Slik konfigurerer du ikke forstyrr modus i Windows 10

Windows 10 brakte mange flotte og interessante funksjoner, men også mange irriterende ting som er ubrukelige for flest brukere. Når en applikasjon prøver å informere deg om noe, vises glidemeldingen nede til høyre. Hvis du ikke deaktiverte disse varslene, vil du bli så distrahert med popup-vinduer fra Facebook, nye e-postmeldinger, neste avtaler og mange flere ...

Ganske timer er en flott funksjon som lar deg forhindre at noen av disse varslene vises. Når du slår på Ganske timer, er alle varslene fremdeles tilgjengelige i actionsenteret. Det beste er at du kan stille opp ganske mange timer når som helst du vil unngå forstyrrelser under arbeid eller søvn. I noen versjoner av Windows 10 er dette alternativet redusert til På og Av. Denne guiden viser deg hvordan du konfigurerer ikke forstyrr modus i Windows 10.

Du kan også lese: Slik tilbakestiller du Microsoft Edge i Windows 10

Slik konfigurerer du ikke forstyrr modus i Windows 10

pocketnow.com

Deaktiver Ganske timer i Action Center

Du finner dette alternativet ved å klikke på varslingsikonet i oppgavelinjeområdet. Høyreklikk og hold på ikonet til vises. Klikk på den så får du ikke noen form for varsler som gir lyder til å forstyrre deg.

Demp varslingsvarslene

Ofte er du i humør når du bare vil slå av alle varslelydene. Kanskje forbereder du deg på å jobbe med noe krevende, og disse lydene helt sikkert vil ikke være til hjelp. For å slå av dem alle, åpne og under det du vil se, og slå av og.

Windows 10 la også til alternativet for å slå av alle varslinger hvis den oppdager at du bruker MicrosoftPower-punkt eller hvis PC-en er koblet til en projektor. For å aktivere denne funksjonen, gå til System og klikk på og slå på.

www.technicalnotes.or

Demp varselet for hver søknad separat

Hvis du ikke vil slå av varslene for alle applikasjoner, kan du velge fra listen du vil slå av. Gå til System og klikk på bla til bunnen og finn og velg for å slutte å vise påtrengende varsler for ethvert program på listen.

Bildekilde: www.knowyourmobile.com

Du kan også lese: Slik starter du Windows Explorer på nytt i Windows 7, 8 og 10