Samsung Galaxy Note 5-tastaturet fungerer ikke - Slik løser du det

Du vil knapt finne en enhet som er helt fri for feil, da elektroniske dingser er nødt til å møte noen programvare- og maskinvareproblemer - det betyr ikke at de er feil snarere, og med noen enkle løsninger du raskt kan løse det. Når du bruker en smarttelefon, kan du møte noen form for problemer på grunn av feil i programvare eller maskinvare. De fleste av glitchene kan festes enkelt. Hvis Samsung Galaxy Note 5-tastaturet ikke fungerer, ikke bekymre deg, for dette er en av tingene du enkelt kan løse. La oss se hvordan.

Se også: Samsung Galaxy Note 5 vanlige problemer og hvordan du fikser dem

Potensielle fikser for Galaxy Note 5-tastaturet fungerer ikke:

Start enheten på nytt

Dette er det første trinnet som krever at du trykker ned av / på-knappen helt ned i rundt 10 sekunder. Enheten vil slå seg av. Vent noen sekunder og slå den på igjen. Dette kan løse problemet for mange. En enkel omstart kan bevises som veldig nyttig noen ganger. Årsaken er når telefonen brukes på en strekning i mer enn 200 timer uten omstart, slutter forskjellige funksjoner og apper å fungere ordentlig.

Tøm hurtigbufferen til tastaturappen

Når Samsung-tastaturet ikke fungerer, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og dataene til tastaturappen. Å gjøre slik:

 • Trykk på app-ikonet fra startskjermen på enheten din
 • Gå til Innstillinger> Applikasjonsbehandling> Alle-fanen
 • Dette vil vise deg alle appene som finnes på enheten.
 • Nå trykker du på tastatur-appen og berører alternativet for å fjerne hurtigbuffer for å slette hurtigbufrede data.
 • Neste trykk på tydelige data, og den vil slette all informasjonen på appen, for eksempel påloggingsdetaljer, innstillinger etc.

Nå, sett opp appen igjen og prøv å se om tastaturet ikke fungerer problemet i Galaxy Note 5 er løst eller ikke.

Oppdater enheten og tastaturappen

Sjekk om en oppdatering er tilgjengelig for enheten din, og gå for å oppdatere den. Oppdateringen inneholder noen rettelser for feil og feil. Forsikre deg også om at du har den nyeste versjonen av tastaturappen du bruker. Åpne Play Store, trykk på tre horisontale linjer for å åpne menyen, og trykk deretter på Mine apper og spill. Hvis det er en oppdatering for tastaturappen, last den ned.

Start enheten i sikker modus

Noen ganger kan en synderapp være årsaken til at Galaxy Note 5-tastaturet ikke fungerer. Det du trenger å gjøre er å starte enheten din i sikker modus. Slik gjør du:

 • Slå av enheten helt.
 • Trykk på av / på-knappen i noen sekunder, så viser Galaxy Note 5 på skjermen. Slipp av / på-tasten, og trykk ned volumtasten.
 • Fortsett å holde den til telefonen er fullført på nytt. Når den er fullført, vil den vise sikker modus i nedre venstre hjørne av skjermen.

I tilfelle tastaturappen fungerer som den skal i sikker modus, er en av appene den skyldige. Du kan avinstallere tredjepartsapper en etter en (start med de du installerte nylig da problemet med tastaturet oppsto), eller du kan gå til tilbakestilling av fabrikkdata (forklart nedenfor).

Tilbakestill fabrikk

Dette er det siste alternativet som vil slette alt fra enheten din, og du må konfigurere det fra bunnen av. Ikke glem å ta sikkerhetskopi av filene dine. Her er trinnene for tilbakestilling av fabrikk:

 • Gå til Innstillinger
 • Deretter trykker du på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling
 • Trykk på Fabrikkdata Tilbakestill> Tilbakestill enhet> Slett alt.

Se også: Slik løser du Galaxy Note 5 Bluetooth-problemer

 

Legg Igjen Din Kommentar