Beste bilmonteringer for iPhone 5, 5s og iPhone SE i 2020: En rask rundoppretting av bilholdere

Navigering har blitt en essensiell del av kjøreritualene våre, og et godt bilfeste kan være veldig nyttig. Avhengig av din kjørestil, foretrekker du kanskje en lufteventil, instrumentpanel eller frontrute. Vår liste over de beste bilmonteringene for iPhone 5 og iPhone 5s prøver å være inkluderende.

Noe av det beste med bilfester er deres varierte kompatibilitet. Så mens disse alternativene er kuratert og holder iPhone 5 / 5s og SE i tankene, kan de også fungere med andre enheter. Betydning av samme bilmontering vil fungere hvis du bestemmer deg for å oppgradere eller for enheter din familie eller venner måtte ha.

Beste iPhone 5, 5s og iPhone SE bilmontering i 2019

Rask tilgang:

 • MPOW One-Touch Design biltelefonmontering
 • iOttie Easy One Touch Car Mount Phone Holder
 • Maxboost magnetisk telefonmonteringsholder (2 pakker)
 • 8, 5 tommers langarm bilmontering av EXSHOW
 • Magnetisk universalbil-telefonholder fra VANMASS
 • Miracase Air Vent telefonholder for bil
 • Spigen OneTap bilmontering
 • Biltelefonholder med sugekopp fra IPOW
 • DesertWest Air Vent Car Mount Holder
 • Vansky 3-i-1 universell telefon holder

#1. MPOW One-Touch Design biltelefonmontering

MPOW er et ledende merke som produserer høykvalitets iPhone-tilbehør. Dette bilfestet er enkelt å installere på dashbordet eller frontruten til bilen. Tørk bare av overflaten før du fester festet, og følg videoinstruksjonene.

Den klebrig sugeputen klistrer seg tett på dashbordet og andre overflater. Et bemerkelsesverdig trekk ved dette bilfestet er teleskoparmen, som kan forlenges for å få best mulig synsvinkel.

USP: Utvidbar arm

Sjekk ut på Amazon

# 2. Easy One Touch Car Mount Phone Holder av iOttie

Gjør navigasjonene enklere med en patentert enkel berøringsmekanisme og en teleskopisk arm. Du kan installere eller fjerne enheten med en hånd og bare med en enkel berøring. Takket være den teleskopiske armen, kan bilholderen for iPhone 5 / 5s strekke seg fra 4 til 6, 5 tommer.

Armen kan svinge på en 225-graders bue, og gir flere visningsalternativer. Med en sterk sugekopp og en selvklebende instrumentpanelunderlag holder holderen enheten sikkert.

USP: Montering med ett trykk

Sjekk ut på Amazon

# 3. Holder for magnetisk telefonmontering fra Maxboost (2 pakker)

Maxboost har produsert bilfester, som er ekstremt enkle i design og bruk. Festet glir raskt inn i luftspjeldet på bilen din, og det festes magnetisk til telefonen din med en forhåndsinstallert metallplate på baksiden.

Den magnetiske designen eliminerer kabler, vugger, klemmer, braketter eller gel. Det gir deg rask tilgang til iPhone, som ikke er festet til en lynkabel.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 4. EXSHOW 8, 5 tommer langarm bilmontering

EXSHOW har designet dette iPhone-bilfestet som kan betjenes med en enkelt hånd. Denne monteringen gir deg ultimat bekvemmelighet, spesielt når du har det travelt og ønsker å demontere iPhone. Denne monteringen er ekstremt enkel å installere på bilens frontrute.

Dette bilfestet leveres med den lange armen med den fleksible sokkelen. Når du kjører bilen, kan du enkelt berøre skjermen til iPhone og telefonen din ikke rister. Bruk dette festet med det 360-graders fleksible kuleledd som gir deg best synsvinkel.

USP: Langarm og fleksibel sokkel

Sjekk ut på Amazon

# 5. VANMASS Magnetisk universell telefonholder for bilpanel

Skulle du ønske å bytte til magnetisk bilmontering, kan dette tilbudet fra VANMASS være verdt å se på. Det beste med det er tilstedeværelsen av seks magneter som gjør installasjonen av enheten superenkling.

