Beste videokameraer under 300 dollar å kjøpe i 2020

Et videokamera er den beste eiendelen for alle som liker å ta videoer, spesielt når du er på farten. Noen videokameraer støtter også funksjonaliteten til å ta stillbilder. Å velge riktig digitalt videokamera kan hjelpe deg med å skape evige minner. Dette innebærer å ta hensyn til forskjellige parametere som videooppløsning, zoomobjektiv, media- og videoformater, eksponeringskontroll, ramme- og bithastigheter og fotofunksjoner for bare å nevne noen. Interessant nok kommer videokameraer i forskjellige prispunkter basert på attributtene de støtter. Hvis dette er første gang du skal bruke et videokamera, foreslår vi at du velger en lavere modell til du er kjent med hvordan du bruker den. Listen nedenfor gir deg noen forslag angående de beste videokameraene under $ 300.

Se også: Topp beste Soundbars under $ 100

Beste videokameraer under $ 300

Beste videokamera med Highlight Priority Mode

Canon VIXIA HF R800

Det lette videokameraet kommer med et brukervennlig grensesnitt og omfattende zoomstøtte. Canon-enheten kommer med en Canon 3, 28 MP CMOS Full HD-bildesensor, en Digic DV 4-bildeprosessor og en 3 ”kapasitiv LCD-skjerm på berøringspanelet. Bildesensoren tar videoer med klarhet i oppløsningen 1920 x 1080, mens bildeprosessoren produserer støyfrie og lyse bilder i mørke scener. Skjermen er tydelig synlig selv i sterkt sollys, og det strømlinjeformede brukergrensesnittet lar deg ta bilder, velge fokuspunkter og enkelt spore bevegelige objekter. Høydepunktet er at prioriteringsmodus støtter korrigering av bakgrunnsbelysning som beholder detaljene i lyse områder, noe som gir realistiske og balanserte opptak.

Enheten har 57x avansert zoom for dynamiske variasjonsvideoer, 1140x superområde og digital optisk bildestabilisering, 32x optisk zoom og 1080 / 60p MP4-opptak. Den har en fokuseringsavstand på 1 m over hele zoomområdet fra linsens forkant og 10 mm i den brede enden. Videokameraet er tilgjengelig i sort / hvitt fargevarianter.

Hvem skal kjøpe dette?

 • En opptaker er et flott alternativ for deg som vil spare plass på enheten og skyte Full HD-videoer direkte på et minnekort.
 • Den kraftige zoomfunksjonaliteten gjør den ideell for folk som vil spille inn nærbilder, fjernbilder og mellomtoner.
 • Enheten er verdt å vurdere av de som vil utforske forskjellige innspillingsstiler med raske og langsomme opptaksmuligheter.

Se det på Amazon

Beste videokamera med stabilisert optisk zoom

Panasonic HC-V108K

Panasonic videokameraet spiller inn superskarpe 1080p Full HD-videoer. Enheten har en 2, 7 ”LCD-responsiv berøringsskjerm, BSI-sensorer og en to-kanals mikrofon. BSI-sensorene produserer kvalitetsvideoer i lite lys. Mikrofonen justerer opptaksvolumet hjelper automatisk med å spille inn lyd med skarphet og klarhet, selv på avstand. Enheten støtter filtereffekter som time-lapse-opptak, miniatyreffekt, 8 mm film og lydløs film for å legge til kreativitet til videoene dine.

Den svarte enheten har også 90x zoom med 5-akset hybrid optisk bildestabilisering for maksimal håndholdt stabilitet og 50x optisk zoom.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Folk som ønsker å utforske forskjellige filtereffekter for sine skudd, må vurdere å prøve Panasonic videokamera.
 • Nivåskuddfunksjonen gjør enheten til et godt valg for eventyrelskere som ønsker å hengi seg til innspillingen mens de klatrer eller går turer, på grunn av dens evne til automatisk å oppdage og kompensere for kameratipping ..

