De beste Android-appene for Samsung Smart TV

I denne artikkelen vil jeg dele med deg en liste over de beste Android-appene for Samsung smart TV. Smart Tv har fanget TV-markedet med sine fantastiske funksjoner. Samsung Smart Tv er elsket av så mange av brukerne, bevegelsessensor og gest er en virkelig fantastisk egenskap ved Samsung Smart Tv. Derfor opprettes apper i Google Play-butikken for å bruke denne funksjonen etter beste evne.

Se også: Slik endrer du konto på Android TV-en din

De beste Android-appene Samsung Smart TV

Samsung TV Media Player

Samsung TV Media Player er en godt avrundet app som slipper løs de kraftige funksjonalitetene til Samsung Smart TV. Funksjonene i denne appen inkluderer

FUNKSJONER

• Videosøk

• Legg til i favoritter

• Se og administrer historikk

• Se på TV

• Lag og administrer spillelister

• Deling

• Kontinuerlig avspilling av video og musikk

• Last opp videoer og bilder

• Tilgang til DLNA Home Media-servere (Denne funksjonen er et kjøp i appen.)

SØK:

• Søk og finn musikken, bildene og videoene dine fra flere innholdskilder, inkludert Android-enheten, hjemmenettverket eller Internett.

• Del via e-post, Twitter og Facebook

Innholdet inkluderer:

• Video Podcasts

• YouTube-videoer

• Musikken, bildene og videoene dine fra Android-enheten din

• SHOUTcast Internett-radio

• Facebook-videoer og bilder fra deg og vennene dine

• Flickr-bilder

• Picasa (webalbum) bilder

• Lokale mediaservere, alle DLNA- eller UPnP AV-mediaservere i hjemmenettverket

Samsung TV fjernkontroll-app

Jeg elsker denne appen, fordi noen ganger når jeg ikke finner fjernkontrollen, gir det meg letthet å bytte og navigere kanal med smarttelefonen. Også den er fullpakket med innebygd IR-blaster (Samsung Galaxy, HTC ONE osv.)

Alle Samsung Galaxy-telefoner kan fungere og nettbrett med innebygd IR-sender

Funksjoner:

Fungerer med noen telefoner med Android-kompatibel innebygd IR-sender og Android 4.4 KitKat som HTC ONE.

★ Du må rette telefonens IR-blaster direkte mot TV-en. Det vanlige arbeidsområdet er 1-3 (maks ~ 5 meter).

★ INGEN ekstra maskinvare er nødvendig

★ Ingen fullskjerm- / popup-annonser.

Samsung SmartCam

Funksjoner

- Se livevideo

- Støttet format: H.264

- Varsling om hendelsesalarmservice

- Enkel videoovervåking i 3G-mobil- og Wi-Fi-miljøet

- Toveis lydkommunikasjon

◎ Denne applikasjonen bruker FFmpeg og SDL under LGPL v2.1

◎ Enheten kan begrense antall brukere avhengig av nettverkstrafikkstatus.

◎ Lydavspilling er muligens ikke jevn i HQ-modus. I dette tilfellet anbefaler vi deg å operere i normal modus.

Peel Universal Remote

Smarttelefonmodeller fra Samsung, LG, HTC, Xiaomi og andre produsenter har innebygd infrarød IR-blaster og ved å bruke den kan du kontrollere TV-en din, men ikke bare det. Du kan også kontrollere hjemmelydsystemet, DVD-spilleren, varmeren, klimaanlegget, etc. Det er enkelt å bruke og enkelt å sette opp. Erstatt fjernkontrollene med denne fantastiske løsningen og kontroller Samsung TV og alle andre enheter. Peel vil holde oversikten over tingene du liker å se på, og basert på det vil den anbefale filmer og TV-serier du vil elske.

YouTube

Vi kan ikke glemme YouTube. De fleste av oss ser på minst noen få klipp på YouTube hver dag, og nå kan du glede deg over favorittvideoene dine på smart-TV-en din.

Netflix

Samme som YouTube, trenger Netflix ingen spesiell introduksjon. Se favoritt-TV-programmene og -filmene på smart-TV-en din. Hvis du ikke har prøvd Netflix ennå, ikke glem at det er en gratis prøveperiode på 1 måned. Velg deretter den planen som passer deg best ($ 7.99- $ 11.99). Du kan endre planen når som helst, og du kan også avbryte ditt Netflix-medlemskap når du vil.

For mer informasjon, besøk Netflix hjemmeside.

Hulu

Hulu er en videostreamingtjeneste som tilbyr et bredt spekter av TV-serier, filmer og videoer. Det er to planer å velge mellom. Den første er med begrensede reklamer, og den kommer med prisen på $ 7.99 per måned. Den andre er uten reklamefilm, og den koster $ 11.99. Det er en prøveperiode på 1 måned.

For mer informasjon, besøk Hulu nettsted.

Skype

Ved hjelp av Skype kan du ringe lyd- og videosamtaler, og sjansen er stor for at du bruker denne programvaren i årevis på datamaskinen, den bærbare datamaskinen eller Android smarttelefon eller nettbrett. Nå kan du bruke den på smart-tv-en din. Hvis du ikke har Skype-kontoen, kan du gå til Skype offisielle nettsted og opprette en.

TED

Med denne fantastiske appen vil du få tilgang til samtaler fra noen av de mest innflytelsesrike og mest fascinerende menneskene, fra ledere til teknologier. Sørg for å prøve ut denne appen og lære noe nytt og spennende hver dag!

Pandora

Med Pandora får du glede av den beste gratis radiotjenesten. Når du har startet appen, begynner du med navnet på favorittlåten din, artisten eller musikksjangeren, og applikasjonen vil gjøre resten. Opprett en gratis konto og lytt til favorittlåtene dine.

 

Legg Igjen Din Kommentar