Slik forbedrer du batteriets levetid på Sony Xperia Z5

Hvis batteriet på Sony Xperia Z5 tømmes raskere enn det burde, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre batteriets levetid. Nesten alle smarttelefoneiere vil oppleve dette problemet etter å ha brukt enheten sin en stund, og det er en av de vanligste problemene i smarttelefonverdenen. Her finner du noen nyttige tips og triks som vil hjelpe deg å forbedre batterilevetiden på Sony Xperia Z5.

Du kan også lese: Slik løser du berøringsskjermproblemer på Sony Xperia Z5

Slik forbedrer du batteriets levetid på Sony Xperia Z5

www.androidpit.com

Se de kraftige sultne appene

Det er mange apper som blir sett på som den strømhungrige. På Sony Xperia Z5 kan du enkelt sjekke og se hvilke apper som bruker mest strøm. Når du har fått det større bildet, kan du vurdere å fjerne eller deaktivere slike apper. For å se hvilke applikasjoner som bruker mye strøm, gå til Innstillinger, trykk på Strømstyring og trykk deretter på Batteribruk.

Avinstaller tredjepartsapper du ikke trenger

Mange av oss har mange apper installert på telefonen, selv om vi ikke bruker halvparten av dem. Appene og prosessene deres kjører imidlertid i bakgrunnen, og det vil påvirke batteriet. Fjern alle tredjepartsapper du ikke bruker eller trenger lenger.

Aktiver flymodus når det er nødvendig

Hvis du er i området uten nettverksdekning, vil enheten lete etter nettverk, noe som har stor innvirkning på batteriet. I slike tilfeller anbefales det å aktivere flymodus.

Slå av Wi-Fi, mobildata, Bluetooth og GPS når den ikke er i bruk

Du trenger ikke alle disse tjenestene uten stopp, så det du bør gjøre er å slå dem av. Når du trenger noe av det, slå det på igjen.

Reduser lysstyrken på skjermen

Å senke lysstyrken på skjermen kan være ganske nyttig også. For å justere skjermens lysstyrkenivå på Sony Xperia Z5, gå til Innstillinger, trykk på Display og trykk på Lysstyrkenivå. Bare flytt glidebryteren for å sette den opp.

Programvare oppdatering

Det er et kjent faktum at programvareoppdateringen bringer nye funksjoner, og den løste problemene brukerne kan ha, inkludert batteriets problemer. For å få mest mulig ut av Sony-smarttelefonen din, må du forsikre deg om at programvaren er oppdatert. For å gjøre det, naviger til Innstillinger, trykk på Om og klikk på Programvareoppdatering. Hvis det er en ny versjon tilgjengelig for nedlasting, bare følg trinnene som vises på skjermen, så blir du ferdig på kort tid. Merk - bruk Wi-Fi-forbindelse når du oppdaterer programvaren fordi det kan føre til ekstra kostnader når du bruker mobildata.

Aktiver strømsparingsmodus

Sony-smarttelefoner har så mange flotte funksjoner, inkludert strømsparingsmodus, og ved å aktivere en av de tilgjengelige modusene vil batteriet vare lenger. Du må huske på at disse strømsparingsmodusene vil gjøre noen endringer, for eksempel å deaktivere Wi-Fi eller annen tjeneste. Det er utholdenhetsmodus, ultramodusmodus og lavt batteri-modus, så velg den som passer deg best.

Bildekilde: www.digitaltrends.com

Du kan også lese: Slik løser du Sony Xperia 5 Wi-Fi-problemer