Se det på Amazon

Beste videokamera med dreibar skjerm

Sosun 301S-Plus

Videokamera-videokameraet har en TFT LCD-skjerm med 270 graders rotasjonsevne og to hvite LED foran kameraet. Sosun-enheten tar 24M 6000 x 4500 oppløsningsbilder i JPEG-format og AVI 3.0-formatvideoer i tre oppløsninger - FHD 15 fps 1920 x 1080, HD 30 fps 1280 x 720 og 30 fps 640 x 480. Den har en intern mikrofon for å spille inn lyd videoer og lar deg sette inn et minnekort med maksimal kapasitet på 32 GB. (Du må først formatere minnekortet med kameraet før du bruker det). Opptakeren har også et USB 2.0-grensesnitt og en TV-utgang for tilkobling til en datamaskin med en USB-kabel eller en TV med en AV-kabel. Enheten er kompatibel med Windows 7/10 / XP / Vista og Mac OS operativsystemer.

Det svarte videokameraet støtter flere funksjoner som 16x digital zoom, smilefangst, ansiktsregistrering, pause, automatisk avstenging, datostempel og avspillingsmodus. Pause-funksjonen lar deg pause innspillingen av kameravideoen i mellom og fortsette der du slapp. Det leveres med et oppladbart Li-ion NP-40 1200 mAh-batteri som lar deg ta dine favorittbilder mens enheten lader. Ved full lading gjør batteriet uavbrutt opptak i 2 til 2, 5 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • En lett funksjon er et godt alternativ for folk som ønsker å holde Sosun-videokameraet i lange timer i hånden uten å bli lei.
 • Enkelheten i betjeningen og kameradesignen gjør enheten verdt å vurdere av amatører.
 • Enheten er ideell for de som ønsker å koble den samme til både datamaskinen og TV-en.

Se det på Amazon

Beste videokamera med IR Night Vision

Ansteker HDC-107

Ansteker digitale videokamera inneholder en Sony CMOS 13 MP-sensor, et LED-lys, en fjernkontroll, en ekstern profesjonell haglegeværmikrofon, en 3, 0 ”TFT LCD-skjerm med 270 graders rotasjon og en 0, 9x vidvinkelobjektiv med hette. Mikrofonen tar opp lyd av høy kvalitet med minimum støy, og linsens hette fanger opp bakgrunnsbelysning. Enheten har også HDMI-, USB 2.0- og TV-utganger, og lar deg bruke minnekort på opptil 128 GB. 24 MP 30 fps-opptakeren er i stand til å ta opp 4K-, 1080p- og 720p-videoer med høy oppløsning. For å bruke Wi-Fi-funksjonen, må du først laste ned og installere LzxViewer-appen på mobiltelefonen din.

Den svarte enheten har en rekke funksjoner, inkludert IR-nattsyn og kuttfilter, 0, 1x optisk zoom, ansiktsfangst, automatisk avstenging og anti-shake. Den kommer sammen med AV / USB og HDMI-kabler, to Li-ion oppladbare litiumbatterier og en polstret videokamera-pose. Ved full lading gir batteriene en maksimal varighet på halvannen time for å ta videoer og to og en halv time for å ta bilder.

Hvem skal bruke dette?

 • Ansteker-systemet er det beste alternativet for de som liker å ta bilder eller videoer om natten.
 • Opptakeren er ideell for folk som ønsker å ta bilder i forskjellige oppløsninger.

Se det på Amazon

Beste videokamera med vidvinkellinser

Ordro Z20MW

Videokameraet har en 8 MP CMOS-sensor, en varm sko, en 3, 5 mm ekstern mikrofoninngang, en 3 ”TFT LCD-skjerm med 270 graders rotasjon, HDMI- og USB-utganger, en 0, 39 x 72 mm 2 i 1 HD vidvinkelobjektiv, en fjernkontroll, en oppgraderbar ladbar hagelmikrofon av høy kvalitet og et LED-lys. Mikrofonen avbryter ekstern støy og forbedrer lydopplevelsen. Ordro-enheten har innebygd Wi-Fi, selvutløser, automatisk avstenging, unik ansiktsgjenkjenning og anti-shake. Wi-Fi fungerer opp til maksimalt 9, 8 fot. For å bruke denne funksjonen, må du først installere LzxViewer-appen på smarttelefonen.

