Topp beste bærbare datamaskiner i 2020 for personlig bruk

Forvirret om å få en av de beste bærbare datamaskiner til personlig bruk? Føler du deg overveldet med alle alternativene på markedet? I dagens verden med mange valg, kan til og med en enkel ting som å handle en bærbar datamaskin være veldig skremmende. Teknologien beveger seg i rasende hastigheter, og nesten alle prøver å ta tak i den. Vi har kommet veldig langt fra der vi var for bare noen år siden. I dag er det veldig mulig å få en ekstremt godt fungerende bærbar PC til rimelige priser. Det samme kunne ikke blitt sagt for 2 eller 3 år siden.

Leter du etter den beste bærbare datamaskinen til personlig bruk? Det er hundrevis av bærbare datamaskiner som oversvømmer markedet, fra modeller til en overkommelig pris til mer sofistikerte og dyre. Det kan forvirre deg når du velger ut den beste. Hvordan finne den beste bærbare datamaskinen? Først tenker du på dine behov, så kan du begynne å klassifisere bærbare datamaskiner etter dine behov før du velger den beste. For eksempel, hvis du er en gamer, som mest bruker den bærbare datamaskinen til å spille spill, kan du søke på bærbare datamaskiner med den utmerkede GPU-en for å behandle grafikk, minimum 4 GB RAM, og selvfølgelig en flott prosessor. Hvis du er en forretningsperson, kan du fokusere på bærbare datamaskiner med tilkoblingsporter og fingeravtrykssensor for sikkerhet, i tillegg til en flott prosessor også. Hva om du bare leter etter en bærbar PC til personlig bruk? Hva er den beste bærbare datamaskinen til personlig bruk? Vanligvis bruker du bare denne bærbare datamaskinen til å bla gjennom, sjekke e-post, sosialisere, spille lette spill og lette produktivitetsoppgaver. Så, du trenger ikke egentlig en stor størrelse på RAM eller den utmerkede GPU-en.

Hvis du synes du er alvorlig forvirret om hvilken bærbar PC du skal kjøpe, må du ikke bekymre deg, fordi vi har satt sammen en flott liste over de beste bærbare datamaskiner som er tilgjengelig i markedet for personlig bruk. Med så mange tilgjengelige alternativer, er det nødvendig å fordele kravene dine, slik at du kan kjøpe det produktet som best passer dine personlige behov. Noen mennesker ser etter bærbare datamaskiner som kan spille de nyeste spillene, mens andre bare trenger en for å se favorittfilmene og TV-programmene sine. Noen krever en blanding av de to, men er ikke interessert i å kjøpe en dyr bærbar PC.

Mange mennesker kjøper bærbare datamaskiner basert på hype og markedsføring, uten å gjøre nødvendig forskning, bare for å finne ut at de kastet bort sine hardt opptjente penger på underordnede produkter. For å få mest mulig ut av et produkt, må du gjøre nødvendig research og gå litt i dybden på funksjonene, fordelene, ulempene osv. Når du får alle fakta, kan du deretter ta en informert beslutning basert på personlige preferanser og få riktig bærbar PC.

Nedenfor har vi samlet en liste over allsidige, rimelige, billige og allsidige high-end maskiner, slik at du kan finne den bærbare datamaskinen perfekt for dine behov. Hva venter du på? Gå nedover og sjekk ut de fantastiske alternativene vi har for deg.

Se også: Topp 4 lavbudsjett-bærbare datamaskiner fra og med 2019

Liste over de beste bærbare datamaskinene til personlig bruk

Den beste bærbare PC-en

MSI GS65 Stealth

Hvis du er en hardcore-spiller eller en tilfeldig spiller som ønsker å komme mer inn på spill, er MSI GS65 Stealth utvilsomt den beste bærbare gaming-bærbare datamaskinen i dag. Denne bærbare PCen har en Intel Core i7, 8 GB NVidia GeForce GTX 1070 grafikkort, 16 GB RAM, 512 GB M.2 SSD og en fantastisk 15, 6 tommers 144 Hz skjerm. Denne bærbare datamaskinen er et fullstendig dyr.

