Beste desktops for studenter i 2020

Du er tilbake til skolen og ser etter et rimelig skrivebord. Selv om bærbare datamaskiner er ganske praktiske, er stasjonære maskiner et ideelt valg for studenter, da de tilbyr en kraftigere og langvarig ytelse til en mindre pris. Bærbarhet er ikke en vesentlig faktor for studentene, men makt er viktig. Studentene sitter stort sett hjemme for å fullføre arbeidet sitt, og de kan fortsette å spille de siste spillene på disse rimelige stasjonære PC-ene. Det er tre typer stasjonære PC-er for studenter, nemlig minis og tårn som trenger en skjerm festet til dem, og alt i ett som følger med skjermer. Her er vårt utvalg av de beste stasjonære PC-ene for studenter.

Se også: Best Business Desktops

Beste stasjonære datamaskiner for studenter

Enkelt og raskt: stille og stilig

ASUS Chromebox2 - GO95U Mini Chrome

Få Googles skybaserte Chrome OS i en kompakt svart boks med ASUS Chromebox2. Det er tilgjengelig til en overkommelig pris og tilbyr et anstendig sett med porter og tilkobling. Det er et kompakt skrivebord på 4, 9 x 4, 9 x 1, 65 tommer, slik at du enkelt kan fjerne den eller bare montere den. Imidlertid må du ta med periferiutstyr som skjerm, mus og tastatur. Dessuten er lagringsområdet lite på 16 GB. Det tilbyr sikkerhet, med virusbeskyttelse som er innebygd i systemet og blir oppdatert automatisk. Det er enkelt og pålitelig, men ikke robust. Asus Chromebox2 har 4 USB 3.0-porter sammen med en HDMI-port og en skjermport på baksiden. Den har også en Bluetooth 4.0 som er innebygd. Den drives av et fjerde gen 1, 4 GHz, Intel Celeron 2955U brikkesett og har 2 GB minne kombinert med en 16 GB lagring.

Anbefalt for:

 • Studenter som trenger regneark, presentasjoner, redigeringsoppgaver osv.
 • Brukere som bare trenger Gmail, Google Docs og andre Internett-apper.

Se det på Amazon

Kompakt design med førsteklasses ytelse

Minix Neo Z83-4 Pro

Å være en mini-PC, tar det mindre plass. Denne er en fan-less desktop for student eller hjemmebruk. Det drives av en firkjernet, Intel Atom-brikkesett og har 4 GB DDR3 RAM og 32 GB eMMC intern lagring, som fungerer på hele 64-bitersversjonen av Windows 10 Home som kommer forhåndsinstallert. Skrivebordet drives av et Cherry Trail Quad Core-brikkesett fra Intel. Andre fasiliteter er en Bluetooth 4.2; et microSD-kortspor; et dobbeltbånds 802.11 ac Wi-Fi; og en gigabit Ethernet sammen med USB-porter - 3 USB 2.0-porter og 1 USB 3.0-port. Det tilbyr hastighet, utmerket design og er død stille. Selv om lagringsplassen er liten, kan du utvide den med et microSD-kort.

Anbefalt for:

 • Bla gjennom, bruke Office-apper og andre grunnleggende applikasjoner
 • Ikke ment for apper med høy databehandling
 • Passer perfekt hvis du leter etter en rolig mediestreamer

Se det på Amazon

Jevn og superrask

Acer Aspire Desktop TC780

Acer Aspire PC drives av en Intel i5-7500 med syvende gen-prosessorer. Den har 4 kjerner, klokker med en hastighet på 3, 00 GHz, og kan tilby økt prosessorkraft om nødvendig. Et integrert grafikkort, Intel HD Graphics 630, er tilgjengelig om bord. Dimensjonene er 15, 67 x 6, 89 x 17, 43 tommer og vekten er 18, 43 pund. TC 780 kommer med et minne på 16 GB DDR4 RAM med en hastighet på 2400 MHz, med 256 GB SSD og 1 TB HDD. Den støtter Windows 10 Home, som kommer forhåndsinstallert. Den har innebygd 802.11 ac Wi-Fi, sammen med Bluetooth 4.0 LE. Pakken inkluderer en USB, kablet mus sammen med tastatur og datamaskintårnet. Acer Aspire-PC utmerker seg med å surfe på nettet, se på multimedia, programmer som tekstbehandling og andre generelle multitasking-funksjoner.

Anbefalt for:

 • Acer Aspire TC 780 er egnet for både lette og tunge brukere. Passer for generelle formål og også de som utfører mer krevende oppgaver som fotobutikk, CAD-programmer og programmeringsapper.
 • Den har en kraftig prosessor med god lagring og en sjenerøs RAM
 • Den kan også håndtere spill til en viss grad, med integrert grafikk.

Se det på Amazon

Perfekt for MS Office og nettlesing

HP 24 g020 tommers alt i ett

AMD A8-7410 er en solid PC med 4 kjerneprosessorer som klokker med en hastighet på 2, 20 GHz. og en RAM på 8 GB DDR3L, med 1600 SDRAM-minne. Harddisken har et flashminne på 1 TB 7200 o / min, kombinert med et AMD Radeon R5 grafikkort. HP All in One kommer med en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler og har en Full HD-bakgrunnsbelyst skjermmonitor. Dimensjonene er 22, 9 x 7, 1 x 16, 6 tommer og veier 14, 21 pund. Det er 2 USB 2.0-porter og 2 USB 3.0-porter. Pakken kommer med et hvitt kablet tastatur og mus. Den kjører på forhåndsinstallert Windows 10 Home. Den nye HP All in One er fullstendig redesignet og kommer med et stilig krusningsmønster sammen med et hevet stativ. Det er en alt i én modell, så ingen separat skjerm er nødvendig.

