De beste beste Selfie-pinnene for iPhone X

En innovativ og enkel oppfinnelse, selfie-pinne er noe vi alle ønsker å ha. Hvis du har en iPhone X, vil du sikkert lage mange utrolige selfies takket være telefonens kamera, men hvis du vil gjøre dem enda bedre, bør du få en selfie-pinne. Her i denne artikkelen skal vi dele listen over de beste beste selfie-pinnene for iPhone X.

Se også: Topp beste Bluetooth-høyttalere for iPhone X

Liste over de beste beste Selfie-pinnene for iPhone X

Beste Selfie-pinne med et stativ av høy kvalitet

JSAUX Bluetooth utvidbar Selfie-pinne og håndholdt stativ 3 i 1, sammenleggbar

Dager med å slite på høytider med selfiene dine er over. Denne selfie-pinnen er en 3 i 1 selfie-pinne med en Bluetooth-fjernkontroll og stativ, den er bærbar og er også sammenleggbar. Bluetooth-fjernkontrollen er oppladbar og avtakbar på 65 mAh. Denne fjernkontrollen lar deg ta 50 000 bilder sammenhengende etter en full lading.

Du kan spille inn gruppevideoer eller ta bilder uten problemer på grunn av det høye verktøystativet som følger med det. Det fjernstyrte stativet kan betjenes fra 33 fot. Stativet er sklisikkert og sammenleggbart, noe som gjør det lettere å bære når du er på reise.

Se på Amazon

Beste Selfie-pinne med fjernkontroll

Livsstil designer Selfie Stand Premium HD RUGGED Selfie Stick

Denne selfie-pinnen er en av de mest populære selfie-pinnene som finnes i markedet. Tilbakemeldingene fra brukerne og anmeldelser tyder på at det fungerer best for alle slags kjøpere. Du kan klikke på bilder fra 30 fot unna med fjernkontrollen. Bortsett fra din iPhone X, er denne selfie-pinnen også kompatibel med Samsung-telefoner og GoPro-kameraer.

Se på Amazon

Beste lommevennlige Selfie-pinne perfekt for gruppearrangører

Selfie World Premium 5-i-1 Bluetooth Selfie-pinne til iPhone X

Denne selfie-pinnen er optimalisert med Bluetooth-teknologi og gir deg også lynraske tilkoblinger. Det er null lukkerforsinkelse og mindre batteriforbruk. Den lar deg spille inn videoer av høy kvalitet og fungerer på alle kameraets modus, inkludert blitz. Den blir utvidet til 36 tommer og dekker et bredt område. Pinnen er testet og godkjent for å holde telefonen trygg. Det kalles en 5 i 1 selfie-pinne fordi den har innebygde funksjoner for å operere på iPhones, Samsung-mobiltelefoner, de fleste Android-enheter, digitale kompaktkameraer og alle iPod Touch.

Se på Amazon

Feature Rich Selfie Stick for iPhone X

Yoozon Selfie Stick Bluetooth, utvidbar Selfie Stick med trådløs fjernkontroll og Tripod Stand Selfie Stick for iPhone X

Selfie-pinnen har fantastiske funksjoner og funksjoner. Samtidig er den lett og bærbar. Lengden på pinnen kan utvides fra 10 tommer til 28, 7 tommer og gir deg vidvinkel for å ta de beste bildene av deg selv og vennene dine. Den har en kompakt størrelse som lett kan plasseres hvor som helst i bagasjen, noe som gjør den til en passende selfie-pinne for reisende. Det gir deg også 360-graders rotasjon for å fange de beste øyeblikkene med bare et klikk. Den har også innebygd Bluetooth-funksjonalitet.

Se på Amazon

Topp beste Selfie-pinne med et kompakt design

BlitzWolf Selfie Stick stativ med Bluetooth-fjernkontroll for GoProiPhoneX

Dette 2-i-et-selfie-pinne-stativet kan la deg ta selfies, og hvis du kobler fra kontrolleren, kan du bruke stativet til å ta bilder av en gruppe mennesker. Selfie-pinnen er enkel å bære på grunn av den kompakte designen. Pinnen kan utvides fra 7, 8 tommer til 26, 7 tommer, slik at du kan få de perfekte vidvinklene og de beste bildene. Klemmeholderen der din iPhone er laget for å passe inn, er justerbar og holder telefonen sikker. Det er også Bluetooth-funksjonalitet inkludert, hvor du kan ta bilder ved å bruke stativet via Bluetooth-fjernkontroll fra en avstand på 32, 8 fot.

