Slik deaktiverer du automatisk oppdatering av Google Chrome i Windows 10

Chrome er en nettleser fra Google med mange fordeler, inkludert hastighet, pålitelighet og muligheten til å installere et stort antall utvidelser. I Google Chrome-nettleser er det, i motsetning til noen andre, en annen nyttig funksjon som lar den automatisk oppdateres med hver nye utgivelse. Alle vet at oppdateringene alltid kan forbedre ytelsen. Dette er måten å fikse feilene som var gyldige under utviklingen av den forrige nettleserversjonen. Men automatisk oppdatering er i prinsippet ikke noe du virkelig trenger for å utføre grunnleggende oppgaver. Det kan også redusere internett. Du kan ganske enkelt slå av dette alternativet. Denne guiden viser deg hvordan du deaktiverer automatisk oppdatering av Google Chrome i Windows 10.

Du kan også lese: Slik deaktiverer du autospillelyder på Google Chrome webside

Slik deaktiverer du automatisk oppdatering av Google Chrome i Windows 10

Hvis du bestemte deg for å slå av denne funksjonen, følg instruksjonene nedenfor.

Så, for å deaktivere automatisk Google Chrome-nettleseroppdatering, klikker du på søkefeltet i Windows 10, skriver «msconfig» og trykker «Enter».

Du kan også bruke en kombinasjon av hurtigtaster Win + R og i det åpnede vinduet skriver du inn et spørsmål «msconfig», og deretter klikker du «Enter».

Gå deretter til fanen "Tjenester", velg "Skjul alle Microsoft Services" -alternativet, og fjern deretter avmerkingen: «Google Update Service (gupdate)» og «Google Update Service (gupdatem)».

For å sjekke reaksjonen på windows-systemet på endringene som ble gjort, klikker du deretter på "Bruk", og klikker deretter "OK" hvis alt er i orden.

Når et vindu vises med kravet om å starte datamaskinen på nytt, velger du "Start på nytt" -knappen.

Etter at alt er fullført, inkludert omstarten, deaktiverer du Google Chrome-oppdateringer. Du kan alltid se etter oppdateringen manuelt.

Bildekilde: www.pichost.me

Du kan også lese: Slik legger du til kontakter fra Gmail, Outlook og mer til Windows 10s adressebok