Tips for å forlenge Galaxy Note 3-batterilevetiden

Galaxy Note 3 leveres med et avtakbart batteri på 3200mAh som er standard og gir en god batterilevetid. Men de fleste av oss bruker smarttelefonen vår kontinuerlig, og batterilevetiden avhenger helt av måten den brukes på. Det kraftige displayet og brikkesettet til Note 3 trenger også effektiv kraft.

Selv om denne androidenheten har en standard batterilevetid, men for noen brukere blir Galaxy Note 3 batterilevetid verre. Så her er noen justeringer for å forlenge galakse note 3 batterilevetid.

Se også - Slik løser du problemet med svart skjerm på Galaxy Note 3

Administrer de trådløse funksjonene

Slå av GPS, Wifi og Bluetooth når de ikke er i bruk. Disse funksjonene vil ikke ha innvirkning på meldinger eller taletjenesten.

> Trekk ned statuslinjen fra toppen av Note 3-skjermen og åpne varslingspanelet.

> Du vil se GPS, Bluetooth og Wifi øverst. Enhver vare er grønn betyr at den er på. Trykk på et hvilket som helst element, så blir det slått av.

Endre skjerminnstillingene

Lav skjermlysstyrke - Dra ned statuslinjen fra toppen for å åpne varslingspanel. Senk nå lysstyrken på lysstyrken etter dine ønsker.

Slå av automatisk lysstyrke - Galaxy Note 3 kommer med en automatisk lysstyrkefunksjon, men den er ikke perfekt, skjermens lysstyrke blir enten for lys eller for lav, det avhenger av lysforholdene. Så et bedre alternativ er å slå av denne funksjonen og stille lysstyrken manuelt.

Reduser tidsavbrudd på skjermen - Dette er et av de beste tipsene for de som står overfor Galaxy Note 3s gjennomsnittlige batterilevetid. Fra startskjermbildet går du til Innstillinger> Enhet> Skjerm> Timeout for skjerm, og reduser deretter tidsavbrudd på skjermen.

Bytt til vanlige bakgrunnsbilder fra levende bakgrunnsbilder da disse bakgrunnsbilder tapper batteriet raskere.

Juster e-postinnstillingene

E-postsynkronisering har stor innvirkning på batteriets levetid på Galaxy Note 3. Batteriets levetid forbedres hvis frekvensen for synkronisering av e-post reduseres.

> Gå til innboksen til e-post-appen> Kontoinnstillinger, da må du trykke på kontonavnet.

> Trykk på Synkroniseringsinnstillinger> Synkroniseringsplan.

> Juster nå innstillingene for topp og topp.

Men en ting du bør huske at synkroniseringsfrekvensen ikke kan justeres i Gmail-appen.

Bruk Snapdragon-batteri-guru

Du kan bruke Snapdragon Battery Guru-app fra Qualcomm hvis du har brukt N9005-varianten av Galaxy Note 3. Denne appen forbedrer levetiden til enheten din ved å administrere Bluetooth-radioer, Wifi, klokkehastighet og CPU-regulator.

Sett S-pennen i batterisparemodus

Fra startskjermen til Note 3, gå til Innstillinger> Enhet (Du finner dette alternativet øverst)> S Pen og trykk deretter på alternativet "Slå av penndeteksjon". Det vil deaktivere penndeteksjon når S-pennen holdes inne i note 3.

Deaktiver alle S-appene

Samsung legger til noen ekstra apper og tjenester med alle enheter, og regelen er den samme for Note 3 også. Disse overflødige tjenestene kalles bloatware. Note 3 kommer med bloatware som S-memo, S-planner, S-Cloud, Widget og de fortsetter å gå på bakgrunnen som tapper en enorm batterilevetid. Så hvis du ikke bruker disse bloatware deaktiverer du dem ved å gå til Innstillinger> Apps Manager.

Slå av unødvendige bevegelser

Galaxy Note er fullpakket med et sett med en gestbaserte funksjoner som holder enhetens sensorer unødvendig aktive, som igjen tapper mer batterikraft enn vanlig. Så hvis disse bevegelsene ikke blir brukt, gå til Innstillinger> Kontroll og deaktiver dem.

Slå av stemmen våkne

Samsung Galaxy Note 3 kommer med lyttefunksjon for talekommandoer som fortsatt er på. Problemet er at denne funksjonen er integrert med S-Voice, ikke Google Now. Så hvis du ikke bruker S-Voice-funksjonen, må du forsikre deg om at du deaktiverer “wake up command” og “Voice wake up” -funksjonen, og går til appinnstillingene for å spare batteriets levetid.

Slå av pushvarsler om Samsung-apper

Hver Samsung Galaxy-enhet har Samsungs egen app-butikk. Denne appbutikken kjører på bakgrunnen og mottar pushvarsler fra serveren. Hvis du ikke bruker Samsung-apper bedre for å slå av pushvarslene som vil spare batterilevetid.

Følg disse trinnene og forleng Galaxy Note 3-batterilevetiden.

 

Legg Igjen Din Kommentar