Beste bærbare datamaskiner for tenåringer å kjøpe i 2020

Med fremkomsten av teknologi har tenåringer og unge voksne overalt muligheten til å utdanne seg, enten det er skole- eller høyskolearbeid eller bare for å bli klar over hendelser over hele verden. Notatbøker og kalkulatorer er nesten utryddet da bærbare datamaskiner og nettbrett erstatter dem som primære verktøy for utdanning. Men det er ikke bare utdanning som disse enhetene er gode for. Dagens bærbare datamaskiner kan også tilby deg mye tiltrengt moro og underholdning. Med plattformer som YouTube kan tenåringer over hele verden til og med starte grunnlaget for sin egen virksomhet som en underholdningskanal eller en podcast.

Bærbare datamaskiner kommer i en rekke priser og funksjoner, men når det gjelder tenåringer blir rekkevidden til disse prispunktene noe spesifikt. Tross alt, de fleste studenter eller tenåringer har ikke mye penger som ligger rundt for å sprenge på avanserte enheter. I dagens verden betyr ikke rimelig lav kvalitet, men en måling av rekke funksjoner en enhet er vert for. Hvis formålet ditt er mer akademisk med litt underholdning kastet inn, trenger du ikke bruke mye for å få en flott bærbar PC. Alt du trenger er litt research, og du kan være på vei til å skaffe deg den perfekte bærbare datamaskinen.

I listen nedenfor gir vi deg noen av de beste alternativene rundt. Disse produktene spenner fra mellomhøy til ende, slik at du kan finne den som vil være perfekt for dine behov. Her er noen av de beste bærbare datamaskiner for tenåringer.

Se også: Beste Chromebooks for barn

Beste bærbare datamaskiner for tenåringer

En av de beste bærbare datamaskiner for tenåringer

Dell XPS 13

TheDell XPS 13 er helt nydelig å se på; med sin tynne buede ramme og krystallklare skjerm. Det kommer med en 8. generasjons Intel Core i5 / i7, Intel UHD Graphics 620, 4 GB / 16 GB RAM, 128 GB / 1 TB lagringsplass og en 13 tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1920 × 1080. Når det gjelder ytelse, er denne bærbare datamaskinen et absolutt dyr, spesielt på sitt prispunkt. Dessuten kan du tilpasse energiforbruket ved å bruke Dell Power manager for å velge den perfekte blandingen av ytelse og termisk styring.

På sin størrelse er det virkelig en av de beste, minste bærbare datamaskiner du kan kjøpe i dag i markedet. Selv om det kan se delikat ut, er det faktisk kuttet fra en enkelt aluminiumsblokk, og gir den god holdbarhet og styrke. Kombinasjonen av karbonfiber og vevet glass gir en fantastisk holdbarhet og gjør den veldig lett å bære rundt. Displayet tilbyr flotte farger og skarpe bilder med 1500: 1 kontrastforhold. Den antirefleksive skjermen lar deg fortsette å glede deg over det vakre grafikken, selv når du er ute.

Så langt batteriets levetid går, er det sannsynligvis en av de lengstvarende i 13-tommers skjermmarked. Et aspekt som går hånd i hånd med batteriets levetid er dens GORE varmeisoleringsteknologi, som hjelper den bærbare datamaskinen til å forbli kjølig selv om den utfører et utall av oppgaver. Dette er kanskje ikke perfekt for spill, men det gjør nesten alt annet feilfritt.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Vakker design
 • Flott skjerm
 • Fantastisk ytelse
 • Kompakt størrelse

Se det på Amazon

En Maverick bærbar datamaskin for Maverick Teen

Asus Chromebook Flip C302

Vi vet alle om Pixelbook og vi vet alle prisen den kommer til. Men hva om du ikke vil bruke 1000 dollar på en liten bærbar PC? Asus Chromebook Flip C302 er den perfekte for deg med sin Intel Core m3-prosessor, Intel HD Graphics 515, 4 GB RAM, 64 GB flashlagring og den lille, men vakre 12, 5-tommers skjermen. Ytelsesmessig er det ganske solid for sitt prispunkt. Den starter til og med opp på cirka 3, 5 sekunder, noe som gjør den perfekt å ta med seg mens du er på farten.

En funksjon som gjør at den skiller seg fra de fleste andre bærbare datamaskiner, er det 360-graders hengslet som kan forvandle det til et fullt funksjonelt nettbrett. Hvis du veier rundt 2, 5 kg, kan du enkelt ta det med til skolen eller utenfor uten problemer. Aluminiumskroppen gir den en god mengde robusthet og holdbarhet, spesielt når du vender skjermen til nettbrettmodus. Du kan til og med brette enheten for å danne en teltform i tilfelle du vil se på noe.

Du kan også velge favorittappene dine som varierer fra underholdning, spill og mer fra Google Chrome Web Store og bruke dem praktisk ved hjelp av berøringsskjermen. Dessuten kan du også bruke omtrent 100 GB ledig plass med Google Drive i tilfelle lagringskapasiteten ombord ikke er nok for deg. Batteristyrken til Asus Chromebook Flip C302 sies å vare 10 timer på full lading, men i gjennomsnitt kan du lett komme deg rundt 8-9 timer. Alt i alt er dette en flott og hendig enhet å ha på grunn av sin allsidighet og kompakte størrelse for ikke å nevne berøringsskjerm og nettbrettmodus.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Nettbrett-modus
 • Utsøkt skjerm
 • Taktilt tastatur
 • 360 graders hengsel

Se det på Amazon

MacBook for proffene

Apple MacBook Pro 13 tommer

Det er sannsynligvis ikke noe behov for å introdusere denne, fordi den er en av de mest kjente merkevarene i verden. Apple MacBook Pro kommer med en 13 tommers skjerm, 2, 3 GHz Intel Core i5 Dual Core, 8 GB RAM, 128 GB SSD og en Intel Iris Plus Graphics 640. Denne bærbare datamaskinen er akkurat som navnet for de spirende proffene som har en tilhørighet å være kreativ og produktiv. Den har den fantastiske ytelsen for en bærbar PC og lar deg utføre ideene dine med førsteklasses grafikk, flytbar brukbarhet og lynets hastighet.

64 GB innebygd DRAM lar deg kjøre flere oppgaver samtidig og akselerere grafikkbaserte oppgaver for å øke den generelle effektiviteten. SSD-lagringen er utrolig rask, slik at du får tilgang til og administrerer filer med et øyeblikk. Den tynne rammen er nydelig og den utvendige designen er nyskapende med sin evne til å manipulere luftstrømmen og holde den bærbare datamaskinen kjølig til enhver tid.

Batteriets levetid varer i opptil 8 timer med full lading, noe som ikke er den største, men gode generelt. Hvis du er en som liker å bruke flash-stasjoner for å frakte filer som sanger og filmer, er Thunderbolt 3-porten perfekt for deg. Det er lynraskt og lar deg lade, overføre data og koble til en videoutgang sømløst uten problemer. Hvis du liker å ha nyskapende teknologi og et merke som sjelden går galt, er dette den bærbare datamaskinen for deg.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Anstendig batterilevetid
 • Greatdisplay
 • Slitesterk kropp
 • Bra ytelse

Se det på Amazon

Den beste bærbare datamaskinen

Acer Chromebook 15

Acer Chromebook 15 er en lett og ekstremt rimelig bærbar datamaskin med en sinnssyk batterilevetid. Ytelsesmessig er det ikke så bra som noen av de andre enhetene, men hva det leverer, det gjør det med enestående styrke. Den leveres med en Intel Pentium N4200 Quad Core-prosessor, 15, 6 tommers HD-skjerm med bred skjerm, 4 GB RAM og 32 GB intern lagring.

Aluminiumsdekselet ser elegant og stilig ut, men beholder en viss klassisk følelse i stedet for en over futuristisk topp. 15, 6-tommers skjerm har berøringsfunksjonalitet slik at du enkelt kan bla gjennom favorittinnholdet ditt og administrere filer. Du kan også bøye skjermen helt tilbake 180 grader for en optimal seeropplevelse. De fronthøyttalende fronthøyttalerne gjør en god jobb med å skyve lyden mot deg mens du ser favorittprogrammene dine.

Hvis du leter etter en bærbar PC hovedsakelig til underholdningsformål som; se på favorittfilmene, TV-programmene, animeene og for å gjøre en og annen skolearbeid, da er Acer Chromebook 15 utvilsomt et av de beste alternativene i dag. Den ekstraordinære batterilevetiden på 16 timer på full lading kan gi deg mange timer med overveldende underholdning. Dessuten vil det bare ta omtrent to timer å lade den opp og få ytterligere 16 timer med akkordfri bruk. Det er rimelig, god verdi og vil gi deg mange timer med uhemmet underholdning hvis det er det du leter etter.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Liten batterilevetid (mer enn 16 timer)
 • Viftefri design
 • Lyst display
 • Flott for å se på filmer og videoer

Se det på Amazon

Den beste bærbare bærbare datamaskinene for tenåringer

Acer Aspire E 15

Acer Aspire E 15 er en bærbar datamaskin fra mellomtoner perfekt for tenåringer, fordi den er rimelig, samtidig som du også kan spille favorittspillene dine effektivt. Den kommer med en åttende Gen Intel Core i5-8250U-prosessor, et GeForce MX150 grafikkort, 8 GB RAM, 256 GB SSD og en 15-tommers skjerm. Med disse spesifikasjonene kan du spille de nyeste spillene i middels innstillinger uten nevneverdige problemer. Når du vurderer prispunktet, overgår det virkelig de fleste av konkurrentene i samme kostnadsområde. Ikke forvent å spille tunge grafikkbelastede spill, men resten skal ikke gi deg noen store problemer.