Dessuten lar den deg også rotere iPhone SE i ønsket retning. Så du kan plassere den både vertikalt og horisontalt for å ha en mer sømløs synsvinkel. Når det gjelder holdbarhet, tåler VANMASS vanlige støt takket være den solide designen.

USP: Seks sterke magneter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Air Vent telefonholder for bil fra Miracase

Med et avansert låsedesign hevder bilholderen til iPhone 5s jevn montering selv på en humpete vei. Klemkroken fester seg til luftventilbladene og fjærklemmeplaten og strammemutteren gir perfekt passform.

Et 360-graders dreibart hode gir brukeren frihet til å stille en behagelig synsvinkel, enten det er horisontalt, vertikalt eller et sted i mellom. En enkel hurtigutløserknapp og justerbare klemmearmer gjør montering av telefonen ganske enkel. Miracase tilbyr også ett års garanti.

USP: Perfekt synsvinkel

Sjekk ut på Amazon

# 7. Spigen OneTap bilmontering

Spigen Kuel TS36 bilfeste er et perfekt produkt for folk som bruker navigering mye på iPhone 5/5-ene. Enten du er plassert på dashbordet eller frontruten, vil du få et sterkt bånd. Den kan strekke armen opp til 3, 5 t bredde, og omslutte enheten din selv med en robust koffert.

En teknologi med ett trykk og låser telefonen på plass. Videre lar 360-graders kulerotasjon deg stille en passende vinkel med bare en hånd.

USP: Sak kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 8. IPOW-telefonholder med sugekopp

Diagonal klemme gjør mye for deg. IPOW bringer denne innovative designen med den diagonale klemmen som ikke blokkerer telefonskjermen. Vanlige klemmer kan blokkere sideknappene så vel som telefonens berøringsskjerm. Du kan ha det vanskelig å kjøre hvis du følger kartene på iPhone-en din.

Et annet viktig trekk ved dette produktet er at du kan montere det hvor som helst i bilen - enten det er bilens instrumentpanel, frontrute eller midtkonsoll. Du kan bruke denne monteringen i lang tid ettersom IPOW har brukt miljøvennlig, solid fiksering av materiale.

USP: Diagonal klemme

Sjekk ut på Amazon

# 9. Air Vent Car Phone Mount Holder fra DesertWest

En metallmekanisme sørger for at telefonfestet er festet til luften ordentlig. Anti-skli gummiputer, stabil støttehylle, fast og ripefri klo holder også iPhone-en din i et sikkert grep. Det tar bare 0, 1 sekund å stille inn eller hente enheten fra festet, og sikre at verdifull tid alltid blir spart.

En 360-graders dreibar dreibar gir deg den beste utsikten for en sikker og komfortabel kjøretur. DesertWest bilholderen for iPhone 5 / 5s er utviklet av førsteklasses materialer, og leveres med livstids service.

USP: Robust og sikkert monteringsalternativ

Sjekk ut på Amazon

# 10. Vansky 3-i-1 universell telefon holder

Vansky har tre-i-ett-design, ettersom denne bilmonteringen kan monteres på bilens lufteventil, instrumentpanel eller frontrute. Uten å bruke noe verktøy, kan du installere dette bilfestet hvor som helst med en-trykk-knappen for å frigjøre klemmene.

Vanskys bilfeste gir deg større stabilitet med sin sterke sugekopp, som sitter fast på overflaten. Mens du kjører bilen, kan du holde øynene fokusert på veier og ikke på telefonen.

USP: Tre-i-ett-design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Hvis du pendler til kontoret i bilen din hver dag, er en bilmontering et av de viktigste iPhone-tilbehørene dine. Festene som er oppført her gir deg bedre stabilitet og styrke for å gi deg en urokkelig visuell opplevelse.

Du vil kanskje også utforske mer tilbehør:

 • Trendy iPhone SE / 5S Vesker
 • Beste iPhone SE, 5s og iPhone 5 tilfeller under $ 20
 • De beste iPhone SE-, 5-er- og iPhone 5 tre-dokkingstasjoner
 • Beste iPhone SE, 5 og iPhone 5s billader

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar