De beste live bakgrunnsappsene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2020

Jeg liker vakkert designet bakgrunnsbilder. Men de med iøynefallende animasjoner fascinerer meg mest. Hvis du også deler min fascinasjon, vil du utforske vår runde av de beste iPhone X, 8 og iPhone 8 Plus live bakgrunnsapper

Den ene kvaliteten som er vanlig i alle disse bakgrunnsappene, er den store samlingen. Det betyr at du aldri vil gå tom for alternativer. Så la oss ta en titt på dem og velge den rette til din iPhone slik at låseskjermen alltid forblir levende og sparkende!

De beste live bakgrunnsappsene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2019

#1. Live bakgrunnsbilder for meg

Det som gjør “Live Wallpapers for Me” til et toppvalg er det enorme biblioteket med attraktive bakgrunnsbilder. De er tilgjengelige i forskjellige kategorier som sci-fi, vann, natur, sport og mer.

Med fantastisk animasjon kan de bevegelige bildene stjele hjertet ditt. Ettersom appen legger til nye bakgrunnsbilder ukentlig, vil du alltid ha noe virkelig spesielt å prøve ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Live bakgrunnsbilder for alltid

“Live Wallpapers Forever” har både variasjonen og topp bilder i ermet. Fra fengende fauna, natur til iøynefallende fjell og vitenskapelige bakgrunnsbilder, kan appen uten problemer imøtekomme din spesifikke smak.

Men de som har appellert meg mye er Zodiacs bakgrunnsbilder med fakta. De er virkelig gjennomtenkte og pent laget.

I tillegg lærer appen hvilken type bilder som fanger oppmerksomheten din. Og basert på hva som tiltrekker deg mest, tilbyr det også personlige anbefalinger. Derfor trenger du ikke bruke mye tid på å oppdage varen som virker tidsbestemt.

Pris: $ 7.99 / ukentlig

nedlasting

# 3. WOW Pixel

Rangert på 7. plass i underholdningskategorien, har WOW Pixel mye for seg. Første ting først, appen har fått en misunnelsesverdig samling av trendy bakgrunnsbilder. Og hvis du aldri vil at skjermen skal se blek ut, bør du holde den under radaren din.

Du kan utforske det enorme biblioteket og finne bilder basert på forskjellige følelser som kjærlighet, sint, trist og mer. Enda bedre, du får også en sjanse til å lage historier og sende apputvikleren.

Pris: $ 8.99 / ukentlig

nedlasting

# 4. Live bakgrunnsbilder og bakgrunner +

Innpakket med mer enn 100 sjarmerende bakgrunnsbilder, har jeg likt denne appen for å ha forskjellige bevegelige bilder. Noen av tapetartene som jeg har funnet ganske sjarmerende er akvarier, korallrev med haier, peiser, levende lys, vakre strender, landskap og geometriske mønstre. Så velg dem basert på humøret ditt, slik at de passer perfekt til stilen din.

Det er ganske enkelt å stille bakgrunnsbilder til iPhone-skjermen. Bare trykk og hold på en handlingsknapp og velg den deretter som bakgrunn.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 5. Black Lite

De fire og en halv stjernene av nesten 1 000 rangeringer viser tydelig hvor stor pris "Black Lite" har fått fra brukerne. Appen har en enorm samling bakgrunnsbilder, som er immaculately utformet og har dype farger. Og ja, animasjonen ser virkelig tiltalende ut; legge til mer teft til den allerede luksuriøse profilen!

Du kan bla gjennom hele biblioteket med bilder og velge det som øynene dine synes lokkende. Vil du gi noen av dine personlige detaljer til bildene? Flott, appen gir deg også muligheten til å redigere bildene, men du må oppgradere til premiumversjonen for å bruke denne funksjonen. Utover tilpasning, støtter Black Lite flere språk, inkludert engelsk, tysk, hindi, italiensk, japansk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Patternator

Skulle du ønske å gi funky bakgrunnsbilder en sjanse, vil “Patternator” være veien å gå. Appen lar deg lage attraktive, animerte mønstre og bruke dem som ditt levende bakgrunnsbilde.

Du kan velge fra et stort bibliotek med morsomme klistremerker for å lage morsomme mønstre. Og bare i tilfelle, vil du legge til litt mer tilpasning til miksen, designe dine selfies elegant ved å bruke sjarmerende bakgrunner og fargepaletter.

Det er ikke alt, med Patternator kan du også lagre kreativiteten din som GIF, slik at du kan sprenge den på sosiale nettsteder for øyeblikkelig oppmerksomhet!

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Levende bakgrunnsbilder og bakgrunner

Det ene ordet som kom og ropte ut av munnen min i det øyeblikket jeg fikk et glimt av bildene som ble levert av denne appen, er "fantastisk." De er rikt designet og en fryd for øynene. Med de trendy mønstrene og de fine designene, er de grunnlagt for å ha en iPhone-lås-skjerm.

Sjekk ut tematiske kategorier med slående animasjoner. Det er sitater og ordtak for å berike spesialiteten til bilder. Forbi funksjonene er appens en ukers abonnement med 7 dagers prøveversjon til $ 2, 99, 1-måneders abonnement er tilgjengelig for $ 7, 99 og 12 måneders abonnement er priset til $ 51, 99.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. intoLive

“IntoLive” er mye mer enn bare en enkel live-tapet-app. Du gjettet det! Appen lar deg lage fantastiske live bakgrunnsbilder ved hjelp av GIF-er og videoer. Det lar deg også transformere burst-bilder til animerte bilder.

Du kan bruke de raske verktøyene til å redigere levende bilder på en smart måte. Velg mellom noen fine tilpassede oppsett for å pryde bildene dine.

intoLive har så mange som 30 filtre som lar deg eksperimentere. Og det er også et alternativ å finjustere avspillingshastigheten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Dynamiske bakgrunnsbilder og temaer

Med over 100 elegant laget live bakgrunnsbilder, er denne verdt å inkludere i din eksklusive kolleksjon. Etter å ha sett nærmere på tilbudene sine, vil jeg dele tre ting om denne appen.

Først og fremst det store utvalget av bilder fra iøynefallende peiser, levende lys, juletrær til de stadig bedårende strendene, og appen har fått en god blanding av bilder. For det andre, de animerte bildene kan skryte av den pro designen som hjelper dem med å fange oppmerksomhet umiddelbart. Og den tredje, appen er helt gratis i motsetning til mange av sine kolleger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Face Morph

Hvis du elsker å sette opp mer personlig bakgrunn, må du huske "Face Morph". Appen har automatisk gjenkjenning av ansiktsmerker, og det er også et beskjæringsverktøy som lar deg fjerne den unødvendige delen av et bilde.

Du kan eksportere bildene dine til Live Photos. Dessuten lar Face Morph deg lagre bildene dine som HD GIF og HD-video. Med Facebook-integrasjon lar den deg dele bildene dine med venner.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Topp 10 levende bakgrunnsapper for iPhone X

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Forutsatt at du har likt disse appene. Hvilken har du valgt for enheten din? Gi oss beskjed om verdifulle tilbakemeldinger i kommentarfeltet nedenfor.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste bilderedigering av iPhone og iPad-apper
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar