LG V30 tips og triks

Det nylig lanserte flaggskipet - LG V30 - er en fantastisk telefon, og den kommer med utrolige spesifikasjoner. I tillegg til å være en av de fineste brikkene har smarttelefonen fantastiske funksjoner. Hvis du vil utnytte funksjonene på denne telefonen, er her en liste over LG V30-tips og triks.

Se også: LG Q6 tips og triks

LG V30 tips og triks

Tilpass flytebar

LG V30 har en flytende bar der du kan få tilgang til snarveiene til apper og kontakter. Flytende bar er som standard aktivert. Du kan imidlertid tilpasse den i henhold til dine ønsker. Du kan også deaktivere den hvis du ikke vil ha den på skjermen.

  • Gå til Innstillinger> Generelt-fanen> Flytende bjelke og tilpasse den. Velg appene du vil legge til det. Du kan også velge kontaktene som skal vises på denne linjen som en snarvei.

Det er en vippeknapp rett ved siden av Floating Bar, som aktiverer eller deaktiverer Floating Bar på startskjermen.

Komfortutsikt

Dette er et av de smarteste LG V30-tipsene du kan bruke. Å bruke smarttelefonen om natten har blitt den vanlige tingen. Det blå lyset som sendes ut fra smarttelefonen er imidlertid dårlig for øynene. Spekteret til dette lyset treffer de 30 000 cellene i øynene dine som reagerer på bølgelengden til lyset som er blått. Når dette skjer, sendes et signal til den suprakiasmatiske kjernen, som signaliserer den for å slå av produksjonen av melatonin, som er hormonet som får deg til å sove. LG V30 tilbyr Comfort View som er designet for bruk om natten. Så nå kan du bruke smarttelefonen komfortabel om natten uten å forstyrre søvnmønsteret.

  • Gå til Innstillinger> Vis seksjon> Komfortvisning> Bruk komfortvisning og slå den på.

Planlegg tiden i henhold til ditt valg slik at telefonen automatisk skifter til Comfort View-modus hver dag på den angitte tiden. Du har også muligheten til å justere nivået av blått lys på glidebryteren - Blått lysfilter.

Ansiktsgjenkjenning

Et av de beste sikkerhetstiltakene på din LG V30-smarttelefon er Ansiktsgjenkjenning. Det er en smart måte å låse opp telefonen på, og også en av de sikreste måtene.

Innstillinger> Skjerm> Låsskjerm> Ansiktsgjenkjenning og følg instruksjonene for å fullføre trinnene. Du trenger bare å holde ansiktet i sirkelen slik at telefonen gjenkjenner ansiktet ditt. For å gjøre ansiktsgjenkjenningen sikrere, bruk avansert ansiktsgjenkjenning og trykk på Forbedre ansiktsgjenkjenning for å gjøre det mulig for telefonen din å gjenkjenne den bedre. På denne måten kjenner telefonen deg igjen, selv om du bruker briller eller har skjegg.

KnockON-funksjon

Denne funksjonen er et av de kuleste LG V30-triksene på listen. Du kan slå av / på skjermen på telefonen din med denne funksjonen. Du trenger bare å dobbeltklikke for å slå på telefonen og raskt sjekke klokkeslettet eller varslene, og deretter dobbeltklikke på den igjen for å slå av skjermen. Du kan slå på funksjonen fra:

Innstillinger> Skjerm> Mer> Avanserte innstillinger og slå KnockON-funksjonen på eller av.

Bruk talekommando for å ta bilder

Vi elsker å dele bildene våre med våre venner og familie og på sosiale medier. De fremste skytterne brukes mye, og det ville være så kult om du bare måtte smile og si ost for å ta et skudd. Trykk på giret på venstre side nederst på kameraappen, og slå på Cheese Shutter. Du kan si “Smile”, “Cheese”, “Kimchi”, “Whisky” og til og med “LG” for å ta et bilde.

Tilpass låseskjermen din

Du kan tilpasse låseskjermen på forskjellige måter.

Innstillinger> Lås skjerm> her kan du bruke og angi animasjoner, bakgrunn, klokke, timeout og noen andre ting å vise på låseskjermen. Du har også muligheten til å legge til apper hvis du trykker på snarveier under låseskjermen. Væranimasjonen kan også vises, og skjermsveipen kan også endres. Væranimasjonen er ganske kul, og den viser snø eller regn i henhold til været ute.

Wide Angle Photos

Dette er en av de beste LG V30 tips og triks for deg som liker å ta bilder. Liggende modus i kameraet lar deg ta bilder i vidvinkel. Mens du tar en selfie fra frontkameraet, klikker du på ikonet som viser flere personer, og hvis du bruker det bakre kameraet, klikker du på ikonet for flere trær på toppen av skjermen.

App-skuff

LG har ikke fjernet funksjonen fra telefonen, du trenger bare å følge noen trinn for å få den opp.

Gå til Innstillinger> Vis seksjon> Hjem-skjerm> Velg Hjem-knapp> Velg Hjem og app-skuff.

Alltid på skjerm kan brukes til flere ting

Du kan tilpasse alltid på skjermen og få det til å se annerledes ut.

Innstillinger> Skjermfane> Alltid på skjerm> trykk på Innholdsfelt> Velg utseende du vil.

Ta en GIF fra en video

Floating Bar kan brukes til å lage en GIF. Varigheten av GIF bør holdes veldig kort, og de vil ikke ha noen lyd. Du kan opprette en GIF fra hvilken som helst video og deretter dele den på sosiale medier. Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Åpne videoen. Klikk på den flytende søylpilen og velg GIF-alternativet.
  • Dra kantene for å fange vinduet når du er ferdig, kan du velge opptaksknappen for å begynne å fange GIF.
  • GIF lagres automatisk i galleriet når det er fullført.
  • Du kan finjustere den med redigeringsknappen og deretter lagre den.

Med disse LG V30 tipsene og triksene i ermet, kan du få mest mulig ut av smarttelefonen.

Les også - De beste funksjonene i LG V30