Hvordan fikse Google Play Store-feil 24

Hvis du bruker en Android-enhet i ett år eller mer, må du ha installert KitKat 4.4-oppdateringene på telefonen din, siden denne oppdateringen var tilgjengelig for de fleste av den nåværende generasjon Android-enheter. Oppdateringene kom med mange nye funksjoner, og brukerne så en forbedring i ytelsen. Men fortsatt er det noen feil som brukere har stått overfor. Feil 24 i Google Play Store er en av dem. Denne feilen oppstår hovedsakelig når brukere prøver å oppdatere eller installere noen apper i Google Play. Hvis du har møtt Google Play Store-feil 24, har du kanskje lagt merke til at denne feilen påvirker appene som er installert i ART (android RunTime).

Blant mange apper er WhatsApp en slik app som er berørt av denne feilen 24. Imidlertid skal jeg i dette innlegget diskutere metodene for å fikse denne Google Play Store-feilen 24. Følg dem og bli kvitt denne feilen.

Se også om hvordan du løser Google Play Store Feil rpc

Hvordan fikse Google Play Store-feil 24

Trinn for å fikse Google Play Store-feil 24

Metode 1 : Denne metoden vil fikse feilen helt sikkert, men den trenger rot

> Først må du installere en filbehandling, som Root Manager.

> Bla til intern lagring android / data / com.whatsapp

> Så mappen com.whatsapp må slettes.

> Installer nå WhatsApp fra Google Play-butikken.

Metode 2 : Slett søppelfilene via Cleanmaster

> Installer Claenmaster på din Android-enhet.

> Avinstaller WhatsApp-applikasjonen.

> Start Claenmaster, søk søppelfilene og rengjør dem ganske enkelt. Hvis viktige filer blir oppdaget av Claenmaster, må du fjerne merket for dem før du sletter.

Metode 3

Hvis de to første metodene ikke klarer å løse feilen 24 i Google Play Store, må du utføre en fabrikkinnstilling. Men før det tar du sikkerhetskopi av viktige data og apper på Android-enheten din.