På skjermsiden tilbyr 15-tommers skjerm skarpe bilder med gode farger, men det er litt svakt sammenlignet med andre produkter. Det er ikke så stort problem, men noen mennesker foretrekker at skjermene deres skal være lyse, i stedet for å være dempet litt. Et flott aspekt ved Acer Aspire E 15 er batteriets levetid. På full lading kan du enkelt gå i mer enn 12 timer før batteriet går over, noe som er ganske sinnssykt for en bærbar datamaskin på 500 dollar.

En ulempe med denne bærbare datamaskinen er at den veier litt mer enn den gjennomsnittlige lille bærbare PCen til 5, 3 pund. Så hvis du ser frem til å bære dette rundt til skolen og tilbake, tror ikke det vil være en lett oppgave. Alt i alt gir Acer Aspire E 15 stor verdi for ytelsen til tross for sine mangler.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Grei utseende
 • Bra ytelse
 • Mye for pengene
 • Veldig lang batterilevetid

Se det på Amazon

Gaming bærbar PC for tenåringer

Dell Inspiron 15 7000 Gaming

Hvis du er interessert i spill, men ikke har råd til high-end maskinene, kan det hende du må gå for bærbare datamaskiner i mellomtoner som tilbyr god verdi når det gjelder ytelse som Dell Inspiron 15 7000. Den kommer med en 15-tommers skjerm (1920 × 1080), NVidia GTX 1050 4 GB grafikkort, 256 GB SSD pluss 1 TB HDD, 8 GB RAM og en Intel i5-7300 HQ 2, 5 GHz prosessor. Dette lar deg kanskje ikke spille de nyeste spillene med fulle innstillinger, men det lar deg spille nesten alt under.

Dell Inspiron 15 7000 har en subtil design som vil glede de fleste spillere. Det er vanskelig å ta ekstremt over de beste bærbare datamaskinene til offentlige steder som skoler, og etter et stykke tid kan det hende du ikke føler det på samme måte med så unikt utseende. Dell Inspiron har imidlertid et smakfullt design med et rødt og svart fargevalg og en matt svart finish. Den har riktig mengde smak med det røde tastaturet for bakgrunnsbelysning, mens den har allsidigheten til en profesjonell bærbar PC.

2019-modellen ligner på fjorårets forgjenger, men den siste har en kraftigere GPU og veien lettere. Det er en av de beste budsjett-bærbare bærbare datamaskiner i markedet i dag, spesielt på grunn av NVidia Max Q-integrasjonen. Det er virkelig en styrke å regne med, og den vil ikke skuffe deg. Du kan enkelt spille de fleste av de nyeste spillene på middels til høy grafikk uten problemer i det hele tatt. Prestasjonene varierer selvfølgelig fra spill til spill basert på grafikken og andre variabler, men samlet sett er det et dyr av en bærbar datamaskin.

Hva får det til å skille seg fra hverandre?

 • Solide blikk
 • Stor ytelse for sin prisklasse
 • God skjerm
 • Max Q-teknologi for enestående grafikkfunksjonalitet

Se det på Amazon

Bunnlinjen

Å kjøpe en bærbar PC i dagens verden er ingen enkel oppgave, spesielt hvis du ønsker å oppfylle en delmengde av kravene til en undergruppe, som tenåringer. Nøkkelen til å kjøpe et produkt med god verdi er å informere deg om den nyeste teknologien som er tilgjengelig for forskjellige prispunkter, mens du husker ditt spesifikke formål. Trenger du en bærbar datamaskin til skolearbeid primært eller for underholdning som å spille spill og se på film? Hvis du leter etter en bærbar datamaskin i en mer midlertidig periode, for eksempel et år eller to, kan det være bedre å få en billig, men god kvalitet bærbar PC.

Imidlertid, hvis du planlegger å få en bærbar datamaskin som vil følge med markedstrendene og teknologien, ville det være klokere å finne en bærbar datamaskin med høyere ende. Ikke se på bare funksjonene og prisen, men se også hva du vil ha ut av det. Avhengig av formålet ditt kan du finne et flott produkt til rimelige priser uten problemer i det hele tatt. Hvis du vil spare mer penger, bør du dessuten se etter flash-salg hos populære nettbutikker og få mye. Kraften er i hendene dine.