Beste nettsteder å lese tegneserier på nettet

Hvis du er en fan av tegneserier, vedder vi på at du allerede har lest noen av dem på nettet, eller planlegger å begynne med det. Kanskje leter du etter flere nettsteder som tilbyr tegneserier for lesing, og i denne artikkelen skal vi dele noen av de mest populære. Uten videre, la oss se noen av de beste nettstedene for å lese tegneserier på nettet.

Se også: Hvor kan du laste ned bøker gratis

Marvel

Marvel trenger ingen introduksjon. Det regnes for å være pioneren i den komiske verdenen også i filmindustrien. Selv de som ikke regnes for å være tegneserieelskere, kjenner noen av de mest populære Marvel-tegneseriene inkludert Spiderman, Deal Pool, The Avengers og mer. Hvis du vil få tak i disse superberømte tegneseriene, må du gå rett over nettstedet. Du får tilgang til tegneseriene deres på alle plattformer: Windows, iOS og Android. De lar deg til og med lagre opptil 12 tegneserier for offline bruk. Når du har klikket på tegneserieseksjonen, vil du kunne bla gjennom tegneseriene som er tilgjengelige på nettstedet. Det er også et alternativ å bla gjennom serier, karakter, skaper og begivenhet. Du finner enkelt alle de nyeste tegneseriene også. For å få tilgang til 20 000 + tegneserier, er prisen 9, 99 dollar i måneden.

Besøk Marvel

Tegneseriepluss

Her er en annen flott webside hvor du kan lese tegneserier. Comic Book Plus har et stort utvalg av tegneserier og masse skjønnlitteratur. Alt innholdet som er tilgjengelig her er gratis, så du trenger ikke å bruke en cent, men du får likevel glede av tegneserier. Det er en seksjon med de nyeste opplastningene, britiske historiedokumenter, tegneseriepapir og mer. I tillegg finner du ikke-engelske tegneserier. Det er enkelt å bla gjennom tegneseriene, så husk å besøke Comic Book Plus. Det er absolutt verdt det.

Besøk tegneseriebøker pluss

ComiXology

ComiXology gir deg mange forskjellige alternativer som kan være grafiske romaner, Indie, Manga eller toppen av linjen tegneserier. Nettstedet lar deg lese tusenvis av tegneserier gratis, men for å få tak i alle funksjonene på nettstedet, trenger du å få abonnementet for $ 5, 99 / måned, noe som lar deg lese over 10 000 grafiske romaner og Manga når som helst og hvor som helst. Du vil også finne hurtigkoblinger på høyre side av skjermen som kan være veldig nyttige. Det er DC, Marvel Comics, Topp rangerte tegneserier, kjærlighetshistorier og mer.

Besøk ComiXology

DigitalComicMuseum

Nok et nettsted verdt å nevne. Denne tegneserienettstedet lar deg laste ned det komiske innholdet gratis. Nye brukere må opprette en konto og logge på - og når de gjør det, er de gode å gå. Du kan enkelt bla gjennom tegneserier og finne noe interessant å lese. Det er seksjoner som nyeste opplastede tegneserier, topprangerte tegneserier og Mest nedlastede. Du finner også kanadiske tegneserier, Avon-tegneserier, Columbia-tegneserier og mer.

Besøk DigitalComicMuseum

DC Kids

Hvis du leter etter et nettsted som tilbyr tegneserier for yngre generasjoner, er dette sannsynligvis det beste stedet der ute. Ungdommer vil glede seg over innholdet, det er helt sikkert. Selv om noen andre nettsteder har mye mer tegneserier enn DC-barn, er det fremdeles det beste stedet for barn som liker tegneserier.

Besøk DC Kids

Comic Blitz

Et annet flott nettsted der du kan lese tegneserier. Den har en flott samling bøker, og den lar deg lage bokhyller og tilpassede lister. Det er mange serier tilgjengelig som er gode nyheter for alle tegneserieelskere. Comic Blitz tilbyr to alternativer når det gjelder abonnement. Det er en gratis plan som lar deg lese tegneserier som bare faller inn i gratisutgaver. På den annen side kan du gå for Ubegrenset plan som koster $ 7, 99 i måneden, men med denne planen kan du lese så mye du vil.

Besøk Comic Blitz

DriveThru tegneserier

DriveThru Comics har mange gratis tegneserier du kan lese. Det er superenkelt å bla gjennom tilbudet. Når du besøker nettstedet deres, vil du se "Bla gjennom kategorier" på venstre side av skjermen. Der kan du bla gjennom tegneserier etter publikum (voksen, generell eller barnevennlig), sjanger, produkttype og format. Det er også tegneserier tilgjengelig på andre språk som Franch, spansk, italiensk, etc.

Besøk DriveThru Comics