Når det gjelder pakking av fantastiske ytelser til en rimelig pris, er det ingen andre bærbare datamaskiner som kan slå MSI GS65 Stealth i dagens marked. Det som gjør dette mulig er kombinasjonen av Intel Core i7-prosessoren og NVidia Max Q GTX 1070-brikkesettet. Når du sammenligner dette dyret med andre konkurrenter i samme pris, knuser MSI Stealth dem som fluer, før de smaker til dem. Du kan enkelt spille de nyeste spillene i høykvalitetsinnstillinger og kjøre dem som en varm kniv på smør. Fra skytespill, RPG-er, MMORPG-er og single player action-eventyrtitler, kan du spille dem alle med letthet.

Designet ser elegant og aggressivt ut og de små gull aksentene på lokket gjør denne bærbare PCen fantastisk. Med en vekt på omtrent 4, 14 kg kan du enkelt bære denne babyen rundt og spille spillene dine hvor du vil. Du får også et imponerende SteelSeries RGB bakgrunnsbelyst tastatur med flott grep og perfekt tilbakemelding. Lysene under tastene endres faktisk basert på gameplayet, på grunn av SteelSeries GameSense-teknologien. Denne funksjonen vil imidlertid bare fungere med støttede spill. Likevel er det ganske kult å se.

Når det gjelder batteriets levetid, får du anstendige 6-8 timer på en enkelt full lading, avhengig av intensiteten på oppgavene den påtar seg. Dette ser kanskje ikke ut som et stort antall, men det er faktisk bedre enn nesten 90 prosent av konkurrentene, med tanke på ytelsesegenskapene den har. Alt i alt er MSI GS65 Stealth et tynt, elegant og kraftig spilldyr som du kan få for en god pris.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Fantastisk 144 Hz bred visning
 • Stupendous performance
 • Effektiv termisk styring
 • Flott design

Se det på Amazon

Den bærbare datamaskinen med god verdi for personlig bruk

Huawei Matebook X Pro

Hvis du er en som ønsker å kjøpe en bærbar datamaskin med stor verdi som er allsidig og rimelig, er Huawei Matebook X Pro det perfekte valget for deg. Denne tittelen hadde tidligere tilhørt Dell XPS 13, men Matebook X Pro overrasket alle og tok den fra den tidligere mester. Den kommer med en åttende Gen Intel Core i5 / i7-prosessor, Intel UHD Graphics 620, NVidia GeForce MX150 (bare med i7-konfigurasjonen), 8 GB / 16 GB RAM, 256/512 GB SSD og en 13, 9-tommers skjerm.

Den første reaksjonen du får etter å ha sett denne bærbare datamaskinen vil være absolutt kjærlighet. Det ser helt fantastisk ut, med en førsteklasses luft. Uni-body design av aluminium har diamantslipte kanter og en utmerket kvalitet. Det ser elegant ut som helvete, men luksuriøst også. Videre veier den bare en snau 2.93 kilo, noe som gjør den til en av de tynneste bærbare datamaskinene som finnes i markedet i dag. Den har også en av de største styreflatene du noen gang vil se på en bærbar PC i denne størrelsen.

Matebook X Pro har to toppvendte stereohøyttalere (Dolby Atmos støttet), noe som gir deg en fantastisk lydopplevelse. Dette kombinert med skjermen som gir flotte livlige farger og skarpe bilder; du er inne på en godbit når det gjelder å se på film og annet innhold. Displayet kan ha et merkelig sideforhold på 3: 2, noe som gir deg sorte bjelker øverst og nederst mens du ser på film, men det vokser raskt på deg.

Ytelsesmessig skuffer ikke Huawei Matebook pro. Den kan blåse gjennom alle viktige oppgaver du kaster på den på grunn av Intel Core i5 / i7-prosessoren og NVidia MX 150-brikkesettet. Det har sine begrensninger, men for den gjennomsnittlige brukeren er det mer enn nok å gjøre stort sett alt han / hun ønsker.