Se på Amazon

Beste BuBudget-vennlige Selfie-pinne med et veldig lett design

Eocean Selfie Stick Tripod, utvidbar Selfie Stick med trådløs fjernkontroll og stativ stativ for iPhone X

Denne pinnen brukes også til 2 til 1-formål. Den er laget av aluminiumslegering som gjør den lett, en velsignelse for reisende som liker å reise lett. De sklisikre gummiputene nederst på stativstativet er svært fordelaktige. Bilder og videoer av god kvalitet kan lages ved hjelp av dette stativet på grunn av den store stabiliteten. Dette er en flerbruksenhet som er nyttig for enhver anledning, og det beste er at det også er budsjettvennlig.

Se på Amazon

Budsjettvennlig beste Selfie-pinne med utvidbarhet fra Hgh

Seniore Selfie-stokk Uttrekkbart stativ med monopod med trådløs Bluetooth-fjernkontroll foriPhone X

Høydepunktet med denne selfie-pinnen er utvidbarheten. Pinnen kan forlenges fra 9 til 33 tommer. 33 inches er sikker på å gi deg den bredeste vinkelen og de beste bildene av en gruppe eller et landskap. Denne enheten har også et stativ med monopod, slik at du kan bruke en av de to avhengig av anledning og krav til bildet. Kameraet kan styres på lang avstand, den avtakbare fjernkontrollen som følger med, lar deg klikke på bilder fra en avstand fra 30 ft. Seniore Selfie Stick er kompatibel med andre Android-enheter og GoPro-kameraer for bortsett fra iPhone X.

Se på Amazon

Utmerket Selfie-pinne med de beste funksjonene

SumacLife Selfie Stick med Bluetooth og stativ for iPhone X

Denne selfie-pinnen kommer også med en stativvariant der du kan veksle mellom de to funksjonalitetene avhengig av dine behov og anledninger. Utvidbarheten av denne selfie-pinnen er bemerkelsesverdig. Pinnen kan gå fra 9, 7 tommer til 41, 2 tommer når den er helt forlenget. Den er kompatibel med iPhone X, iPhone 8 og også iPhone 8 Plus. En veldig lett og kompakt pinne, den kommer også med avtagbar Bluetooth-fjernkontroll som har lang levetid på batteriet. Bortsett fra et avtakbart stativ inkluderer settet også et speil og en håndleddsstropp.

Se på Amazon

Beste billigste lommevennlige Selfie-pinne

Walway Selfie Stick, Walway utvidbar kablet selvportrett monopod med justerbar telefonholder for iPhone X

Den mest budsjettvennlige selfie-pinnen og monopoden i markedet. Den kan skryte av utrolige funksjoner og kvalitet bortsett fra de rimelige kostnadene. Det er ingen trådløs Bluetooth-tilkobling i denne selfie-pinnen. Den kommer med en kontakt som går inn i kontakten og lar deg plugge og skyte. Pinnen kan utvides til opptil 31, 5 tommer. Den har en justerbar rotasjon på 270 grader som du kan bruke til å ta bilder fra forskjellige vinkler.

Se på Amazon

Beste Selfie-pinne for iPhone X med utmerket rotasjonsfunksjon

Humixx 2-i-1 Selfie Stick trådløs fjernstyrt stativ monopod i stor grad kompatibel med iPhone X

Aluminiumspinnen er holdbar, laget av førsteklasses materialer og går gjennom den anodiske prosessen. Pinnen har høy holdbarhet. Telefonklemmen og silikonputen festet til stativet passer telefonen din sikkert. Den har en 360-graders rotasjon slik at du kan få bilder fra alle vinkler. Pinnen er bærbar og har en lengde på bare 6, 22 tommer som kan passe hvor som helst i bagasjen. Den har en innebygd trådløs fjernkontroll som har en rekkevidde på 10 meter.

Se på Amazon

Kizen Selfie Stick Monopod med innebygd stativ for iPhone X

Denne selfie-pinnen har en innebygd monopod som gjør enheten allsidig når den brukes. Det har et justerbart roterende hode som gir en rotasjon på 270 grader. På denne måten kan du ta bilder i liggende modus og også i selvportrettmodus. Kizen gir en garanti på 18 måneder med 100% avkastning hvis du ikke er fornøyd med produktet.

Se onAmazon

Se også: Topp beste iPhone X-deksler

 

Legg Igjen Din Kommentar