Slik bruker du babygråtetektor på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 er fullpakket med noen ganske fantastiske funksjoner. Det tar litt tid å finne ut av dem alle og bestemme hvilke du skal aktivere. Vi må påpeke at den koreanske produsenten ga sitt beste for å gi en best mulig opplevelse for brukerne. Du kan enkelt endre utseendet på enheten din ved å endre bakgrunnsbilde eller tema, og takket være funksjonene denne enheten har, kan du få enda mer enn du noen gang hadde forventet fra denne smarttelefonen. En av funksjonene som kan være svært nyttig for foreldre med hørselsproblemer, er en babygråtetektor. I denne teksten skal vi snakke om denne funksjonen, og vi skal forklare hvordan du bruker babygråtetektor på Samsung Galaxy S5.

Du kan også lese: Slik oppdaterer du programvaren på Samsung Galaxy S5

Slik bruker du babygråtetektor på Samsung Galaxy S5

www.mailinmobile.com

Det er veldig viktig for alle brukere å forstå at denne funksjonen ikke erstatter babymonitoren. Det hjelper foreldrene med hørselsproblemene fordi hver gang enheten oppdager den lille gråter, vil den varsle brukeren gjennom lys og vibrasjoner. Hvis du har en paret Gear-smartwatch, vil signalet også bli sendt til smartwatch.

For å kunne bruke babygråtedetektoren, må du slå den på først, fordi mange funksjoner på Samsung smarttelefoner er deaktivert som standard. Slik gjør du det:

  • Naviger til Innstillinger
  • Trykk på Tilgjengelighet
  • Deretter klikker du på Hørsel og klikker på Baby gråtdetektor
  • For å aktivere den, bare flytt bryteren
  • Advarselsmeldingen vises på skjermen, og sørg for å lese den nøye (den peker på noen viktige ting om denne funksjonen)
  • Når du har lest meldingen, klikker du Bekreft

Du er klar til å bruke babygråtetektoren på din Samsung Galaxy S5.

Hvis du vil deaktivere dette alternativet, følger du de samme trinnene og flytter bryteren ved siden av babygråtedetektor.

Bildekilde: YouTube / Omarr Ghafoor

Du kan også lese: Slik bruker du Air Wake Up på Samsung Galaxy S5