Slik løser du tilfeldig frakoblet Wifi-tilkobling på Galaxy S5

Android lollipop 5.0-oppdatering var gode nyheter for alle Android-brukere, men det ser ut til at mange eiere av Galaxy S5 begynte å få wifi-tilkoblingsproblemer etter oppdateringen. Mange mennesker rapporterte at de står overfor tilfeldig frakoblet Wifi-tilkobling på Galaxy S5, og telefonen kobler seg fra wifi-nettverket og kobler seg på nytt igjen etter noen minutter.

Se også - Hvordan finne din tapte telefon: Android, Windows-telefon og iPhone

Problemet er at denne kontinuerlige koblingen og tilkoblingen av wifi-tilkoblingen også tapper batteriet raskere fordi det ikke bare er wifi-en som er opptatt av, men også mobildataene. Når telefonen kobler seg fra Wifi-nettverket, begynner den å prøve å koble til mobildata slik at telefonbrukerne får en stabil internettforbindelse. Men dette er sikkert at Galaxy S5-eierne som har abonnert på mobildata for de brukerne bare telefonen vil prøve å koble til mobildataene. På denne måten tappes batteriet på telefonen raskere.

Trinn for å fikse tilfeldig frakoblet Wifi-tilkobling på Galaxy S5

Det er to måter å fikse Randomly Disconnected Wifi-tilkobling på Galaxy S5. Det første trinnet er å slå av mobildataene, og den andre måten er å forhindre at Galaxy S5 automatisk skifter ett nettverk til et annet. Men hvis du slår av mobildataene, vil du ikke kunne sende eller motta bildemeldinger eller MMS.

Den andre metoden er også veldig effektiv som den første metoden, men i denne metoden vil du fortsatt kunne sende og motta bildemeldinger eller MMS. Her er trinnene for det:

> Trykk på Apps-ikonet fra startskjermen på Galaxy S5.

> Trykk på Innstillinger.

> Trykk på Wifi.

> Fjern merket for avkrysningsruten ved siden av Smart nettverksbryter.

Nå skal den tilfeldig frakoblede Wifi-tilkoblingen på Galaxy S5 løses.

 

Legg Igjen Din Kommentar