Hvis alle ovennevnte punkter ikke er positive nok, er batteriet på denne bærbare datamaskinen skandaløst bra. Det kan enkelt slå de øverste 13-tommers bærbare datamaskinene i markedet i noen timer. Kombiner dette med alle de andre flotte funksjonene den har og en rimelig pris, og du får den bærbare datamaskinen i markedet i dag til personlig bruk.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Fantastisk design
 • Blendende skjerm
 • Sindrende batterilevetid
 • Allround ytelse

Se det på Amazon

Den beste konvertible bærbare datamaskinen til personlig bruk

Asus ZenBook Flip S UX370

Asus ZenBook Flip S UX370 er en veldig spesiell bærbar PC. Den leveres med en Intel Core i7-8550U-prosessor, Intel UHD Graphics 620, 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD og en 13, 3 tommers HD berøringsskjerm. Den bærbare datamaskinen 2 i 1 kan få deg til å tro at den bare er en gimmick, men gjør ingen feil; det har sine bruksområder. Det er flott å ha mens du holder presentasjoner eller bare slapper av og ser på gode filmer. Den bærbare datamaskinen har et hengsel som lar deg rotere skjermen til nettbrettmodus. Så du kan endre formen på den bærbare datamaskinen avhengig av dine preferanser.

Designmessig gjør Royal Blue-finishen med den tynne, elegante kroppen den til et vakkert apparat å holde og bruke. Den veier cirka 2, 42 pund, noe som gjør det veldig lett å ha med seg. Det hevdes å være den tynneste konvertible bærbare datamaskinen i markedet i dag på 0, 43 inches. Selv om den tynne kroppen har sine fordeler, har den også sine ulemper. For å gjøre den bærbare datamaskinen så tynn, måtte produsenten gå på akkord med antall porter og andre knapper, så alt du får er et USB 3.1 Type-C-spor, en fingeravtrykssensor og en volumvippe. Berøringsflaten på kroppen fjerner stort sett behovet for en mus.

Med 1, 8 GHz Intel Core i7-prosessoren kan du enkelt utføre oppgaver, men husk at denne bærbare datamaskinen ikke er bygd for tunge oppgaver med svært høy ytelse. Enheten varmes opp noen ganger, men viften gjør en god jobb med å holde kjølige ting. SSD-stasjonen sammen med 16 GB RAM gjør filkopiering og programvareinstallasjoner til en lek.

Det som gjør denne konvertible bærbare PCen så unik, er at den gir mest mulig verdi når det gjelder skjerm og ytelse for en 2 i 1 bærbar PC. Det er allsidig nok til å brukes til både personlig og profesjonelt arbeid. Hvis du vil ha en bærbar datamaskin som enkelt kan forvandles til et nettbrett med gode mobile og funksjonelle kvaliteter, er Asus ZenBook Flip S UX370 et godt valg for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Veldig tynn og lett å bære
 • Stor berøringsskjerm
 • God ytelse
 • Kan transformeres til et nettbrett

Se det på Amazon

En av de kraftigste konvertible bærbare datamaskiner i verden

Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2 er kanskje den kraftigste konvertible bærbare datamaskinen i markedet i dag med en 4, 2 GHz Intel Core i5-7300U / Intel Core i7-8650U prosessor, NVidia GeForce GTX 1050 med 2 GB DDR5 VRAM, 8 GB / 16 GB RAM, 256 GB / 1 TB SSD og en 13, 5-tommers berøringsskjerm. Denne bærbare datamaskinen er perfekt for deg som er på farten, fordi den har muligheten til ikke bare å utføre intensive oppgaver mens du er på farten, men også forvandle til et kompakt nettbrett når du vil. Du får også en større 15-tommers versjon, men tror ikke et øyeblikk at den mindre er noe mindre kraftig.