Den svarte innspillingsenheten inneholder to litium-polymer NP-40 1, 250 mAh oppladbare batterier som lar deg bruke videokameraet selv når det lader. Du må lade batteriene kontinuerlig i åtte timer aller første gang. Etter dette er tre timer nok til påfølgende bruk. På full lading kan du bruke enheten til å ta videoer i to timer eller fotografere i 2, 5 timer.

Hvem skal bruke dette?

 • Ordro-enheten er et ideelt valg for de som vil at videoene og bildene deres skal skildre maksimal detalj takket være vidvinkellinsen.
 • Den automatiske avstengningsfunksjonen gjør at folk som har en tendens til å glemme å slå av enheten, gir opptakeren hensyn.

Se det på Amazon

Beste videokamera med spøkelsesjaktkamera

Ancter 4332065504

Ancter-enheten er et fullspektrum og fargerikt infrarødt videokamera med en Sony Exmor CMOS 1080p HD videoopptakssensor, en 3 ”TFT LCD-skjerm som roterer i en vinkel på 270 grader, høyoppløselig vidvinkelobjektiv, mikrofon av høy kvalitet, to høye lumen LED-påfyllingslamper (4 fot avstand) og et ultra lyst infrarødt lys (25 fot avstand). Opptaksenheten har innebygd Wi-Fi, selvutløser og ansiktsgjenkjenning, 18x digital zoom, elektronisk bildestabilisering og kontinuerlig fotografering. Videokameraet kan ta JPEG-stillbilder med 24 MP-oppløsning og AVI-bilder i tre oppløsninger med 30 fps - FHD 1920 x 1080, HD 1280 x 720 og 640 x 480. Det støtter bruk av minnekort på opptil 64 GB kapasitet.

Den svarte opptakeren kommer sammen med to oppladbare litiumbatterier (standard og superkraftige), en lader, en fjernkontroll, et linsedeksel, USB- og HDMI-kabler og en polstret kameraveske.

Hvem skal bruke dette?

 • Ancter-videokameraet er spesielt egnet for folk som er interessert i paranormale aktiviteter som spøkelsesjakt på grunn av det kraftige og lyse LED-fyllet og infrarøde lyset.

Se det på Amazon

Beste videokamera med støtte under vann

Apeman A80

Apeman-innspillingsenheten har et 2-tommers LCD-skjerm, et 170-graders vidvinkelobjektiv med Sony-sensor, et innebygd gyroskop for antiristing, et vanntett etui og HDMI-, AV- og USB-utganger. 4K-teknologien som støttes videokamera, har innebygd Wi-Fi, tidsforsinkelse (1s / 5s / 100ms / 200ms / 500ms), dykking, bil, timer-shoot (single shot / self-timer) fangst og loop opptaksmodus. Den tar opp HD-videoer og 20 MP-bilder med største klarhet.

Enheten har to Li-ion 1, 050 mAh-batterier med 180 minutters opptakstid for 1080p videoer og 90 minutter for 4K videoer, en bærbar bæreveske designet for utendørssport og 24 tilbehør du kanskje trenger utendørs.

Hvem skal bruke dette?

 • Den vanntette saken gjør Apeman-enheten til et ideelt akkompagnement for svømming, dykking, surfing og andre vannsportelskere på 40 meters dyp.
 • Det rimelige videokameraet er utvilsomt verdt å vurdere av folk som elsker å registrere endringene som skjer hvert øyeblikk på grunn av sin tidsintervallstøtte.

Se det på Amazon

Beste videokamera med kraftig batteri

Kenuo

Kenuo digitale videokamera har en 13 MP-sensor med en 3 ”LCD berøringsskjerm som kan rotere i en vinkel på 270 grader og har et sideforhold på 16: 9. Den inkluderer også en CMOS-sensor, to minnekortspor (TF / SD) med maksimal kapasitet på 128 GB, en dedikert IR-knapp for nattsyn, en innebygd mikrofon og AV- og HDMI-utganger. Enheten tar opp 4K-, 2K-, FHD- og HD-videoer i forskjellige oppløsninger på 24 fps og 30 fps og tar 48 MP, 36 MP, 16 MP, 12 MP og 8 MP bilder i forskjellige oppløsninger. Opptaksenheten omfatter forskjellige alternativer for hvitbalanse, selvutløser og lukkerhastighet. Videokameraet har Wi-Fi-støtte og 16x digital zoom.

