5 måter å fikse Pinterest Crashing on IPhone

Hvem liker ikke kreative ideer og løsninger? Heldigvis, med den fantastiske Pinterest-appen, har du sjansen til å oppdage forbløffende kreative ideer, og redde dem. Mange som eier iPhone bruker denne fenomenale appen. Selv om det fungerer feilfritt mesteparten av tiden, som en hvilken som helst annen app på iPhone-en, kan det ha visse feil, for eksempel for å svare ikke. Siden vi vet hvor mye du elsker appen, forberedte vi 5 måter å fikse Pinterest på iPhone . Følg de gitte løsningene, så fungerer det som en sjarm igjen.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 6 Instagram-problemer på

5 måter å fikse Pinterest på iPhone

Kilde: agirlobsessedblog.com

Løsning nr.1: Start Pinterest på nytt.

Det første du bør prøve er å lukke Pinterest, og slå den på igjen. Å tvinge appen til å lukke er ikke noe du bør gjøre hver dag, men hvis appen ikke svarer, kan du gi den en sjanse. For å gjøre dette, trykk raskt på hjemmeknappen, to ganger. Du vil se hvilke apper du har brukt nylig, finne Pinterest og sveip opp for å lukke den.

Løsning nr. 2: Start enheten på nytt.

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og når du ser glidebryteren, dra den og slå av iPhone-en helt. Trykk og hold inne de samme knappene igjen, og slå på telefonen.

Løsning nr. 3: Se etter Pinterest-oppdateringen.

Apputviklere gir ofte oppdateringene, og det er det samme med Pinterest. Besøk App Store og sjekk om appen er oppdatert.

Løsning nr. 4: Installer Pinterest på nytt.

En annen ting du kanskje vil prøve er å slette Pinterest fra din iPhone og installere den igjen. Å gjøre dette er enkelt. Finn Pinterest-ikonet på startskjermen, trykk og hold den nede, så ser du en X. Klikk på den for å slette appen. Når den er slettet, gå til App Store, last ned og installer den igjen.

Løsning nr. 5: iOS-oppdatering.

Kanskje ligger problemet med app i at du ikke har den nyeste versjonen av iOS. Du kan oppdatere det trådløst. Koble enheten din til en strømkilde, og klikk deretter på Innstillinger, trykk på Generelt og trykk på Programvareoppdatering. Før du gjør dette, tar du sikkerhetskopi av dataene dine til iTunes eller iCloud.

Nesten alle brukere finner disse 5 måtene å fikse Pinterest på iPhone nyttige. Alle løsningene som er gitt er enkle, og favorittappen din fungerer uten feil.