye pris er det forutsetninger om at andre produsenter av flaggskipstelefoner blåste opp prisene sine også for å matche selskapet.

Men hvis produktet er like mye verdt som kunden vil betale for det, synes vi det er rettferdig nok. Så det store spørsmålet som skjelver på alles lepper, er: Må vi selge et orgel for å ha råd til dette ekstraordinære apparatet? Svaret er ja. Hvis du vil være den stolte eieren av en 6, 5-tommers iPhone X Plus ($ 1000) med lagring, kan du begynne å søke etter en kjøper.

Imidlertid, hvis du ikke har noe imot det og kan ordne deg med den "vanlige" iPhone X-formen som måler 5, 8 tommer, blir du glad fordi du kanskje ikke trenger å gjøre et slikt grep. Den forventede prisen på denne modellen vil være $ 200 mindre enn iPhone X Plus, så gjør 800 $ klare.