Slik tømmer du hurtigbuffer og data på Android Marshmallow

Alle appene vi kan laste ned fra Play Store, gjør livet enklere. Men hva skal jeg gjøre hvis en av appene du har lastet ned, ikke fungerer som den skal? Et av de vanlige problemene er at appen trenger mye tid å laste, eller at den ofte fryser og krasjer. Det ødelegger absolutt all moroa! Det første du må gjøre i slike tilfeller er å tømme app-cache og data, da det er en av de mest effektive løsningene og det fungerer mesteparten av tiden. Hvis du er en erfaren Android-bruker, vil du enkelt finne dette alternativet på enheten som kjører Android 6.0 Marshmallow, men hvis du brukte en Windows-telefon eller iPhone, kan det hende du trenger litt hjelp. Men ikke bekymre deg, for vi er her for å vise deg hvordan du tømmer app-cache og data på Android Marshmallow.

Du kan også lese: Slik løser du Snapchat-problemer på Android

Slik tømmer du appbuffer og data på Android Marshmallow

eladnava.com

Når appen ikke fungerer normalt, løser du vanligvis hurtigbuffer og data. Det er en enkel ting å gjøre, bare følg trinnene nedenfor:

  • Gå til Innstillinger
  • Trykk på Apps (på noen Android-enheter er det Applications eller App Manager)
  • Finn appen som ikke fungerer som den skal, og trykk på den
  • Nå trykker du på “Lagring” -knappen
  • Der vil du se alternativene "Tøm cache" og "Tøm data"

Det anbefales å tømme hurtigbufferen først. Hvis det ikke fungerer, kan du tømme dataene også, men du må huske på at å tømme data vil slette informasjonen appen har lagret. Hvis du for eksempel vil tømme Facebook-data, må du oppgi brukernavn og passord igjen når du har startet appen.

Det er alt! Når du har gjort dette, bør appen kjøres jevn igjen!

Bildekilde: www.digitaltrends.com

Du kan også lese: Slik løser du Facebook-problemer på Android