5 vanlige problemer med Galaxy S6 og måter å fikse dem på

Foreløpig er Galaxy S6 en av de beste smarttelefonene i markedet som er fullpakket med en rekke avanserte funksjoner og kjører på Android 5.0-lollipop, men noen brukere som allerede har kjøpt denne telefonen har stått overfor de vanlige problemene som andre smarttelefoner.

Samsung og leverandørpartnerne har lansert noen oppdateringer for feilretting for å løse noen av problemene, men de vil ikke løse dem alle.

Så her har vi listet ned 5 vanlige problemer med Galaxy S6 og trinnene for å fikse dem. I vårt andre innlegg vil du finne 5 uvanlige problemer med Galaxy S6 og løsningene deres.

Hvis du har stått overfor batteriproblemer med Galaxy S6, besøk her for å få løsningene.

Se også - Slik løser du problemet med Galaxy S6-batteriet

WiFi-problemer og løsninger

Dårlig wifi-tilkobling er et av de vanligste problemene med Galaxy S6 som brukere allerede begynte å møte. Forbindelse som dropper brått og treg Wifi er de mest mottatte klagene fra Galaxy S6-eiere på forumet. Heldigvis er det noen måter å løse dette problemet på.

Trinn 1: Start telefonen på nytt ved å trykke og holde på av / på-tasten. Hull nøkkelen igjen for å slå på telefonen. Det er en veldig enkel prosess, men noen ganger fikser du Wifi-problemet.

Trinn 2: Hvis det første trinnet ikke fungerer, start deretter ruteren på nytt hvis det ikke er gjort på noen få dager. Koble fra ruteren, vent i 30 sekunder og sett den på igjen. Du kan gjøre det samme for modem også. Du kan også oppdatere ruteren firmware, men hvis den heller ikke fungerer, følg deretter neste trinn.

Trinn 3: Nå er det på tide å be enheten om å glemme Wifi-nettverket. Gå til Innstillinger> Tilkoblinger. Velg Wifi der, trykk på ønsket nettverk, og deretter må du glemme alternativet. Nå kobler du til Wifi-nettverket igjen.

Trinn 4: Hvis det tredje trinnet ikke fungerer, gå til Wifi, trykk på More som ligger øverst til høyre og velg deretter Avansert. Forsikre deg om at alternativet Tillat alltid skanning er på. Sjekk også og hold ut at Keep Wifi On under Sleep er satt til Alltid.

Bluetooth-problemer og løsninger

Bluetooth-problemet er et annet vanlig problem som Galaxy S6-brukere møter.

Trinn 1: De Galaxy S6-brukerne som står overfor Bluetooth-problem, slår først Bluetooth av og på. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Tilkobling> Bluetooth. Der slår du av og deretter på Bluetooth etter noen sekunder. Hvis det ikke fungerer, så glem forbindelsen. For det, gå til Bluetooth fra Innstillinger, trykk på tilkoblingen, og deretter må du velge Glem. Nå koble til igjen.

Trinn 2: Hvis du prøver Bluetooth-tilkoblingen i bilen, må du konsultere bilens håndbok for å tilbakestille bilens Bluetooth. Prosessen er forskjellig for alle modeller. Etter at bilens Bluetooth-tilkobling er tilbakestilt og Galaxy S6 Bluetooth-tilkoblingen er glemt, må du koble til igjen for å sjekke om den fungerer.

Trinn 3: Start Galaxy S6 i sikkermodus hvis ingen av trinnene ovenfor fungerer. Den lar deg sjekke om noen tredjeparts-app er den skyldige. Følg trinnene for å starte opp telefonen i sikkermodus:

> Slå av Galaxy S6. Trykk og hold deretter Volum ned-tasten og av / på-knappen.

> La av / på-knappen når telefonen har startet opp, men ikke la volum ned-tasten.

> En tekst 'Sikkermodus' vises til deg nederst i venstre hjørne når telefonen gikk inn i sikkermodus.

Galaxy S6 GPS problemer og løsninger

Noen brukere av Galaxy S6 har rapportert om GPS-problemet. Her er noen fikser du kan prøve før du søker hjelp fra servicesenter eller tekniker.

Trinn 1: Når du har GPS-problem med Galaxy S6, er det første du bør gjøre å gå til Innstillinger> Personlig-fanen> Personvern og sikkerhet> Plassering> Plasseringsmetode. Prøv nå å bruke GPS, mobilnett og Wifi og prøv å spore plasseringen din. Hvis det ikke er nøyaktig, bruk mobilnettverk og Wifi og prøv. Hvis det heller ikke er nøyaktig, kan du prøve å bruke GPS. Slå plasseringen på, deretter av og deretter for å se om den fungerer.

Trinn 2: Hvis trinnet ovenfor ikke løser problemet, kan du starte Galaxy S6 i sikkermodus for å se om noen tredjepartsapper forårsaker problemet.

Galaxy S6 skjermrotasjonsproblemer og løsninger

En rekke Galaxy S6-brukere har rapportert om skjermrotasjonsproblemet. Det er et veldig irriterende problem, og Samsung erkjente dette problemet.

Hvis du ikke ønsker å løse problemet selv, kan du kontakte Samsung. Samsung erklærte at de er klar over dette problemet som berører et veldig lite antall brukere. De sa også at de som har stått overfor dette problemet ringer 1-800-SAMSUNG for å få hjelp.

De som vil løse det selv, prøver å tilbakestille telefonen. Hvis det ikke fungerer, utfør en tilbakestilling fra fabrikken.

App-problemer og dens løsninger

Trinn 1: Galaxy S6-brukere som har problemer med apper, kan prøve noen få trinn. Først av alt, oppdater den problematiske appen. En sjanse er det for at utvikleren rullet ut en bug fix som kan løse problemet.

Trinn 2: Installer appen som gir problem. Det kan løse problemet.

Trinn 3: Hvis problemet fortsatt fortsetter, ta kontakt med utvikleren av appen og fortell dem om problemet. De kan deretter identifisere problemet og fikse det gjennom en oppdatering.

Se for mer hjelp