Intel Core 4, 2 GHz-prosessoren sammen med GeForce GTX 1050 kan pakke en trøkk når det gjelder løpeoppgaver. Dette produktet kombinerer effektivt en bærbar datamaskin, et nettbrett og et bærbart studio til en fantastisk enhet, slik at du kan ha utrolig allsidighet og sinnssyk mobilitet. Du kan få Surface Dial og Pen til å lage noen fantastiske kunst uansett hvor du er. Du trenger ikke lenger et voluminøst skrivebord for å slippe kreativiteten løs. Den er i stand til å gi ytelse på skrivebordet, i et meget kompakt og bærbart format.

Microsoft Surface Book 2 er en slankere versjon av sin større bror (15 tommer) til 3, 62 pund og kombinerer effektiv flott funksjonalitet og fantastisk estetikk for enhver smak. I nettbrettformen gir det enkelt en av de beste brukeropplevelsene du kan ha på konvertible bærbare datamaskiner. Det er imidlertid viktig å merke seg at når du kobler fra den bærbare datamaskinen for å gjøre det til et nettbrett, vil du miste den grafiske muligheten, så vel som standard batterilevetid. Enheten advarer deg praktisk om å lagre filene dine når du kobler dem fra. Du får også en flott skjerm med fantastisk grafikk og en oppløsning på 3000 × 2000. Du får dype svarte og livlige farger på grunn av 1600: 1 kontrastforhold.

Microsoft hevder at Surface Book 2 kan ha en batterilevetid på opptil 17 timer med videoavspilling. Under generelle omstendigheter kan det imidlertid hende du ikke får hele 17 timer. Ikke desto mindre er batteriets levetid ekstremt imponerende for en konvertibel bærbar PC. Alt i alt er dette produktet en av de kraftigste 2 av 1 bærbare datamaskiner i markedet i dag. Hvis du er en som liker å bære den bærbare datamaskinen sin, se på filmer og liker å jobbe hjemmefra på kreative bestrebelser som å tegne og tegne, vil Surface Book 2 ikke skuffe deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • God batterilevetid
 • Veldig mektig
 • Viftefri design
 • Kan transformeres til et nettbrett

Se det på Amazon

Den beste prisgunstige bærbare datamaskinen til personlig bruk

Acer Swift 3

Acer Swift 3 er en fenomenal bærbar PC, spesielt på sitt prispunkt. Det er veldig sjelden at du finner et så godt produkt til en så lav pris, men vi er heldige. Acer Swift 3 kommer med en åttende Gen Intel Core i5-8250U-prosessor, Intel UHD Graphics 620, 4 GB / 8 GB RAM, 128 GB / 256 GB SSD-lagring og en 14-tommers skjerm med 1920 × 1080 oppløsning. Denne bærbare datamaskinen er overraskende en budsjettenhet som nesten tilsvarer MacBook Pro, noe som er overraskende, med tanke på at det er nesten halvparten av prisen for sistnevnte.

Ser lurt ut at det kanskje ikke har den beste designen, men denne bærbare datamaskinen handler ikke om design, men mer om verdi og funksjonalitet. Faktisk er den alvorligste ulempen med denne bærbare datamaskinen at utseendet kan forhindre at folk legger merke til hvor flott den faktisk er. Styreflaten er stor og lar deg fritt bevege deg over overflaten. Å kontrollere markøren på denne bærbare datamaskinen er en stor opplevelse i motsetning til så mange andre bærbare datamaskiner i markedet i dag. Men hvor denne bærbare datamaskinen virkelig skinner er i ytelsen og batterilevetiden.

Når du ser på hvordan den fungerer, vil du bli sjokkert over å se at den slår mange bærbare datamaskiner som kommer til det dobbelte av prisen. Denne bærbare datamaskinen er på ingen måte en spillmaskin, men du vil ha det bra å spille spill i middels innstillinger. Så hvis du leter etter en rimelig bærbar datamaskin for å utføre lette spill- og mediebaserte oppgaver, er denne enkelt et av de beste alternativene du har.