Det svarte videokameraet er kompatibelt med Windows 98 SE / ME / 2000 / Vista / XP / Win 7 / Win 8 / Win 10-operativsystemer som har en Intel Pentium CPU på minst 42, 8 GHz, minimum 512 MB RAM og et skjermkort ikke mindre enn 64 MB. Den fungerer med to litium-polymer 2500 mAh batterier som lar deg ta bilder og videoer i 150 minutter og 90 minutter kontinuerlig. Enheten leveres med en kamerapose, en laderadapter, HDMI og AV / USB-kabler.

Hvem skal bruke dette?

 • Batteriet med høy kapasitet gjør enheten til et ideelt alternativ for de som ønsker å ta bilder og bilder kontinuerlig i lange timer.
 • Innspillingsenheten er sterkt anbefalt for de som ønsker et videokamera som er lett å bære og betjene samtidig.

Se det på Amazon

Beste videokamera med live kringkasting funksjonalitet

Sony HDRCX440

Handycam-videokameraet omfatter et 26, 8 mm ZEISS-objektiv, en Exmor R CMOS-sensor, et 2, 7 ”klart foto pluss utklappbar LCD-skjerm med 16: 9-sideforhold, en innebygd USB-kabel for filoverføring og en HDMI-mikroterminal. Sony-enheten har 8 GB internminne, 30x optisk zoom, 60x klar bildeszoom, optisk jevn bildestabilisering med aktiv modus, XAVC S, MP4 og AVCHD-opptak ansiktsdeteksjon med støyreduksjon og stemmeforbedring, Wi-Fi / NFC2-tilkobling og kontroll med flere kameraer.

Enheten tar opp Full HD 1920 x 1080 videoer med 30p / 60p oppløsning og tar 9, 2 MP bilder. Den lager videoer i MP4-format fra forskjellige utklipp automatisk ved å bruke Highlight Movie Maker-funksjonen. Du kan også prøve ut forskjellige forhåndsinnstilte bildeeffekter for bilder og videoer og velge direktesending med Ustream4 live streaming.

Hvem skal bruke dette?

 • Sony-videokameraet er ideelt for folk som er spesielt opptatt av skarpe bilder for nærbilder og bilder.
 • Enheten er verdt å sjekke ut av dem som ønsker å velge forskjellige innstillinger for å oppnå best mulig resultat for utendørsskudd.
 • Innspillingsenheten er et godt valg for de som vil gjøre mye miks og matche til bildene sine, som å gi en akvarell effekt til et skudd for å få det til å se ut som et maleri.

Se det på Amazon

Beste videokamera med lett design

Kicteck 4KMW

Videokameraet består av en 3 ”kapasitiv berøringsskjerm som kan rotere ved 270 grader, et IR-CUT-lysfilter, et LED-lys, en USB 2.0-port, en ekstern stereomikrofon, et minnekortspor for å sette inn et TF / SD-kort opp til 128 GB kapasitet, et webkamera med 0, 39x super vidvinkelobjektiv og en 13 MP CMOS-bildesensor. Enheten har IR-nattsyn, trådløs Wi-Fi-overføring, ekstern visning, ultra HD-modus, ansiktsfangst, bevegelsesdeteksjon og video lydstøtte, datostempel, flerspråklig støtte, eksponeringskompensasjon og anti-shake. Enheten tar opp 48 MP (9212 x 5184), 36 MP (7936 x 4480), 24 MP (6340 x 3600), 16 MP (4640 x 3480), 12 MP (4608 x 2592) og 8 MP (3840 x 2160) bilder i JPEG-format. Den registrerer også 4K 2880 x 2160 @ 24 fps, 2K 2560 x 1440 @ 30 fps, FHD 1920 x 1080 @ 60 fps, 1920 x 1080 @ 30 fps og HD 1280 x 720 @ 60 fps videoer i MP4-format. Kicteck-opptakeren støtter flere innstillinger for loopopptak, automatisk avstenging og hvitbalanse.

