Beste eventyrspill for iPhone og iPad i 2020: Tid for litt vill action

Som noen som liker å drepe fritid med spennende spill, har jeg et ganske mykt hjørne for eventyrspill. Jeg liker å passe på de som tilbyr litt mystikk og puslespill. Det betyr ikke at spillene som er fulle av action er utenfor radaren min. Etter å ha prøvd flere alternativer, har jeg avrundet de beste iPhone- og iPad-eventyrspillene, som du ønsker å ta et slag!

Med tanke på forskjellige smaker og preferanser, har jeg valgt en rekke eventyrspill for iDevice. Så uansett om du er glad i å skremme tomter eller liker å spille actionfylte spill eller foretrekker de som krever at du tenker taktisk, kan listen hjelpe deg med å finne en perfekt lanseringsplate for de uendelige timene med moro!

Topp iPhone og iPad eventyrspill i 2019

#1. Harry Potter: Hogwarts Mystery

Ikke for ingenting “Harry Potter: Hogwarts Mystery” er rangert som det største eventyrspillet for iPhone og iPad. Det har nesten alt du vil ha i et klassisk spill.

Når du snakker om historien, har du blitt valgt til å delta på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, hvor du må lære magiske ferdigheter som å brygge potions og casting spell. Du må utforske Hogwarts slott og undersøke gamle mysterier.

Du har en flott mulighet til å mestre triksene i handelen ved hjelp av flotte professorer som Dumbledore og Snape. Vie deg selv for å låse opp nye karakterer og til og med staver for å ligge foran andre. Dessuten kan du også tilpasse avataren din til å se fremragende ut!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. tempel løp 2

Temple Run 2, som er fortjent rangert som nummer 5 i eventyrkategori, må være det viktigste alternativet hvis du alle er rustet til å gå på en uendelig løpe- og hoppspire! Under maratonløpet må du unngå flere hinder som klipper, zip-linjer og gruver.

Nye hindringer legges fra tid til annen for å sikre at du alltid har en annen utfordring å gå imot. Gå forbi alt som prøver å blokkere veien for å samle mange power-ups og spesielle prestasjoner. Det er ikke alt; Du kan også få tilleggsfunksjoner som Usain Bolt, posen med perler gjennom kjøpet i appen for å aldri la joyriden gå av.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Perles fare

Skal ha en gripende historie med kjærlighet, romantikk og rikelig med eventyr Pearl Peril er en fryd å spille. Reis verden rundt, bli forelsket i en bedårende person og press deg selv hardere til å knekke gåter.

Med 90 kapitler og over 500 gåter til disposisjon, har du mye å utforske. Du kan invitere vennene dine til å konkurrere med deg. Og ja, vinn mange poeng for å være den mest dominerende detektiven og styre topplisten! Dette spillet er kun kompatibelt med iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Oddmar

Se for deg en situasjon hvor du er blitt avskåret fra landsbyen din og blitt alene om å kjempe for oppstandelse. Oddmar må sette sin beste fot frem for å få tilbake sin tapte aktelse. En dag får han sjansen til å bevise seg selv, men til en viss pris.

Spillet tilbyr 24 nivåer av fysikkbaserte puslespill som kan sette din viten på en streng prøve. Gjennom reisen din vil du møte nye venner og fiender. Når du passerer gjennom magiske skoger, snødekte fjell og forræderske miner, må du være på vakt, ellers vil ditt nederlag være rett rundt hjørnet!

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. OXENFREE

Elsker du å se skrekkfilmer? Du vil virkelig ta en tur på OXENFREE. Det er en overnaturlig thriller som kretser rundt en vennegjeng som ubevisst åpner den spøkelsesaktige porten og derved får en enorm fare. Kan de redde livet?

Du har mange mysterier å løse. En annen ting som jeg synes er merkelig i dette spillet, er at det lar deg bestemme alle aspekter av historien. Videre er det et fint samtalesystem som påvirker historien og forholdene dine i henhold til beslutningen du tar.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Kongens vei

Etter å ha vært redaktørens valg i så mange som 26 land, er KingsRoad klar til å glede deg til kjernen. Det er rett på pengene når det gjelder å gi den ønskede friheten til å utstille din tapperhet.