Når det gjelder batterilevetid, vil du enkelt få opptil 8 timer og mer mens du spiller medieinnhold som filmer, streaming show osv. Når du ser på prisen du får denne bærbare PCen for, er tiden du får episk, spesielt siden de fleste andre bærbare datamaskiner som koster dobbelt eller tredoblet prisen har svakere batterilevetid. Acer Swift 3 er en bærbar PC som har muligheten til å slå andre produkter som koster hundrevis av dollar mer enn den. Når du ser på mengden verdi du får, er det lett å si at dette sannsynligvis er den beste rimelige bærbare datamaskinen du kan få til personlig bruk.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Stor verdi
 • Stor batterilevetid
 • Kraftig for sin pris
 • Veldig rimelig
 • Flott tastatur og en flytende styreflate

Se det på Amazon

Andre bærbare datamaskiner til personlig bruk som er verdt å kjøpe

Beste billige bærbare datamaskin til personlig bruk

Asus EeeBook X205TA

Med sin vekt under 1 kg, ultra-tynn design på bare 1, 75 cm, 11, 6-tommers skjerm, er denne bærbare PCen perfekt for daglig bruk. Det gir deg opptil 12 timer nettlesing, 11 timer videoavspilling og 13 timer for musikkavspilling. Asus EeeBook X205TA har et førsteklasses berøringsdesign med strømlinjeformede kurver, en taktil finish og er tilgjengelig i flere farger. Det er virkelig den beste bærbare datamaskinen til personlig bruk. Du vil få Microsoft Office 365 med et års abonnement sammen med 1 TB online skyplass. Den har en Windows 8.1 med en gratis oppgradering til Windows 10. Den kommer med en Quad-core prosessor, som lar deg gjøre multitasking på denne bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste Apple bærbare datamaskin til personlig bruk

Ny MacBook Air femte generasjon 11-tommers

Hvis du har et høyere budsjett, kan du vurdere denne bærbare Apple-maskinen. Jeg vil ikke snakke mye om prisen fordi den er ganske dyr. Hvis vi sammenligner det med Asus EeeBook, er prisforskjellen enorm. Men det er den laveste prisen MacBook med en god design og rask flash-lagring. I øyeblikket er MacBook Air den mest populære MacBook. Designen er dekket av aluminium og har en 1, 7 cm tynn profil og 1, 08 kg vekt, noe som gjør den tilpasset til personlig mobilbruk. LED-skjermen tar i bruk IPS-teknologien, slik at du får en flott fargemetning fra alle vinkler. MacBook Air drives av 1, 6 GHz Dual-core Intel Core i5, som kan kjøre produktivitetsappene godt. Batteriet kan vare opptil 9 timer for lett surfing ved hjelp av Safari. Selv om den bruker viften, er ikke lyden støyende, og enheten er ikke for varm.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin med budsjett

HP Stream 11, 6-tommers

Vekten er litt tyngre enn Asus EeeBook X205TA, 1, 2 kg med samme skjermstørrelse. HP Stream 11, 6-tommers batteri kan vare opptil 8 timer og 15 minutter. Finnes i 2 farger. Med den tynne, lette, stilige fargen og 8 timers batterilevetid kan denne bærbare datamaskinen følge deg i daglig bruk overalt. Det leveres med et års abonnement på fullversjoner av Microsoft Office 365 Personal og gratis oppgradering til Windows 10 fra Windows 8.1. Jeg kan si at HP Stream 11, 6-tommers er blant de beste budsjett-bærbare datamaskiner for personlig bruk. Det interessante er den innovative vifteløse designen. Med en design som eliminerer viften, vil dette bærbare systemet fungere stille.

Se det på Amazon

Beste kompakte bærbare datamaskin

Acer Aspire R11

Acer Aspire R11 er en kompakt notisbok for konvertibilitet som gir deg fleksibiliteten i å bruke den i alle situasjoner. Med det 360-graders hengslet med dobbelt dreiemoment kan du vende skjermen opp til ryggen og bruke den som et nettbrett. Det er ikke den tynneste og letteste bærbare datamaskinen, men det er nok for din mobilitetstil og daglige personlige bruk med 1, 5 kg vekt, 2, 0 cm tykk og batterilevetid som kan vare i opptil 8 timer. Skjermen er dekket med skadebestandig Corning® Gorilla® Glass, så du trenger ikke å bekymre deg for riper. Det interessante fra Acer Aspire R11 er at den har Zero Air Gap, en skjermteknologi som forbedrer kontrasten og bildeklarheten, selv under sollyset. Den bruker Windows 8.1 som OS og kan oppgraderes til Windows 10 gratis.

