Hvordan aktivere eller deaktivere dvalemodus i Windows 10

Dvalemodus er strømsparingsmodus opprinnelig designet for bærbare datamaskiner. "Dvalemodus" lagrer data i systemminnet og bruker lite energi, mens "Dvalemodus" forbruker null strøm og lagrer data på harddisken som en skjult fil "hiberfil.sys". Når du slår på datamaskinen, fortsetter datamaskinen der du slapp. Denne guiden viser deg hvordan du aktiverer eller deaktiverer dvalemodus i Windows 10.

Du kan også lese: Slik legger du til kontakter fra Gmail, Outlook og mer til Windows 10s adressebok

Slik aktiverer du dvalemodus i Windows 10

Du kan aktivere eller deaktivere dvalemodus på to måter:

Bruker ledetekst

Den enkleste måten å aktivere eller deaktivere dvalemodus er å bruke kommandoen Spør. Du må kjøre den som administrator: høyreklikk på "Start" -knappen og velg riktig alternativ. For å deaktivere dvalemodus, skriver du "powercfg –h" av ved ledeteksten og trykker "Enter". Dette vil deaktivere denne modusen, fjerne hiberfil.sys fra harddisken og deaktivere muligheten for rask oppstart av Windows 10 (som også bruker denne teknologien og ikke fungerer uten Hibernate).

For å aktivere dvalemodus, skriver du “powercfg –h” i ledeteksten på samme måte.

Bruker Registerredigering

En annen måte å deaktivere dvalemodus - Hvis du bruker Registerredigering til å kjøre, kan du trykke Win + R på tastaturet og skrive “regedit, og deretter trykke Enter.

I HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Power finn DWORD-verdien som heter HibernateEnabled, dobbeltklikk på den og sett den til 1 hvis dvalemodus er av, og 0 - for å slå av.

www.thewindowsclub.com

Bildekilde: wallpaperscraft.ru

Du kan også lese: 10 måter å åpne ledeteksten i Windows 10