De beste funksjonene i Google Pixel 2

Etter forgjengeren Pixel ga Google ut det nyeste flaggskipet Pixel 2 i oktober. Pixel 2 er også en av de første enhetene som har Android Oreo som operativsystem. Pixel 2 er en ren Android-telefon fordi den vil være den første som mottar alle oppdateringene fra Android. Telefonen har gode funksjoner og blir mottatt godt blant brukerne. Hvis du har tenkt å vite mer om smarttelefonen og vurdere å kjøpe den, er her en liste over noen av de beste funksjonene i Google Pixel 2.

Les også - Vanlige Google Pixel-problemer og hvordan du fikser dem

Liste over de beste funksjonene i Google Pixel 2

Kamera

Pixel 2 har et bakkamera på 12, 2 megapiksler og et frontkamera på 8 megapiksler for selfiene. Ved å bruke maskinlæring av kameraet på smarttelefonen skaper du Portrettmodus med bare et objektiv. Modusen fungerer både på baksiden og på frontkameraet. Støtte for bevegelsesfoto er også inkludert i telefonen. DxOMark har scoret Pixel 2-kameraet en 98. Du får skarpere bilder i lite lys omgivelser med det.

Google-assistent

Det ville ikke være en telefon bedre enn Googles som ville fungere med Google Assistant så feilfritt. Google Assistant er en av de beste funksjonene som er integrert i Pixel 2. Du trenger bare å bruke våkne ordet “Ok Google” og ha den virtuelle assistenten til tjeneste med en gang.

Active Edge

Dette kalles Squeezable Sides, og kan brukes til å utføre forskjellige oppgaver. Du kan aktivere Google Assistant med en mild klemme til telefonen. Du kan også slå av anrop ved å bruke denne funksjonen - alt du trenger å gjøre er å klemme ut. Du må aktivere dette anlegget fra Innstillinger> Apper og varsler> Standardapper> Assist & stemmetilførsel> Active Edge.

Utvidet virkelighet

Augmented Reality brukes allerede av flere selskaper til å jobbe kunstnerisk for å forbedre brukeropplevelsen. Dette er en av de kuleste funksjonene i Google Pixel 2. Du kan bruke AR-bilder og legge over virtuelle programmer over den faktiske verden for sosiale meldinger og spill.

Google Lens

Google Lens er en spennende funksjon, og når du fokuserer smarttelefonens kamera på landemerker, bilder, tekst eller nummer, leter Google Lens opp for deg og viser detaljene på telefonen.

Selv om det er flere andre viktige funksjoner i Pixel 2, er det noen av de mest interessante.

Les også - 5 første ting å gjøre med den nye Google Pixel-telefonen

 

Legg Igjen Din Kommentar