Se det på Amazon

Beste 11-tommers bærbar datamaskin til personlig bruk

Dell Inspiron 11

Kanskje du også kan vurdere denne bærbare datamaskinen, som får reddot-prisen 2015. Dell Inspiron 11 er en av de under 600 dollar bærbare datamaskinene med berøringsskjerm. Displayet kan åpnes til 360 grader for å få forskjellige bruksmåter, for eksempel bærbar modus, nettbrettmodus, teltmodus og nettbrettstandsmodus. Disse modusene gir deg forskjellige opplevelser. Konfigurasjonen til denne bærbare datamaskinen er Intel Celeron, Pentium, til Core i3. Du kan velge etter dine behov. Dell Inspiron 11 har brukt LED IPS-teknologien med vid visningsvinkel. Det er dekket av sølv matt farge som ikke får fingeravtrykket ditt til å sette et preg på saken. Den har 1, 4 kg vekt og batterilevetiden kan vare i opptil 11 timer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin og nettbrett

Surface Pro 4

Da Microsoft bestemte seg for å lage sin egen serie nettbrett, var vi ikke sikre på om overgangen fra programvare til maskinvare ville være jevn nok. Men en titt på Surface Pro 4, og du vil vite at Microsoft ikke har latt noen stein være snudd i prosessen med å lage et ut av ligaproduktet som kan stave forbløffelse for enhver bruker.

En 12, 3-tommers skjerm, 2, 4 GHz Intel Core i5-6300U-prosessor, 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring gjør Surface Pro 4 til et kult nettbrett som med hell har hoppet inn på markedet for bærbare datamaskiner, og som nå er en av de beste bærbare datamaskiner til personlig bruk for 2016 Tastaturet og pekepennen er effektive og enkle å gjøre, noe som gjør enheten til en samlet hit blant brukere som leter etter en personlig bærbar PC. Med nok kraft til å holde dem underholdt og la dem få det beste fra begge verdener.

Se det på Amazon

Beste billige bærbare datamaskiner og nettbrett

Asus Chromebook vipp

Chrome OS har blitt ekstremt robust og har muligheten til å gjøre mye mer enn hva det startet med. 10, 1 tommers Asus Chromebook Flip er en helt metall Chromebook som også fungerer som et nettbrett hvis du trenger noe mer bærbart. Rockchip-prosessoren på 1, 8 GHz den rommer, gjør den kraftigere enn andre Chromebook-maskiner, og 2 GB RAM og 16 GB eMMC-lagring gir deg anstendige spesifikasjoner for en bærbar PC som kan utføre gjennomsnittlige oppgaver uten etterslep. Den lange batterilevetiden vil sørge for at den bærbare datamaskinen holder deg underholdt gjennom en bilferie og de responsive berøringskontrollene gjør den veldig enkel å bruke. Den 10, 1-tommers skjermen betyr at du har et mindre tastatur og styreflate. Noen kan synes at dette er bra, men andre liker kanskje ikke den lille størrelsen på den bærbare datamaskinen. Husk dette hvis du planlegger å investere i denne bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Beste Samsung bærbare datamaskin til personlig bruk

Samsung ATIV Book 9

Den 15, 6-tommers ATIV Book 9 er en attraktiv aluminiumskledd maskin som gir sine brukere et førsteklasses preg med sin lette design, batteriets levetid hele dagen og 1080p oppløsning. Gitt prisen forventer vi heller ikke noe mindre av det. Hvis dette kommer til å være din eneste datamaskin, vil du like den store størrelsen på skjermen som har en lys og levende skjerm. Den større kroppen gir også rom for et mer romslig tastatur som gjør skriving til en lek.

