Slik fjerner du Mozilla Firefox fullstendig

En av de beste nettleserne som noensinne er laget, er Mozilla Firefox. Populariteten er ikke overraskende fordi den har mange fordeler, inkludert enkel kontroll av data (bokmerker) og rask åpning av sidene (takket være hurtigbufring). Den mest kjente årsaken til å bytte ut denne nettleseren er den berømte feilen "Mozilla crash reporter" når Mozilla Firefox plutselig stenger midt i arbeidet. Men en annen grunn er veldig pålitelig og praktisk - Google Chrome. Når du tar en beslutning, er neste trinn å fjerne Mozilla Firefox, og det viser seg at det ikke er en enkel prosedyre. Denne guiden viser deg hvordan du fjerner Mozilla Firefox fullstendig.

Du kan også lese: Slik konfigurerer du Mozilla Firefox-oppdateringer

Hvordan fjerne Mozilla Firefox fullstendig

Følg disse instruksjonene for å fjerne Mozilla Firefox:

Trinn 1: Fjern nettleseren ved å bruke "Programmer og funksjoner" i Kontrollpanel

Gå langs banen Start <Kontrollpanel <Programmer og funksjon. Finn Mozilla Firefox og klikk på “Avinstaller” med høyre museknapp. Som et resultat blir nettleseren fjernet.

Tips! Fjern eventuelt mappen som ligger på C: \ Program Files \ Mozilla Firefox.

Sjekk også om profilene og personopplysningene er fjernet. Hvis ikke, slett følgende mapper i Windows 10: \ Brukere \ Brukernavn \ AppData \ Lokal \ Mozilla

Trinn 2: Rengjør registeret

Dataregister - en database hvor adressene og parameterfilene er plassert. Og selvfølgelig forble en liten del av Mozilla Firefox-dataene i dem. Følgende kataloger bør slettes:

HKEY_CLASSES_ROOT \ FirefoxHTML;

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Mozilla;

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ MozillaPlugins;

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Mozilla;

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ MozillaPlugins.

Andre måter:

Klikk på "Søk" og skriv "Kjør" i den. Åpne "Kjør" og skriv% APPDATA% og trykk Enter. Etter det, finn mappen Mozilla og slett den.

Bruker andre programmer

Det er en rekke programmer som enkelt kan fjerne Mozilla Firefox. Noe av det enkleste er CCleaner - som vil fjerne alt, inkludert cachen og registeret.

Bildekilde: www.click-help.com

Du kan også lese: Hvordan endre standard søkemotor i Mozilla Firefox