5 måter å fikse IPhone 5 Problem med Siri

iPhone har mange interessante applikasjoner du kan bruke daglig. En av de mest spennende har definitivt vært Siri, som i utgangspunktet er den personlige assistenten du kan ha på favorittapparatet ditt. Den er designet for å hjelpe deg, og den kan svare på spørsmålene dine, veilede deg, komme med anbefalinger og mange andre interessante ting. Imidlertid har den noen feil, og fra tid til annen kan det hende at den ikke fungerer. Hvis du har opplevd visse problemer med dette programmet, ikke bekymre deg, det er noen ideer du kan bruke for å løse det. I denne artikkelen kan du finne 5 måter å fikse iPhone 5 Problem med Siri.

Må lese: 5 måter å fikse IPhone 5-knappen på Hjem-knappen med IOS 8

Må lese: 5 fordeler og ulemper ved IOS 8.1

5 måter å fikse IPhone 5 Problem med Siri

Kilde: imore.com

Løsning nr. 1: Slå av Siri og Hey Siri, og deretter på igjen

Gå til Innstillinger og velg Generelt. Finn Siri, og slå den av. Vent litt, og slå Siri på igjen.

support.apple.com

Hvis å skifte Siri ikke gjør noen forskjell, gå til Innstillinger> Siri> og slå av Tillat "Hey Siri", og slå den deretter på igjen.

osxdaily.com

Løsning nr. 2: Start telefonen på nytt

Når det gjelder mulige løsninger, er denne den enkleste av alle 5 måtene å fikse iPhone 5 Problem med Siri . Noen ganger, når du bruker enheten uten å starte på nytt en stund, kan det føre til noen problemer, og en av dem er med Siri. Start iPhone 5 på nytt, og sjekk om appen fungerer ordentlig når du har gjort det.

  • Trykk og hold nede Sleep / Wake-knappen
  • Skyv for å slå den av
  • Når enheten er slått av, trykker du og holder nede Sleep / Wake-knappen

www.iphonehacks.com

Løsning nr. 3: Forsikre deg om at Siri hører deg ordentlig

Siri vil ikke fungere som det skal hvis noe blokkerer lyden. Du må snakke tydelig, og du bør sjekke kontakten og mikrofonen. Når det gjelder jackkontakten, skal ingenting være koblet til den. Sjekk om mikrofonen din er blokkert med rusk eller smuss, og rengjør den. På den måten vil Siri høre deg ordentlig, og den vil fungere perfekt.

Løsning nr. 4: Internett-tilkobling

Du må sørge for at internettforbindelsen din er stabil og at alt fungerer som det skal. Hvis du har brukt Wi-Fi, bytter du til mobildata og omvendt. Du kan også slå på flymodus og deretter slå den på igjen. Hvis du fortsatt har problemer med internettforbindelsen din, kan du tilbakestille nettverksinnstillingene. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.

www.transphone.net

Løsning nr. 5: Oppdater iOS-programvaren

Sjekk om du bør oppdatere iOS. Koble enheten din til en strømkilde og til Wi-Fi-nettverket. Gå til Innstillinger, trykk på Generelt og velg Programvareoppdatering. Trykk deretter på Last ned og installer.

www.basictechtricks.com

Her er den fulle guiden: Slik oppdaterer du iOS på iPhone, iPad og iPod Touch

Hva annet?

Noen ganger, alt du trenger er en ren skifer. Sikkerhetskopier alltid dataene dine. Koble iPhone 5 til datamaskinen med kabelen. Velg enheten når du ser iTunes. Gå til Sammendrag-panelet og velg Gjenopprett. Klikk igjen på Gjenopprett for å bekrefte handlingen. IPhone-enheten starter på nytt, og du får en velkomstskjerm. Sett opp enheten din som ny.

 

Legg Igjen Din Kommentar