Hvis du graver etter spesifikasjoner, gjør ATIV Book 9 ganske bra også her. Den fjerde gen Intel Core i5-prosessoren med 8 GB minne og en integrert Intel Graphics 4400 HD sammen med 128 GB SSD setter den på raden med konvensjonelle bærbare datamaskiner som har kraftige spesifikasjoner og kompromissløs ytelse. Selv om SSD kanskje er det eneste som ser ut til å være litt under forventningene våre, lar resten av spesifikasjonene være rom for ingen argumenter.

Se det på Amazon

Beste bærbare PC for Star Wars fans

HP Star Wars spesialutgave Notisbok

Med all Star Wars-hypen som omsluttet verden med den nylige filmen, kan vi se Star Wars-ting overalt, fra kaffekrus til T-skjorter. Hvis det er noe du kan trykke på, kan du se Star Wars lette og mørke krefter der på dem.

Mens mange Star Wars-fans kanskje ikke bekymrer seg om spesifikasjonene, hvis du skal bruke denne bærbare datamaskinen til mer enn bare å vise den frem som noen Star Wars-varer, vil du gjerne vite at det er mer med den bærbare datamaskinen enn bare kreativ design. Du får en Core i5-prosessor med 6 GB RAM og 1 TB mekanisk harddisk. 15, 6-tommers skjerm er lyst og har gode synsvinkler. Totalt sett sikter den bærbare datamaskinen på å glede, spesielt hvis du er en Star Wars-fan.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin fra LG

LG Gram 14

LG Gram 14, som er en 14-tommers bærbar PC med en kraftig Intel Core i7-prosessor, har tatt på seg store konkurrenter med sine enestående trinn og suveren design. Selv om den bærbare datamaskinen kan komme til kort for kraftige forretningsbrukere, er den perfekt for gjennomsnittlig personlig bruk. Den mangler en berøringsskjerm, så det kan være lurt å vurdere denne bærbare datamaskinen hvis du velger å jobbe på en bærbar datamaskin uten berøringsskjerm. Den lette modellen gjør den bra for bærbarhet, og skjermstørrelsen er også perfekt.

Sammen med den enestående Core i7-prosessoren, parrer LG Gram 14 GB RAM og 256 GB SSD. Mens LG fremdeles eksperimenterer med sin bærbare datamaskin, kan det hende du finner noen ujevnheter, men det kan hende at det ikke betyr så mye om du ikke er strømbruker. Det gjør det bra som en datamaskin for personlig bruk. Mens batterilevetiden er mindre enn mange andre bærbare datamaskiner i samme prisklasse, føles LG Gram 14 som en neste gen-maskin.

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Hvis du leter etter en bærbar datamaskin, må du først definere dine primære og sekundære formål. For eksempel, hvis du jobber på heltid og ser etter en bærbar datamaskin som ikke bare kan utføre profesjonelle oppgaver, men også gi deg underholdning, må du lete etter et produkt som er anstendig kraftig og har en flott skjerm. På samme måte kan du bryte ned prioriteringene dine og deretter se etter bærbare datamaskiner som kan oppfylle dem effektivt. I dagens teknologimarked kan du enkelt få mange valg med en rekke unike funksjoner, spesifikasjoner og priser. Alt du trenger å gjøre er å gå online og undersøke de forskjellige produktene der ute, deres generelle anmeldelser og artikler om teknisk gjennomgang for å få en god ide om nytten av dem. Forhåpentligvis har listen over vært til noen hjelp for deg på reisen din for å finne den perfekte bærbare datamaskinen. Kom tilbake for flere artikler om de nyeste tech-produktene og dingsene som er tilgjengelige i markedet i dag.

Vi vet at det kan være tidkrevende å velge en ny bærbar datamaskin. Dette tilbudet er enormt. Derfor har vi laget denne listen over de beste bærbare datamaskinene i 2019 for personlig bruk. Gledelig handling!