Du kan slå deg sammen med vennene dine og andre spillere fra hele verden og gå inn i en sanntids multispelermodus for å vise frem heroikkene dine. Omfavne avataren til bueskytter, trollmann eller ridder for å desimere fiendene dine.

Få mest mulig ut av robuste gir og fantastiske ferdigheter for å styrke deg selv slik at du holder deg foran i kampen. Spillet tilbyr mange tilpasningsalternativer. Dermed har du mer frihet til å bringe litt personalisering inn i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Altos eventyr

Altos eventyr er veldig spennende å spille. Du vil ha en spennende tid med snowboard med Alto og vennene hans. Utforsk de fascinerende alpine åsene, landsbyene, de gamle skogene og ruinene.

Med den dynamiske lys- og væreffektene som tordenvær, snøstormer, tåke, regnbuer og stjerneskudd, er snowboardingen din utrolig morsom. Det er 180 rikt håndlagde mål å møte. Ettersom hver og en av dem er fylt med forskjellige utfordringer, vil du ha det veldig travelt.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 8. Ødelagt alder

Broken Age er en fantastisk kombinasjon av eventyr og puslespill. Hvis du har en smak for å løse gåter, vil du finne denne rette på pengene til fritiden. Historien handler om to tenåringer – Vella Tartine og Shay Volta. De er i forskjellige verdener, men i identisk rare situasjoner.

Det som jeg har funnet søtt i dette spillet, er at spillerne enkelt kan bytte mellom historiene sine. Dessuten kan de ha ønsket kontroll over livet og hvordan de ønsker å takle uventede situasjoner.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. Batman: The Enemy Within

Hvis du beundrer superheltespill, vil du gjerne spille Batman. Riddleren har kommet tilbake for å desimere Gotham City. Du må ikke bare spille rollen som en frelser, men også løse hans grusomme oppgaver.

Historien er full av bedrag, og du må være på ditt aller beste for å se gjennom dem. Den inkluderer episode 1 av en 5-delers serie fra det prisbelønte studioet Telltale Games. I tillegg må du bruke 14, 99 dollar for å få alle de gjenværende episodene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Thimbleweed Park

En flott blanding av puslespill og eventyr, Thimbleweed Park kan gi mye moro i spillet ditt. I dette spillet kan du velge å spille som fem karakterer for å avdekke mysteriet i en by der alt er i den forferdelige tilstanden.

Den har to moduser - uformell og hard, som du kan velge avhengig av ferdighetsnivået ditt. Du vil ha en utfordrende tid på å løse den fryktelige gåten til det hjemsøkte hotellet, død kropp som ligger under broen og flere andre ting som vil være i en mystisk tilstand. Kan du gå til roten til problemet og oppdage hvorfor det skjedde? Hvis du noen gang blir sittende fast, kan du ta hjelp av hint for å komme over streken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Darkestville Castle

Leve gjennom eventyret til Cid når han reiser gjennom forskjellige mørkerom. Bekjemp ondskapen og opplev skrekken gjennom hele reisen. Spillet og historien er vanedannende med forskjellige puslespill, sære bilder og lydeffekter. Det er totalt 38 spillsenterprestasjoner du kan vinne på din spillreise.

Utenom det har spillet full engelsk dubbing og litt klassisk humor underveis. Gitt funksjonene og hyppige oppdateringer fra utvikleren, er spillet ikke gratis å laste ned. Du må betale på forhånd for å oppleve dette spillet.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 12. Grim Fandango Remastered

Denne er et av mine favoritt eventyrspill hele tiden. Det jeg liker med “Grim Fandango Remastered” er det spennende konseptet som holder deg hekket i timevis.

Gå inn i rollen som Manny Calavera, reisebyrå ved Department of Death som selger lukrative pakker til sjeler. Men plutselig befinner han seg i trøbbel på grunn av en konspirasjon.

Den dynamiske belysningen og hi-res karakterteksturer tilfører en fjær i hetten. På toppen av alt er det kompatibelt med flere språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, spansk, etc.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Antar du har valgt et fantastisk alternativ for din spilletid. Hvilken er det, og hva er funksjonene som har appellert til deg? Del tilbakemeldingene og favorittspillene dine nedenfor i kommentarene.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste racingspill for iPhone og iPad
  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Best-rollespill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.