Anbefalt for:

 • Grunnleggende skrivebordsoppgaver, redigering av fotografier og dokumenter, se Netflix, etc. for en anstendig pris.
 • Berøringsskjermen er nyttig for grafiske apper og tegning.

Se det i Amazon

Vel kuttet ut for lek og arbeid

Cyberpower PC Gamer Master GMA2200A

Den har den nyeste AMD Ryzen 7 1700 CPU, smeltet med et RX 580 4 GB grafikkort, og tilbyr en solid spillopplevelse. Systemet har en 2 TB 7200 o / min harddisk for lagring av spill, nedlastinger, filmer og så videre. Dimensjonene er 17, 6 x 7, 8 x 18, 6 tommer og vekten er 32 pund. Skrivebordet består av flere USB-porter, med 2 USB 3.1-porter; 4 USB 3.0-porter og 4 USB 2.0-porter. Minnet er 16 GB DDR4 RAM, klokker med en hastighet på 3, 0 GHz. Den nyeste CPU-en gir jevn spillbarhet for de fleste moderne spill, sammenlignbar med premium spill desktops. Cyberpower PC Gamer-masteren leveres med en DVD-leser, spillmus, tastatur og har et flott tårn. Det gjennomsiktige sidepanelet er nyttig for å få en oversikt over interiørkomponentene. Pakken inneholder et spilltastatur sammen med en mus.

Anbefalt for:

 • En kraftig datamaskin med en fantastisk prosessor for alle typer brukere.
 • Flott for video- og lydbehandling og annen prosessorintensiv oppgave, på grunn av de enorme kjernene
 • Bortsett fra å være en flott arbeidsstasjon for studenter, er den perfekt egnet for streaming av videoer og spill.
 • Et unikt salgsargument er at den er VR klar, en funksjon som ikke sees i konkurransen.

Se det på Amazon

Radikal overhaling med dedikert grafikk

Apple iMac 21, 5 tommer MNDY2LL / A

Apple iMac Retina-skrivebordet drives av en 3 GHz, Intel Core i5, med Intel 7th Gen Kaby Lake, firkjerneprosessor, kombinert med en RAM på 8 GB DDR4 med en minnehastighet på 2400 MHz. Harddisken er 1 TB og den har en dedikert grafikk-koprocessor med en kortstørrelse på 2 GB drevet av AMD Radeon, Pro 550/560 GPU. Det er 6 gratis USB-porter. Dimensjonene er 25, 2 x 21, 3 x 8, 9 tommer og veier 12, 5 pund. IMac kommer med en Retina 4K-skjerm med forbedrede P3-farger. SSD-stasjonene er raskere, og den tilbyr Thunderbolt 3-tilkobling med en rask USB C-port. RAM-kontaktene kan oppgraderes. IMac 21, 5 tommer kjører på MacOS High Sierra 10.12. En trådløs mus og tastatur er inkludert i pakken.

Anbefalt for:

 • Flott for videoredigering, avansert grafikk og innholdsoppretting med en overveldende 360 ​​graders redigeringsfunksjon.
 • For brukere som ønsker en rask og vedvarende ytelse kombinert med en fin pakke, fantastisk skjerm og utmerket tilkobling.
 • For mainstream grafikk, videostreaming og kontorbrukere. Passer for topp ytelse.

Se det på Amazon

Førstevalg for spillere

Skytech Omega Gaming Computer Desktop

Det er en førsteklasses spillmaskin drevet av en Intel Core i7 6700-prosessor med en RAM på 16 GB DDR4 med 2400 minne, kombinert med en lagring på 240 GB SSD. Den 7. gen-prosessoren kommer med en full Turbo-forsterkerhastighet på 4, 2 GHz, for å ta varmen. Harddisken er 2 TB HDD, kombinert med Zotac GeForce 1080 8 GB grafikkort. Det er 3 1, 4 skjermporter, 1 DVI-port og 1 HDMI-port sammen med 8 USB-porter fra forskjellige generasjoner. Du vil få et gratis spilltastatur, sammen med en mus i boksen. Windows 10 Pro kommer forhåndsinstallert og er helt kompatibel med alle de nyeste spillene, programvarealternativene osv.

Designet er en fantastisk skarp hvit som ser veldig kul ut. Den kan skryte av komplette VR-funksjoner, og tilbyr en flott spillopplevelse. Den laster raskt opp og løper som en drøm.

Anbefalt for:

 • Full VR-muligheter sikrer en flott spillopplevelse. NVIDIA Pascal bidrar også til perfekt spillytelse. En utmerket RAM-kvalitet som er i stand til å håndtere de nyeste AAA-titlene
 • Flott for multitasking. Passer for profesjonell spill / streaming
 • Imponerende lagringsløsninger, med en SSD som er nyttig for å legge til lagring
 • Det er en fremtidssikker enhet, og du trenger ikke å oppgradere noe på noen år

Se det på Amazon

Konklusjon

Hvis du ønsker å ligge foran kurven, sjekk ut disse PCene. De fleste av disse kan oppgraderes, så det er enkelt å holde disse stasjonære PC-ene oppdaterte. Å handle riktig datamaskin avhenger av hvilke oppgaver du trenger å utføre regelmessig. Uansett hva dine behov er, er PCene ovenfor perfekte for alle studenter. De er alle avrundede PC-er som fungerer bra og mer enn tilfredsstillende for et hjem eller kontoroppsett.