Det lette, svarte systemet fungerer med datamaskiner som fungerer på Windows 7/8/10 / Vista / XP og Mac 10.2. Opptaksenheten bruker 2500 mAh NP-FV5 oppladbare litiumbatterier som fungerer uten stopp i 2 til 2, 5 timer. Den leveres med en linseadapter, HDMI- og USB-kabler, en USB-lader og en gjenbrukbar kamerapose.

Hvem skal bruke dette?

 • Kicteck-kameraet har et enkelt design og passer kravene til nybegynnere.
 • Datostempelfunksjonen gjør videokameraet til et ideelt valg for de som gjerne vil inkludere klokkeslettet og datoen i bildene for å gjøre dem mer minneverdige.

Se det på Amazon

Beste videokamera med støtte for stativmontering

Kingear HDV-312

Videokameraet integrerer en 3, 0 MP CMOS-sensor med en oppløsning på 1920 x 1080, en 2, 7 ”270-graders LCD-skjerm med 16: 9-sideforhold og en mini USB-port. Enheten har 16x digital zoom og automatisk eksponeringskontroll. Opptakeren har også 128 MB RAM og støtter SD / SDHC / MMC-kortspor for å sette inn et minnekort med maksimal kapasitet på 32 GB. Den tar bilder i JPEG-format og videoer i AVI-format. Enheten lar deg spille inn videoer i forskjellige oppløsninger på 1920 x 1080 @ 15 fps og 1280 x 720 eller 640 x 480 @ 30 fps.

Den svarte enheten fungerer med et høykapasitets oppladbart NP-40-litium-ion 1200 mAh eller 1250 mAh batteri som kan fungere i 2 til 3, 5 timer på full lading. Den leveres med en USB-kabel.

Hvem skal bruke dette?

 • Kingear-videokameraet er absolutt verdt å vurdere for folk som ønsker en enkel og rimelig enhet som de kan montere på et stativ.

Se det på Amazon

Beste videokamera med sikkerhetsbind

GordVE KG0013

Videokameraet har en 2, 7 ”LCD-skjerm med 16: 9-sideforhold og 270-graders rotasjon, i tillegg til en 3 MP CMOS-sensor for det 24 MP video- og digitalkameraet, en intern mikrofon for høyttaleren, en mini USB-port, en sikkerhetsbind og et karabinbelte for å feste det. Enheten har 5x optisk zoom, 16x digital zoom, ansiktsfangst og forskjønning, USB-lading, nattsyn, digital bildestabilisering og automatisk eksponeringskontroll. Den støtter opptil 32 GB SD / MMC / SDHC minnekort og har 128 MB RAM. Instrumentet tar opp 1920 x 1080 @ 15 fps og 1280 x 720 eller 640 x 480 @ 30 fps AVI-videoer og tar opp 3264 x 2448 oppløsningsvideoer i JPEG-format.

Det svarte videokameraet fungerer med et Li-ion oppladbart høykapasitets NP-40 1250 mAh batteri som har en levetid på 2 til 3, 5 timer på full lading. Den leveres med en USB-kabel.

Hvem skal bruke dette?

 • Videokameraet er ideelt for de som vil bruke det i alle omgivelser - hjemme, ute og til og med i bilen.
 • Sikkerhetsbinderen gjør det til et godt valg for folk som er bekymret for at enheten blir skadet på grunn av et utilsiktet fall fra hendene.
 • Karabinen sørger for at enheten er verdt å vurdere av turgåere som ønsker å feste det samme til beltet eller ryggsekken.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste HD-videokamera under $ 300 fra Sony

Sony HDRCX405

Det er et praktisk videokamera med HD-videoopptak. Dette kameraet er i stand til å fange HD-videoer i 1080p-oppløsning. Den støtter optisk zoom opptil 30 ganger. Den kommer med en 2, 7-tommers skjerm for menybruk, innspilling og se innspilte videoer. CMOS-teknologi brukes for funksjonaliteten til den optiske sensoren.

Se det på Amazon

En av de beste videokameraene under 300 dollar

Canon VIXIA HF R700

Denne lille tingen er i stand til å fange videoer med 1080p oppløsning. SD-kort kan brukes som lagringsenhet. Den støtter optisk zoom opp til et nivå på 32 xs. En hendig 3-tommers skjerm er tilgjengelig for bedre og enkel betjening. CMOS-optisk sensorteknologi brukes. Slike funksjoner gjør det til en av de beste under sin kategori.

