5 måter å fikse IPhone 6 Touch ID fungerer ikke

Hvis du opplever problemer med touch-ID på iPhone 6, er du ikke den eneste. Mange brukere har rapportert problemet med fingeravtrykksleseren, som ofte ikke fungerer som den skal. For å bli kvitt problemet, ta en titt på 5 måter å fikse iPhone 6 touch ID som ikke fungerer oppført nedenfor, og prøv dem ut. Alle løsningene er ganske enkle, noe som betyr at du ikke trenger å bruke timer på å prøve å løse problemet. Egentlig kan du løse det på få minutter. La oss komme i gang.

Se også: 5 måter å fikse appen til frossen kamera på IPhone 6

5 måter å fikse iPhone 6 touch ID ikke fungerer på

5 måter å fikse iPhone 6 touch ID ikke fungerer på

Løsning nr. 1: Rengjør hjemmeknappen.

Hvis touch ID ikke fungerer på iPhone 6, er det første du bør gjøre å rengjøre hjemmeknappen. Fingrene dine må alltid være rene og tørre når du bruker berørings-ID. Du må holde enheten ren, fordi støv og skitt mange ganger går rett under hjemmeknappen, der sensorene er. Tørk av og til med enheten din med den rene og tørre kluten.

Løsning nr. 2: La fingeren ligge på sensoren lenger.

Noen brukere har rapportert at berørings-ID-problemet på iPhone 6, kan løses når du lar fingeren ligge på sensoren lenger enn vanlig, i omtrent 15 til 30 sekunder. Dette betyr ikke at du må gjøre det hver gang du vil låse opp telefonen. Du bør gjøre det en gang, og problemet blir borte.

Løsning nr. 3: Slett et fingeravtrykk og legg det til igjen.

Slik sletter du et fingeravtrykk på iPhone 6 .:

  • Naviger til Innstillinger> Berørings-ID og passordkode
  • Skriv inn passordet når du blir bedt om det
  • Finn fingeravtrykket du vil fjerne, og trykk på det
  • Klikk på Delete Fingerprint

Slik legger du til et fingeravtrykk på iPhone 6:

  • Naviger til Innstillinger> Berørings-ID og passordkode
  • Klikk på fingeravtrykk
  • Trykk på Legg til et fingeravtrykk

Løsning nr. 4: Start iPhone på nytt.

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen og dra glidebryteren for å slå telefonen av. For å slå den på igjen, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen igjen. Forhåpentligvis er berørings-ID-problemer på iPhone 6 borte.

Løsning nr. 5: Oppdater iOS.

Hvis det er en ny versjon av iOS, bør du laste ned og installere den. Dette er ofte viktig, fordi hver nye versjon løser et bredt spekter av feil du måtte ha på enheten din, og det kan løse problemet med berørings-ID. Du kan oppdatere iOS trådløst, men før du starter, kan du ta sikkerhetskopi av iPhone til iCloud. Slik oppdaterer du iOS:

  • Koble iPhone til en strømkilde og til et Wi-Fi-nettverk
  • Gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering
  • Klikk på Last ned og installer.

Når du tar en titt på disse 5 måtene å fikse iPhone 6 touch ID ikke fungerer, er det tydelig at du ikke trenger for mye tid til å prøve dem alle. Vi håper at du har løst problemet, og at berørings-ID fungerer perfekt.

 

Legg Igjen Din Kommentar