Slik løser du problemet med LG G2 Rask batteri

Hvis du har eid en ny LG G2-enhet og står overfor den dårlige batterilevetiden, kan du selvfølgelig være bekymret og tenke hvordan du skal takle dette problemet. Dette er imidlertid et vanlig problem, og problemet kan enkelt løses. Normalt oppstår dette problemet hvis du bruker forskjellige apper helt eller på grunn av spesifikke apper som bruker mer batteri. Det kan være noen andre grunner også. Imidlertid kan dette problemet med LG G2 Fast Battery Drainage løses ved å følge trinnene nedenfor.

Slik løser du problemet med LG G2 Rask batteri

Se også - Hvordan fikse LG G2 mic ikke fungerer og lydsprekker problemet

Trinn for å fikse LG G2 Rask batteridrenasjeproblem

Trinn én: Start telefonen i sikker modus

> Start først telefonen i sikker modus for å forsikre deg om at det ikke er problemer i maskinvaren. Trykk lenge og hold på strømknappen for å slå av.

> Velg av og hold den.

> Velg alternativet 'Start på nytt til sikker modus' og trykk på OK.

> Telefonen vil bli startet på nytt etter omstart, og sikkermodus vises på skjermen i nedre venstre hjørne.

Nå er telefonen din i sikker modus. Vær oppmerksom på at hvis problemet fremdeles er der. Hvis batteriet tappes med samme hastighet som tidligere og ingen endringer, kan du legge merke til det som sier at kjernetjenester og de forhåndsinstallerte appene forårsaker problemet. Ellers er en hvilken som helst tredjepart-app årsaken til dette LG G2-raske batteridreneringsproblemet. I begge tilfeller er tilbakestilling av fabrikken det beste alternativet for å håndtere problemet.

Trinn to: Tilbakestill fabrikk

> Gå til systeminnstillingene fra Meny

> Velg generelt og bla nedover for å finne Personlig.

> Velg sikkerhetskopi og tilbakestill

> Velg tilbakestilling av fabrikkdata

> Trykk nå på Tilbakestill telefonen og deretter Slett alt-knappen.

> Trykk ok for å tillate tilbakestilling av fabrikken ved å gå gjennom alle advarslene.

Problemet ditt bør løses ved denne prosessen. Sørg imidlertid for å sikkerhetskopiere alle dataene før du setter kursen mot fabrikkinnstilling.