Se det på Amazon

Beste billigste og kraftige videokamera

Kraftledning PL-301

Det er et av de billigste kameraene som faller under kategorien billig, men likevel kraftig . Det er et 16MP digitalt videokamera. Til tross for billigheten, støtter den oppløsningen på opptil 1080p. SDHC media lagringsteknologi brukes til å lagre den innspilte videoen. Den er utstyrt med en LCD-skjerm på 2, 7 tommer og er i stand til å ta HD-videoer. Optiske sensoroperasjoner håndteres med CMOS-teknologi.

Se det på Amazon

Beste Lowlight-videokamera under 300

SEREE HDV-S5 FHD

Det mest praktfulle med denne kammen er nattsynsstøtten og vidvinkelstøtte for makrofiskøyskyting. En lanse på 24 MP gjør det til et kraftig videokamera. Flash-minne brukes som en medielagringsløsning. Zoomingen er imidlertid begrenset til 16, 0 xs. Optisk sensoroppløsning er 24 MP. En 3, 0 tommers LED-skjerm gjør driften enda enklere. Det er en av de billigste nattviskameraene.

Se det på Amazon

Beste HD-videokamera under $ 300 med berøringsskjermvisning

Hausbell 5052 HDMI

Denne enheten tilbyr mange varianter i videooppløsning i henhold til fps-forholdet. Den kan spille inn full HD-videoer i 1080p-oppløsning hvis fps (bilder per sekund) hastighet er satt til 30 bilder per sekund. Den kan også spille inn en 60 FPS-video i en oppløsning på 720p. Den er utstyrt med HDMI og Wi-Fi-støtte for å avgjøre innspilte videoer til andre enheter. Det bruker San D-kort for medielagringsmedium. Den støtter ikke optisk zoom. Imidlertid betyr det ikke veldig noe siden videokameraet kommer med en nattvisionsstøtte og berøringsskjerm LED-skjerm på 3 tommer. Den støtter SD-kort opptil 32 GB som er mer enn nok for en hel dagers bruk.

Se det på Amazon

Beste videokamera for $ 300 med utmerket zoomevne

Samsung F90

Et av de kraftigste kameraene som vil koste deg mindre enn eller et sted i nærheten av $ 300. Den er i stand til å spille inn HD-videoer med en anstendig nok oppløsning på 720p. Den støtter optisk zoom opp til 52X! Den har et LCD-skjerm for menyoperasjoner og avspilling av videoer, med en størrelse på 2, 7 tommer. CMOS optisk sensorteknologi brukes i denne enheten. Dessverre vil du kjempe mye for å finne dette kameraet på salg med nye forhold, siden produksjonen reduseres (stoppes på bestemte steder) av produsenten / distributøren.

Se det på Amazon

Beste HD-videokamera under 300 med flott skjerm

HDV-F5

Dette kameraet er i stand til å spille inn HD-videoer i 1080p-oppløsning. Den støtter imidlertid reversert optisk zooming på 0.1X. Media lagres i MP3-mediet. Skjermen er bred nok på 3 tommer, også med berøringsskjermkontroll og menyoperasjoner på skjermen. CMOS-optisk sensorteknologi brukes.

Se det på Amazon

Konklusjon

De fleste produsenter tilbyr deg en rekke videokameraer med forskjellige funksjoner for den nevnte prislappen. Sony og Canon er to slike pionerer på dette feltet og har mange muligheter å tilby for sine innspillingsenheter. Mens nesten alle videokameraer kan ha noen få fellestrekk, er noen få av dem best egnet for spesifikke formål. Prisen har en tendens til å bli høyere når funksjonene i disse enhetene øker. Derfor anbefales det at du foretar en detaljert studie av funksjonene til minst noen få videokameraer fra forskjellige merker for å finne ut hvilke som best passer dine behov. Dette kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av enheten din og sikre at den er en virkelig verdi for pengene du bruker.

Listen over de beste videokameraene under $ 300 å kjøpe var utarbeidet med tanke på mange aspekter. Vi håper denne listen vil hjelpe deg mye. Gledelig handling!

Se også: Topp beste ørepropper for små ører